NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 mar 2012, 13:46

astra1922 je napisao/la:jestel se umorili :D :D kad se igra protiv zvijezde,imal povrijedenih igraca u kakvom sastavu nas docekujete.
Nema umora, siroka klupa. 8-) Samo da je Karacic pocne koristiti kak spada. :D
Koliko znam ne konkurira jedino Dzidic i mozda Marciano, al imamo dosta alternativa na toj poziciji, od Serdarusica, pa tako i Jefthona koji je na terenu zadnje dvije utakmice objasnio ono sto sam govorio o njemu dok su se brojni pitali ''sta ce tu''.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 mar 2012, 14:39

nece igrat: Ješe, Marciano, Džidić, Jefthon tako da smo u banani
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 mar 2012, 14:49

Cuj, kartoni? Za Marciana i Dzidica sam znao, nisam znao da Jese i Jefthon ne konkuriraju. A dobro, Serdarusic moze odigrati defanzivnog veznog bez problema, to ce biti ok, al Jese ce biti problem, no sredit ce se vec nesto.
...Život za Široki...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 15 mar 2012, 17:51

Kevin je napisao/la:nece igrat: Ješe, Marciano, Džidić, Jefthon tako da smo u banani
Ma ne mislim da smo u banani, ipak nam je Zvijezda protivnik, odma ih stisnut od 1.min i što ga prije uvalit
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 mar 2012, 20:14

Dane može komotno odigrati na stoperu.Čak,gledajuci ga u pripremnim utakmicama na toj poziciji je puno bolji nego kad igra vezu.U vezu staviti Kožulja :D ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 mar 2012, 20:16

Moze i Jefthon igrati stopera, Dane bi imam dojam napravio penal il crveni dobio. Kozulj je ofenzivni veznjak, ne znam gdje bi ga stavio u onom sustavu, jedino izbaciti Zakarica malo i nek pokusa s lijeve strane.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 mar 2012, 20:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:Moze i Jefthon igrati stopera, Dane bi imam dojam napravio penal il crveni dobio. Kozulj je ofenzivni veznjak, ne znam gdje bi ga stavio u onom sustavu, jedino izbaciti Zakarica malo i nek pokusa s lijeve strane.
Kožulj je neki dan igrao čak i lijevog bočnog.I nije to lose ni izgledalo.Momak duela nije izgubio i dok je igrao veznog.Zakarić malo stagnira a Ćorić kad hoce moze probiti ali i njemu izgleda kao da se neda dok mu netko s tribina ne sj... sve po redu.Zna li netko tko je dao golove za juniore u Tuzli??

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 mar 2012, 20:24

Pa moze igrati lijevog bez problema, samo meni ima vise smisla da su takvi igraci u sredini gdje mogu slati najbolje i najupotrebljivije lopte, al opet mlad je, moze biti fleksibilan i trkom biti na vise pozicija na jednoj domacoj utakmici, a sredina je ipak rezervirana za Wagnera ili Bajana.
Ćuže i Buhač.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 mar 2012, 10:15

ŠB_Fidelis je napisao/la:Moze i Jefthon igrati stopera, Dane bi imam dojam napravio penal il crveni dobio. Kozulj je ofenzivni veznjak, ne znam gdje bi ga stavio u onom sustavu, jedino izbaciti Zakarica malo i nek pokusa s lijeve strane.
Ja nisam gledao tog momka ali kako igra Zakarić u posljednje vrijeme ne može biti lošiji..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 17 mar 2012, 12:25

Barney Stinson je napisao/la:
Ja nisam gledao tog momka ali kako igra Zakarić u posljednje vrijeme ne može biti lošiji..
Zakaric ce biti Igracina samo takva, ne treba njega izbacivati.. moje misljenje..
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 mar 2012, 12:56

Treba ak je u losijoj formi, a drugi u uzlaznoj, nece mu nista biti od par utakmica na klupi. To prirodno ide kod mladjih igraca.
...Život za Široki...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 17 mar 2012, 12:57

Jefton isto ima kartone
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 17 mar 2012, 15:43

Očekivao sam kiks Želje danas, mislim da smo prvenstvo izgubili
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 17 mar 2012, 15:51

SirAlexFerguson je napisao/la:Očekivao sam kiks Želje danas, mislim da smo prvenstvo izgubili
Ma tek početak prvenstva al eto, iz tvoje tastature u Božje uši :)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 mar 2012, 18:31

Ako Željo bude prvak sta ce govoriti ovi sto su stalno ponavljali da je ove godine red na Hrvatski klub da osvoji PL.Ili je i Željo Hrvatski klub??Paćenici.Nije prvenstvo gotovo,ima tu jos utakmica i borbe!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 mar 2012, 18:42

ŠB.TRN je napisao/la:Ako Željo bude prvak sta ce govoriti ovi sto su stalno ponavljali da je ove godine red na Hrvatski klub da osvoji PL.Ili je i Željo Hrvatski klub??Paćenici.Nije prvenstvo gotovo,ima tu jos utakmica i borbe!!
Jesam navijač Želje i normalno da se nadam tituli, ali dodatna mi je želja da Željo uzme titulu i razbije taj mit koji pojedine polupismene osobe redovno pišu o tom nacionalnom paritetu.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 18 mar 2012, 01:18

Ma nek je uzme tko je i zasluzi i tko ima najbolju ekipu,al sto se sad ne jave oni klosari,trebalo bi ih sve redom prozivati!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 18 mar 2012, 17:52

mogla bi Zvijezda osvojit :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 mar 2012, 18:06

ŠB.TRN je napisao/la:Ako Željo bude prvak sta ce govoriti ovi sto su stalno ponavljali da je ove godine red na Hrvatski klub da osvoji PL.Ili je i Željo Hrvatski klub??Paćenici.Nije prvenstvo gotovo,ima tu jos utakmica i borbe!!
Zeljo je izmedju ostalog i Hrvatski klub, kao i Bosnjacki i isto tako i Srpski a prvenstveno je Bosansko Hercegovacki.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2012, 18:12

Nebitno, shvatio si poantu. Svi su navalili da ce Široki osvojiti zbog toga sto je ''red'', a u ni u kojem slucaju ne moze inace osvojiti il sta vec, npr., nego svatko vidi sto zeli vidjeti, al ne bih imao zivaca gledati da mi je u glavi sve predodredjeno. Ja smatram da ce Zeljeznicar osvojiti zato sto smo mi u uzasno losoj formi, a Zeljo je dobra ekipa i jos vaznije u formi.
U ovom kolu se to isto primijetilo, pa iako su to ekipe slicnih kvaliteta i slabosti, forma i samopouzdanje igraca ce napraviti veliku razliku do kraja, pogotovo s obzirom da je i danas vrlo losa forma i bezopasna igra dosla do izrazaja i vrijeme je za promjene.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, avanti003, bvsic, Jet2Holiday, rishovski, Zigazaga i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []