to mi reci...Baja_Zvjerka je napisao/la:Jarane, ziv bio, opet ti ponavljam, revans je tek 4.4..Treba pobijediti Travnik i Zrinjski do tada...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
to mi reci...Baja_Zvjerka je napisao/la:Jarane, ziv bio, opet ti ponavljam, revans je tek 4.4..Treba pobijediti Travnik i Zrinjski do tada...
EnesBesic je napisao/la:Cestitke za Zelju, najbolji ste tim u drzavi, u to nemam nikakve sumnje.
Nadam se da cete i na medjunarodnoj sceni biti jos bolji, a sto se Amara tice, ako ste imalo pametni treba da se svi zalozite da Amar Osim bude trener koliko on to bude zelio i koliko mu zdravlje bude dozvoljavalo, nesto poput Sir Alex Fergusona iz Munchester Uniteda
Amar nema ugovora.... Amar je tu dokad hoce, al' posto ga je projekat Zelje zaintrigirao ostace on u ZELJI jos dugo...EnesBesic je napisao/la:Cestitke za Zelju, najbolji ste tim u drzavi, u to nemam nikakve sumnje.
Nadam se da cete i na medjunarodnoj sceni biti jos bolji, a sto se Amara tice, ako ste imalo pametni treba da se svi zalozite da Amar Osim bude trener koliko on to bude zelio i koliko mu zdravlje bude dozvoljavalo, nesto poput Sir Alex Fergusona iz Munchester Uniteda
Gledaj poslije II svjetskog rata, znaci nakon 1945. godine, Munchester United je imao samo dva trenera, Alex Ferguson je trener u Manchesteru od 1986. godine i nedavno je dostigao rekord svog prethodnika(ne znam kako se zove). A znate vec kako nasi timovi mjenjaju trenere.zeljocity je napisao/la:EnesBesic je napisao/la:Cestitke za Zelju, najbolji ste tim u drzavi, u to nemam nikakve sumnje.
Ta ce ba Ferguson, ta ce on??
Zezam se druze i ja bih volio da Amar sto duze ostane na klupi ZeljeEnesBesic je napisao/la:Gledaj poslije II svjetskog rata, znaci nakon 1945. godine, Munchester United je imao samo dva trenera, Alex Ferguson je trener u Manchesteru od 1986. godine i nedavno je dostigao rekord svog prethodnika(ne znam kako se zove). A znate vec kako nasi timovi mjenjaju trenere.zeljocity je napisao/la:EnesBesic je napisao/la:Cestitke za Zelju, najbolji ste tim u drzavi, u to nemam nikakve sumnje.
Ta ce ba Ferguson, ta ce on??![]()
Vi imate pravog trenera i trebate ga cuvati(ako je to moguce, jer ja mislim da ce imati mnogo mnogo primamljivih ponuda). To bi bila dobra stvar i za Zelju i za bh fudbal opcenito, jer bi se konacno neko iz ovih nasih gudura probio malo u Evropu. Mislim da ovo podneblje ima velikog potencijala ali ne moze da dodje do izrazaja.
Možda bude na PTPC večeras, inače ćemo morati čekati sutrašnji BHT sport.burazzz je napisao/la:Valjda će sad na ovim dnevnicima i vijestima biti izvještaj sa utakmice
Trenutno korisnika/ca: bvsic, knoa, mamonelafo i 41 gost.