Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Neutral
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la Neutral » 03 sep 2009, 23:18

U vezi utakmice.

I dalje sam ubjeđen da se previše brinemo oko neke Armenije. Mi smo dosta kvalitetniji tim i siguran sam u našu pobjedu.

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 03 sep 2009, 23:18

Ma da vam kazem narode,jednostavno moramo pobjediti,ne zanima me ko je protivnik,bila to Spanija,Turska ili Brazil jednostavno moramo nastaviti pobjedjivati i plasirati se na SP.Doslo je vise jednom i nase vrijeme da se i mi plasiramo na neko veliko takmicenje :evil: ..Sto se tice turaka ,respect,ali mi ovaj put idemo dalje,oni ostaju 3 i tako ce i biti drugacije nikako !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I molim vas nemojte sumnjati u kvalitet nase repke,jer ja znam da necemo izgubiti ni protiv neke armenije niti protiv turske,estonije i spanije,ocekujem 12 bodova iz ova 4 meca 8-)
Zadnja izmjena: jessus123, dana/u 03 sep 2009, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 sep 2009, 23:21

Dzeko, Ibisevic, Spahic, Nadarevic, Jahic, Salihovic, Rahimic, Ibricic ( mora igrati ) ovi ce 100 % poceti utakmicu, Pjanic 50 %/ Muratovic 50%, Vladavic 70 %/Hrgovic 30 %, Supic 50 %/ Begovic 50 %, kako je Ciro igrao do sada mislim da ce poceti ovako. Mislim da ce ovako Ciro poceti
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

dbr
Kontakt:

Post Postao/la dbr » 03 sep 2009, 23:31

Nema straha :D imamo dzeku i ibisevica koji ce da prorade abd..turska je NULA za nas :D sa bilinog polja niko nije otisao sa 3 boda pa nece ni oni..tako da...IGRAJ BOSNO IGRAJ I POBIJEDI :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 sep 2009, 23:32

Jesu Madjari i Grci!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 03 sep 2009, 23:38

Uvijek treba imati strah i respekt prema bilo kojem protivniku!!Inace,ocekujem da napadacki duo rijesi tekmu na svoj nacin.Ne treba pljuvati po "ibricicu" ipak je najbolji igrac hajduka koji zna biti koristan na vise pozicija!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 sep 2009, 23:42

amir je napisao/la:Dzeko, Ibisevic, Spahic, Nadarevic, Jahic, Salihovic, Rahimic, Ibricic ( mora igrati ) ovi ce 100 % poceti utakmicu, Pjanic 50 %/ Muratovic 50%, Vladavic 70 %/Hrgovic 30 %, Supic 50 %/ Begovic 50 %, kako je Ciro igrao do sada mislim da ce poceti ovako. Mislim da ce ovako Ciro poceti
zar uopste postoji sumnja da ce Pjana igrati,ako je Ciro gledao Pjanine posljednje utakmice u dresu Lyona on mora biti u prvih 11 ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 sep 2009, 23:46

Znate moji zemljaci cemu se ja nadam sve ove dane dok nestrpljivo ocekujem utakmicu... Da dragi Bog da Vedadu snage i malo srece da vise zatrese mrezu za nasu repku. Momak se trudi maksimalno i ostavlja srce na terenu i ja mislim da je to on vise nego zasluzio... Volio bih vise nego ista da pobijedimo Armence i da Vedad bude strijelac jer ce mu to podici samopouzdanje u nebo. Osim toga sto ce proraditi Ibisevic, Turci ce imati ozbiljne probleme u odbrani sa dvojicom raspolozenih bosanskih napadaca koji ce se vratiti aBd motivisani i zeljni pobjede... Ima da ih Zenici poderemo! 8-)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 04 sep 2009, 00:03

kokakolas je napisao/la:Znate moji zemljaci cemu se ja nadam sve ove dane dok nestrpljivo ocekujem utakmicu... Da dragi Bog da Vedadu snage i malo srece da vise zatrese mrezu za nasu repku. Momak se trudi maksimalno i ostavlja srce na terenu i ja mislim da je to on vise nego zasluzio... Volio bih vise nego ista da pobijedimo Armence i da Vedad bude strijelac jer ce mu to podici samopouzdanje u nebo. Osim toga sto ce proraditi Ibisevic, Turci ce imati ozbiljne probleme u odbrani sa dvojicom raspolozenih bosanskih napadaca koji ce se vratiti aBd motivisani i zeljni pobjede... Ima da ih Zenici poderemo! 8-)
Slazem se sa tvojim postom, volio bi i ja da ga Vedad dadne, to bi ga ohrabrilo protiv Turske i bio bi puno opasniji, svi su mi dragi ali ipak Ibisevic je najdrazi, MOLIM TE BOZE DAJ DA VEDAD DA GOL (GOLOVE) PROTIV ARMENIJE
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 sep 2009, 00:11

Ma samo da Salihović odigra pola sata na krilu i Ibišević će ga zabit 100%, Sejo ga pogodi u trepavicu. Ljudi ja nemogu više čekati. Polako brojim sate do trenutka kada će naši momci istrčati na teren. Ostalo je još nešto manje od 41 sat. Neznam kako ću ovo izdržati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 sep 2009, 00:16

necu više da cujem nikakav pesimizam i neko strahovanje u vezi Armenije...idemo tamo da ih propisno natrpamo,mada bi i 3-0 za nas bilo zadovoljavajuce...sve ispod toga smatramo neuspjehom...dosta je više bilo pretjerenog respekta prema nekakvim anonimusima...Džeko,Ibišević,Salihović prave dar-mar po bundes ligi svako kolo a da nešto strahujemo od polu-amatera iz Armenije...ovo je idealna prilika za popravljanje gol razlike.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

dbr
Kontakt:

Post Postao/la dbr » 04 sep 2009, 00:16

el-fighter je napisao/la:Ma samo da Salihović odigra pola sata na krilu i Ibišević će ga zabit 100%, Sejo ga pogodi u trepavicu. Ljudi ja nemogu više čekati. Polako brojim sate do trenutka kada će naši momci istrčati na teren. Ostalo je još nešto manje od 41 sat. Neznam kako ću ovo izdržati.
sad jos manje :D 8-)

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 04 sep 2009, 00:21

Uzbudjenje raste iz casa u cas ;) al fakat nikad se nisu sa vecim uzbudjenjem iscekivale tekme repke sa ovim malim ekipama ;) hvala ti Boze pa smo dozivjeli da nas se svi plase i veliki i mali!!! Misle Turci uzet 12 poena haha, misli se ti Kahveci lijepi, jest kad bi sve utakmice igrali protiv Estonije ;)

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 04 sep 2009, 00:26

JameS je napisao/la:
amir je napisao/la:Dzeko, Ibisevic, Spahic, Nadarevic, Jahic, Salihovic, Rahimic, Ibricic ( mora igrati ) ovi ce 100 % poceti utakmicu, Pjanic 50 %/ Muratovic 50%, Vladavic 70 %/Hrgovic 30 %, Supic 50 %/ Begovic 50 %, kako je Ciro igrao do sada mislim da ce poceti ovako. Mislim da ce ovako Ciro poceti
zar uopste postoji sumnja da ce Pjana igrati,ako je Ciro gledao Pjanine posljednje utakmice u dresu Lyona on mora biti u prvih 11 ;)
sta je sa bajramovicem? opet neka povreda? imam osjecaj da ga ciro cuva za turke
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 04 sep 2009, 00:37

E volio bih viditi tog Armenca(e) koji ce zaustaviti nas napad da im ne utrpaju barem 2-3 gola.
Nekako mi se to cini prosto nemoguce.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 sep 2009, 00:38

nafrI82 je napisao/la:Uzbudjenje raste iz casa u cas ;) al fakat nikad se nisu sa vecim uzbudjenjem iscekivale tekme repke sa ovim malim ekipama ;) hvala ti Boze pa smo dozivjeli da nas se svi plase i veliki i mali!!! Misle Turci uzet 12 poena haha, misli se ti Kahveci lijepi, jest kad bi sve utakmice igrali protiv Estonije ;)
jeli ovaj Nihat Kahveci porijeklom Bosnjo, negdje sam cuo da jeste?

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 04 sep 2009, 00:43

calcio je napisao/la:
nafrI82 je napisao/la:Uzbudjenje raste iz casa u cas ;) al fakat nikad se nisu sa vecim uzbudjenjem iscekivale tekme repke sa ovim malim ekipama ;) hvala ti Boze pa smo dozivjeli da nas se svi plase i veliki i mali!!! Misle Turci uzet 12 poena haha, misli se ti Kahveci lijepi, jest kad bi sve utakmice igrali protiv Estonije ;)
Od tebe cujem... ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 04 sep 2009, 00:45

Dosta su nam se stvari oklopili sto se tice utakmice protiv Armenije. Prije svega, cinjenica da nema povredenih igraca te da vlada odlicna atmosfera u timu. Dalje, da su svi igraci pravi fajteri te da su spremni da ginuti za svaku loptu i konacno da ce u Yerevanu biti vrlo mala posjeta na utakmici Armenija-BIH (samo oko 5000 gledalaca).

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 sep 2009, 00:50

nafrI82 je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Od tebe cujem... ;)
hehhe, dobro.
vidim da ga pominjes pa usput upitah, davno sam to cuo pa bi bilo dobro da mi to neko konacno razjasni. cuo sam takodjer da je Hakan Sukur porijekom albanac :)
ali nije bitno, bitno je uzeti novih 6 bodova od Armenije i Turske :lol:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 sep 2009, 00:58

Uz Božiju pomoć i raspoložene naše nogometaše, Armencima možemo utrpati barem 3 komada, a protiv Turske će biti druga priča. Tu će biti Miske i naši napadači će imati mnogo više lopti koje se mogu iskoristiti i naravn nošeni domaćom publikom pobijedit ćemo Turke, a onda u miru čeati kraj kvalifikacija i utakmice Estonijom i Španijom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.