FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Cincinnatus
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cincinnatus » 17 mar 2012, 17:29

Zeba - Adilovic connection :D
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 17 mar 2012, 17:30

Cincinnatus je napisao/la:Zeba - Adilovic connection :D
Strength: Very Good
FKŽ !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 17 mar 2012, 17:37

Osim : Pitanje prvaka nije odlučeno
FKŽ !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 mar 2012, 17:37

Odigramo najbolju utakmicu u gostima i baš tada ovi kyrtoni iz bh telecoma ukidoše webmojaTV. Ovo je vrijedilo gledat'. I što kolega inkognito reče, je l' još neko sumnja kome je ustvari smetao onaj krtičnjak na Grbavici?! I Široki i Borac bi prošli mnogo gore da se mogla vesti igra od noge do noge, jer imamo fantastičan vezni red.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 mar 2012, 17:38

zlatandr je napisao/la:eno Borac bez trenera, ocito su ljudi u krizi, treba to sad aBd iskoristiti i mirno osigurati finale kupa.
Odlika seoskih ekipa je da svaki par mjeseci mjenjaju trenera, mi se na to ne trebamo obazirati samo isti pristup na svakoj utakmici, Amar usadjuje ovaj njemacki mentalitet ekipi :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 mar 2012, 17:39

SarajlijaTM je napisao/la:
kenant je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Zeljo je odlicna ekipa. Kompletan vezni red je iznad nivoa ove lige jedno 5 nivoa. Ali Zelji fali dobar napadac !!!
Adilovic nije napadac za Zelje,iako ce pogled na listu strijelaca reci da ja nisam u pravu. Ali to je moje misljenje :)

Ipak prvi Zeljin spic mora biti igrac koji ce u napadu moci i sam nesto odigrati,napraviti sansu,zabiti gol,a ne ovisiti o Zebinim loptama.

Slazem se, adil i nije los za nase lige, ali aBd u Europi tesko da ce nesto moci napraviti :)
Ma dobar je adil,da je onaj pravi,izgleda da je malo vise povrijedjen nego sto se cini.
Bice on jos bolji,ja vjerujem u tog momka,bice on najbolji napadac lige i sigurno ce se dobro prodati ;)

p.s.- sve zaboravim,al jedan od najjacih momenata tekme, "javljanje" amara osima,nakon onoga "javi se sefeee!!!"
:lol: :lol: :lol:
NASTAVI NIZ !!!
ŠAMPIOOOOONEEEE,ŠAMPIOOOONEEEE.....

user_name
Kontakt:

Post Postao/la user_name » 17 mar 2012, 17:40

Samo cu reci da sam pregledao utakmicu preko moje TV i da dodam da ostaje zal za jos propustenih prilika koje su morale biti realizovane u pogotke..Svraka,Ćutuk precka,i dva pokusaja sa 3 metra da ubaci loptu u mrezu...itd,itd trebalo je realno biti jedno 8:0 za nas :D ...i sad se samo pitam da li smo mi toliko dominantni ili je Rudar ekipa koja apsolutno veze nema s fudbalom..!!!

niho1987
Kontakt:

Post Postao/la niho1987 » 17 mar 2012, 17:41

niho1987 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Odlično!!! U drugom poluvremenu rutinski privesti utakmicu kraju. DOMINACIJA!!!
ma rutinski po petardu ! :mrgreen:
Sta sam ja reko na poluvremenu ? :D

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 17 mar 2012, 17:42

zlatandr je napisao/la:eno Borac bez trenera, ocito su ljudi u krizi, treba to sad aBd iskoristiti i mirno osigurati finale kupa.

Baš naprotiv, takve stvari češće proizvedu pozitivan šok po kolektiv.
Krucijalna promjena, dolazi do utjecaja na igrače, v.d. trener tu ne može ništa puno promjeniti, ali može utjecati na psihu, tipa "Ajmo pokazat da možemo", oni se trude i daju više nego inače.

Zato očekujem u kupu da pređu centar već u prvom poluvremenu.
Šala, ići će totalno agresivno od prvog zvižduka, a Želji ionako Borac ne leži previše (posebno Borac koji se nadigrava, a ne ovaj koji pokušava glumiti Mancinijev kvazi-bunker).

Pao Prijedor, pa što? Pobjeda od 5:0 je ista kao i od 1:0, s tim što se onda igrači mogu zanijeti (vidim, navijači već jesu), pa početi s onom "lako ćemo". Onda kad protivnik da gol u prvih 20 minuta, što sad?

Valjda će ih Amar uspjeti zadržati s obje noge na zemlji, a to nećemo znati do tekme s Travnikom, jer će svi igrači govoriti "Idemo pametno dalje". Samo što do tekme ne znaš je li to mantra ili oni doista vjeruju u to.

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 17 mar 2012, 17:43

Gledao sam zadnjih pola sata tekme stvarno odigrali su odlicno..tamo oko 80 minute svraka i adilovic su odigrali strasnu akciju svraka sam s penala sutao odbranio mu golman..dobar dio navijaca je to nagradio aplauzom..svaka cast !!sto je najgore vjerovali ili ne zadnjih 10 minuta Cutuk je stalno bio u vrhu napada pogodio precku imao jos 2 strasne sanse.. :mrgreen: :mrgreen: i sad ako ne dodje 8 milja protiv Travnika to je sramota!!I vi sto spominjete sto spuste rucnu u drugom poluvremenu na grbavici kao protiv Slobode..trener slobode vojvodic je licno usao u svlacionicu na poluvremenu i zamolio da ih ne trpaju vise vjerujte mi kad vam kazem :mrgreen: :mrgreen:
Ali zato kad sad sljedece kolo dodju oni mesari treba ih trpat do iznemoglosti!!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 17 mar 2012, 17:44

Vlak je napisao/la:

Krucijalna promjena, dolazi do utjecaja na igrače, v.d. trener tu ne može ništa puno promjeniti, ali može utjecati na psihu, tipa "Ajmo pokazat da možemo", oni se trude i daju više nego inače.

Šala, ići će totalno agresivno od prvog zvižduka, a Želji ionako Borac ne leži previše (posebno Borac koji se nadigrava, a ne ovaj koji pokušava glumiti Mancinijev kvazi-bunker).

Pao Prijedor, pa što? Pobjeda od 5:0 je ista kao i od 1:0, s tim što se onda igrači mogu zanijeti (vidim, navijači već jesu), pa početi s onom "lako ćemo". Onda kad protivnik da gol u prvih 20 minuta, što sad?

Valjda će ih Amar uspjeti zadržati s obje noge na zemlji, a to nećemo znati do tekme s Travnikom, jer će svi igrači govoriti "Idemo pametno dalje". Samo što do tekme ne znaš je li to mantra ili oni doista vjeruju u to.
ovo razmisljanje mi se jako svidja svaka cast i respect ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 mar 2012, 17:45

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 mar 2012, 17:46

Ja se duboko izvinjavam sto sam prognoziro 0-0,nisam znao da je teren u dobrom stanju.Savjetujem komsinicama da dan pred tekmu sa nama iznajme bagere da malo ublaze poraz.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 mar 2012, 17:49

Vlak je napisao/la:

Niko se ovdje ne zanosi, ali ovakva pobjeda budi u igračima pobjednički mentalitet, da u svakom narednoj utakmici jurišaju jer su svjesni svojih mogućnosti. To nije potcjenjivanje, nego vjera u sebe. A navijači, k'o navijači..normalno da se raduju, ko ne bi?
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 17 mar 2012, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 17 mar 2012, 17:49

Je l' ima neko da je možda snimao to ili da se može nekako pogledati ili doći do tih snimaka utakmice? Pozdrav.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 17 mar 2012, 17:54

Vlak je napisao/la:

Upravo to. Najsvjeziji primjer je Chelsea, kako ode onaj kloc, oni proigrase. Treba se plasirati u finale, pruziti maximum jos u srijedu i onda se moze malo opustiti...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 mar 2012, 17:58

BRAVO ZELJO !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 mar 2012, 17:59

Jarane, ziv bio, opet ti ponavljam, revans je tek 4.4.. 8-) Treba pobijediti Travnik i Zrinjski do tada...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 mar 2012, 18:01

Amare zasluzio si spomenik.Svaka cast majstore,svaka cast igracima,svaka cast na nizu.....Meni je ovo bila kljucna tekma,mislim da smo sad prelomili mnoge stvari,bez obzira koliko bilo do kraja,ova pobjeda je psihicki sve ostale ekipe odvela u hendikep ,kad budu igrali protiv nas.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 17 mar 2012, 18:02

user_name je napisao/la:Samo cu reci da sam pregledao utakmicu preko moje TV i da dodam da ostaje zal za jos propustenih prilika koje su morale biti realizovane u pogotke..Svraka,Ćutuk precka,i dva pokusaja sa 3 metra da ubaci loptu u mrezu...itd,itd trebalo je realno biti jedno 8:0 za nas :D ...i sad se samo pitam da li smo mi toliko dominantni ili je Rudar ekipa koja apsolutno veze nema s fudbalom..!!!
Evo sad iz Prijedora, pa da ti kažem da je dominacija blaga riječ :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, mavi, Vanja8 i 28 gostiju.