OOpsrevan je napisao/la:Shhhhh!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Revan-game guru sa forum.telekabel
jel tacno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
OOpsrevan je napisao/la:Shhhhh!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Revan-game guru sa forum.telekabel
jel tacno
revan je napisao/la:Dino Mašić, dolazim iz Zenice, živim u Rijeci, 24 godine, apsolvent turističkog menadžmenta na riječkom univerzitetu.
Navijam za... Čelik(jbg ipak sam iz Zenice, šta drugo očekivati) i našu jedinu Bosnu i Hercegovinu(svaka utakmica mi je praznik i ne propuštam ni jednu koja se igra na BP). Neki klub iz lige petice ne pratim specifično, ali gledam klubove u kojima igraju naši zmajevi. Eto toliko od mene.
Robijas007 je napisao/la:..pih dvaput se predstavi,s mobitela pisem pa mi rece servis da postanje nije uspjelo a ono jest,eto ti tehnologija...pih
Ako je za Sarajevo,ne smetaHake je napisao/la:Hahaah...EV ja da se predstavim....Hajrudin Kopic,10 god.(SmETAL vAM to)))?????Navijam za Sarajevo,,,usput i ZA Chelsea...Sta dalje....![]()
![]()
![]()
da nisi bavarac ljudi bi ti pozelili dobrodoslicupadalovic je napisao/la:da se i ja predstavim, zovem se admir imam 21 god,student sam fakulteta za sport i tjelesni odgoj u sarajevu,inace dolazim iz konjica,navijam za sarajevo i naravno Bayern Munchen otkako znam za sebe,eto toliko![]()
![]()
![]()
![]()
nije te on nista uvrijedio,ne sekiraj se ,da je hteo uradio bi toTata je napisao/la:da nisi bavarac ljudi bi ti pozelili dobrodoslicupadalovic je napisao/la:da se i ja predstavim, zovem se admir imam 21 god,student sam fakulteta za sport i tjelesni odgoj u sarajevu,inace dolazim iz konjica,navijam za sarajevo i naravno Bayern Munchen otkako znam za sebe,eto toliko![]()
![]()
![]()
![]()
Welcome ,madridistaROB22 je napisao/la:Zovem se Robi ( da da da Robi ) ne cudite se, rodjen u zenici a vec nekolko godina daleko od nje.
Studiram sportsku skolu smjer,COACH,fudbalski naravno.Studiram u Holandiji tu i zivim.
Navijam za Celik (naravno) i kao drugi klub Partizan, a od stranih klubova Real Madrid.
Imam 22 godine, a jos cir nemam.
Hobi:bicepsi i tricepsi.
eto toliko...
ajd pozdrav.
Dobro došao....evo izjednačujemo snage sa BavarcimaROB22 je napisao/la:Zovem se Robi ( da da da Robi ) ne cudite se, rodjen u zenici a vec nekolko godina daleko od nje.
Studiram sportsku skolu smjer,COACH,fudbalski naravno.Studiram u Holandiji tu i zivim.
Navijam za Celik (naravno) i kao drugi klub Partizan, a od stranih klubova Real Madrid.
eto toliko...
ajd pozdrav.
Robi Robe za koga u Holandiji navijasROB22 je napisao/la:Zovem se Robi ( da da da Robi ) ne cudite se, rodjen u zenici a vec nekolko godina daleko od nje.
eto toliko...
ajd pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.