Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

vendeta87
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la vendeta87 » 17 mar 2012, 13:06

dzonvejn je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Ljudi jel ko od vas pratio nastupe ovog Sunjica sto je iz Zrinjskoog presao u Ukrajinu, koliko sam ja primjetio odigrao je sve tri tekme u poljetnom djelu prvenstva za svoju novu ekipu i imaju 2 pobjede i 1 remi.
1 autogol na 3 utakmice. Dobar prosjek.
Pa dobro to je mala nesigurnost al ovaj njegov klub je u toku jesenjeg dijela bio totalna rupa u odbrani izgleda da ih je njegov dolazak stabilizirao.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 17 mar 2012, 13:10

vendeta87 je napisao/la:Ljudi jel ko od vas pratio nastupe ovog Sunjica sto je iz Zrinjskoog presao u Ukrajinu, koliko sam ja primjetio odigrao je sve tri tekme u poljetnom djelu prvenstva za svoju novu ekipu i imaju 2 pobjede i 1 remi.
Napisao sam na 108 strani,gledao sam ga ja juce i odigrao je bez greske

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 mar 2012, 15:57

Zeba asistira Adilovic pogadja. nema sta krenulo ih je u zadnje vrijeme i sigurno ne bi Susic pogrijesio ako bi ih pozvao za neku prijateljsku utakmicu. Radije njih nego neke mediokritete iz prosjecnih srednjoevropskih liga koje neki guraju.

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 17 mar 2012, 15:59

calcio je napisao/la:Zeba asistira Adilovic pogadja. nema sta krenulo ih je u zadnje vrijeme i sigurno ne bi Susic pogrijesio ako bi ih pozvao za neku prijateljsku utakmicu. Radije njih nego neke mediokritete iz prosjecnih srednjoevropskih liga koje neki guraju.
Nema u Premijer ligi kvaliteta ni za lijeka. Zato je i Višća otiš'o.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 mar 2012, 16:07

Prinudjen je napisao/la:
calcio je napisao/la:Zeba asistira Adilovic pogadja. nema sta krenulo ih je u zadnje vrijeme i sigurno ne bi Susic pogrijesio ako bi ih pozvao za neku prijateljsku utakmicu. Radije njih nego neke mediokritete iz prosjecnih srednjoevropskih liga koje neki guraju.
Nema para, nema stadiona, nema gledalaca, ali kvaliteta je bilo i bice, mozda ne pretjerano mnogo ali se moze naci dobrih igraca. ;)

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 17 mar 2012, 16:15

calcio je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
Nema para, nema stadiona, nema gledalaca, ali kvaliteta je bilo i bice, mozda ne pretjerano mnogo ali se moze naci dobrih igraca. ;)
Ja sam samo citirao jednog od umnijih forumaša. Nema kvaliteta ni za lijeka. Zato je otišao Višća, zato je otišao Šehić, Jahić, Džeko, Modrić, zato će otići Adilović, Zeba...

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 17 mar 2012, 17:06

Sad će doći hare stručnjak i njegovi kompanjoni i popljuvati sve živo ;)
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 17 mar 2012, 17:27

Adilovic u reprezentaciju. Bilo bi dobro imati makar jednog igraca iz lige.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 17 mar 2012, 17:31

Cincinnatus je napisao/la:Adilovic u reprezentaciju. Bilo bi dobro imati makar jednog igraca iz lige.
Bolje i on nego da pozove samo dvojicu, iako je Adilović 10 svjetlosnih godina iza te dvojice i igrati će jedino zadnjih 10 min. protiv Lihtenštajna.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 mar 2012, 17:35

Prinudjen je napisao/la: Ja sam samo citirao jednog od umnijih forumaša. Nema kvaliteta ni za lijeka. Zato je otišao Višća, zato je otišao Šehić, Jahić, Džeko, Modrić, zato će otići Adilović, Zeba...
Haha bas tako. Sve sami nekvalitetni igraci koji dolaze iz nase nekvalitetne lige... :lol:
Ma pustite te price, lopta je okrugla i kod nas, dimenzije terena su iste kao i u drugim ligama. Ili znas igrati ili ne znas. Nije to nuklearna fizika.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 17 mar 2012, 17:37

Jahića i Šehića strpati u isti koš sa Edinom i Modrićem je neukusno. ;)

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 mar 2012, 17:41

dzonvejn je napisao/la:Jahića i Šehića strpati u isti koš sa Edinom i Modrićem je neukusno. ;)
Nije ih niko poredio po kvaliteti nego po razvoju karijere. Igrali na blatnjavim terenima premijer lige a sada grade uspjesne karijere u inostranstvu i reprezentativci su svojih drzava.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 17 mar 2012, 17:47

calcio je napisao/la:
dzonvejn je napisao/la:Jahića i Šehića strpati u isti koš sa Edinom i Modrićem je neukusno. ;)
Nije ih niko poredio po kvaliteti nego po razvoju karijere. Igrali na blatnjavim terenima premijer lige a sada grade uspjesne karijere u inostranstvu i reprezentativci su svojih drzava.
Igraju u ispodprosječnim turskim klubovima. Istina, bolje nego u Premier Ligi, ali daleko je to od neke uspješne karijere. Druga stvar da si to napisao za Papca ili Rahimića... :?

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 mar 2012, 17:57

dzonvejn je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Igraju u ispodprosječnim turskim klubovima. Istina, bolje nego u Premier Ligi, ali daleko je to od neke uspješne karijere. Druga stvar da si to napisao za Papca ili Rahimića... :?
Ok dobro, u pravu si sto se toga tice. Ali nije to bila poenta, poenta je da su to kvalitetni igraci koji dolaze iz premijer lige, za koju neki govore da nema kvaliteta ni za lijeka. Listi mozemo dodati i Papca i Rahimica, ima ih sigurno jos mnogo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 mar 2012, 18:09

Zeba nema mjesta, jer konkurencija je velika. To je svima jasno. Ali napadaci iza Vede i Dzeke su katastrofa, tako da se otvara prilika Adilovicu. Koliko golova ima ove sezone?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 mar 2012, 18:11

Adilović u repku? Pa ja smotanijeg igrača u životu nisam vidio, ni sam ne znam kako on daje te golove. Neko će reć' što je naš bivši igrač pa ovako govorim, al' to mi uopšte nije cilj :mrgreen:
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 17 mar 2012, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 17 mar 2012, 18:11

Cartman je napisao/la:Zeba nema mjesta, jer konkurencija je velika. To je svima jasno. Ali napadaci iza Vede i Dzeke su katastrofa, tako da se otvara prilika Adilovicu. Koliko golova ima ove sezone?
15 u ligi, 2 u kupu. U ligi zabija svake 63 minute.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2012, 18:56

calcio je napisao/la:
Ali nije to bila poenta, poenta je da su to kvalitetni igraci koji dolaze iz premijer lige, za koju neki govore da nema kvaliteta ni za lijeka. Listi mozemo dodati i Papca i Rahimica, ima ih sigurno jos mnogo.
Tanak je to broj , ako pricamo o repci ,adekvatnim zamjenama i pojacanjima i razmisljanju o korektnim rezultatima..
Zeba recimo ni u drugoj Ruskoj ligi nije opstao a sad k'o fol rastura u PL,nigdje veze i kvalitet.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 17 mar 2012, 19:08

Ovdje da kažeš da Adilović ima obrve k'o Cristiano Ronaldo, svi bi se zaletili da ti kažu kako nema smisla poredit Adilovića i Ronalda :lol: Pa čitajte malo, majku mu. Uključite i mozak, upratite o čemu se piše. Niko nije ni poredio Aguera i Višću po kvalitetu, ni Džeku i Adilovića. Pogledajte malo taj kontekst, pa se onda javita :roll: A bolje šutit, ako je teško skontat.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 18 mar 2012, 00:44

Fajic opet strijelac za Muru u ovom kolu . Ima mislim 11 ili 12 golova ove sezone . Namece se kao dobro rijesenje za 3. napadaca :)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 21 gost.