Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Burberry46
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Burberry46 » 17 mar 2012, 22:50

Dominacija 8-) Bitna pobjeda za samopouzdanje, Vucinic igrac utakmice!
Forza Juve
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 17 mar 2012, 22:51

zadnja dva meca pravi Juve sa pocetka sezone.Nadam se da cemo ovako nastavit.Bice tesko al eto...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 mar 2012, 22:51

Vučko pokazao kvalitet i kakva je igračina !

Bonucci isto super odigrao. Caceres također, samo je imao one 2 greške.

Vidal je fenomenalan, kako se bori, krade lopte, a i zabija. :D
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 17 mar 2012, 22:53

Bianconeri1988 je napisao/la::lol: :lol: :lol:

A nek' je dobio šansu i dao gol, ipak je sutra čovjeku rođendan. :D
Raikkonen je napisao/la: Moram ti ovdje replicrati ...Jel bio cist penal za AC MILAN :?: JESTE...JE LI GA SUDIJA SVIRAO :?: JESTE :!: I U CEMU JE SAD TU PROBLEM :?: Problem je sto ti vidis na livescoru da je Milan poveo iz jedanaesterca i odmah sebi u glavi donosis neke zakljucke o teoriji zavjere kontra juventusa.Gresaka je bilo i uvijek ce biti od strane sudija i to je to.Sudija je danas svirao offside kod kontre Giovinca tesko je bilo odluciti jeli ili nije ne moze im se uzeti to kao neka velika greska ,Milanu nije sudio penal nad Ibrom u 1 pol. koji je postojao za onaj penal u drugom poluvremenu isto nad Ibrom ne mogu tvrditi dal' je bio ili ne ali kazem ti opet i sudije su ljudi od krvi i mesa koje mogu pogrijesiti.
Gdje sam ja spomenuo Milan u mom postu? Nisi dobar ni sekunde. Ne radi se tu o Milanu već o Juventusu, Juventusu se ne da da bude prvak, a ne da se Milan favorizuje. Da je bilo koja druga ekipa ispred Juventusa na tabeli opet bi se protiv Juventusa svirale iste stvari, zar je to toliko teško shvatiti? :mrgreen:
Čuj ne može im se uzeti kao greška što se svira ofsajd, a nije bio ofsajd, hajd uredu je. :mrgreen: :lol:
Prošle sedmice su sudije svirale ofsajd koji nije bio i tako poništile čist gol Juventusu, ali eto to tvojom logikom i nije neka greška, a Juve ima manje dva boda na tabeli. Uozbilji se pa dođi da diskutuješ sa mnom. :mrgreen:
OK druze idemo onda tvojom...govoris juventusu ponisten gol proslo kolo radi milimetarskog offsida i vi gubite 2 boda..penal u 90 i nekoj necemo komentirati sto je moglo da se svira ista tekma.Ta dva boda sto spominjes da ste izgubili u Genovi zbog "sudija" isto ste pogurani od strane sudija usred Milana u derbyu..sjecas se za 2:0 (tekma gotova ).Milanu u Firenci 3 penala cista nisu svirana 0:0 zavrsilo Milan izgubio 2 boda po tvojoj logici.Ne steti se samo Juve jaro,vec ti samo vidis greske koje su protiv Juvea,a ono sto se svira u korist Juventusa lako zaboravljas ili recimo kontra Milana.Ne zelim s tobom da se vise raspravljam.Milan ce da bude sampion posto to i zasluzuje.Najjaca ekipa u Italiji i to je to kratko jasno.Povrede su ih unistavale citave sezone igraju na 3 fronta i opet su isped svih.Tako da je bespotrebno dalje komentarisati bilo sta jer svi znamo kuda vodi bilo kakva dalja rasprava.POZZ

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 mar 2012, 22:54

Igrač utakmice Vučinić, nadam se da će sad nastaviti ovako, jer vrijeme je bilo, a sad se i sezona lomi. Što se tiče Del Piera mislim da ga Conte nije ubacio, jer će on od prve minute u utorak u kupu 8-) , a bila je dobra prilika da Borriello zabije i dobije na samopouzdanju, ali nije :mrgreen:

Odlična potez Contea jer je izvadio Vučinića i Vidala igrače koji su trenutnu u odličnoj formi, zajedno sa Pirlo. Treba pohvaliti i stoperski tandem osim greške Caceresa sce 5, napokon Bonucci bez greške odigrao :mrgreen: .

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 17 mar 2012, 22:56

Buffon je napisao/la:slika

jedina dobra stvar sto je ovaj sljivotres uradio cijele sezone. :)

detalj veceri :mrgreen:

p.s. ovo se desava ,kao veceras,kad se ekipa ne zatvori pa dobije dusu kao Milan u Torinu

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 17 mar 2012, 22:56

Raikkonen je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la::lol: :lol: :lol:

A nek' je dobio šansu i dao gol, ipak je sutra čovjeku rođendan. :D
Raikkonen je napisao/la: Moram ti ovdje replicrati ...Jel bio cist penal za AC MILAN :?: JESTE...JE LI GA SUDIJA SVIRAO :?: JESTE :!: I U CEMU JE SAD TU PROBLEM :?: Problem je sto ti vidis na livescoru da je Milan poveo iz jedanaesterca i odmah sebi u glavi donosis neke zakljucke o teoriji zavjere kontra juventusa.Gresaka je bilo i uvijek ce biti od strane sudija i to je to.Sudija je danas svirao offside kod kontre Giovinca tesko je bilo odluciti jeli ili nije ne moze im se uzeti to kao neka velika greska ,Milanu nije sudio penal nad Ibrom u 1 pol. koji je postojao za onaj penal u drugom poluvremenu isto nad Ibrom ne mogu tvrditi dal' je bio ili ne ali kazem ti opet i sudije su ljudi od krvi i mesa koje mogu pogrijesiti.
Gdje sam ja spomenuo Milan u mom postu? Nisi dobar ni sekunde. Ne radi se tu o Milanu već o Juventusu, Juventusu se ne da da bude prvak, a ne da se Milan favorizuje. Da je bilo koja druga ekipa ispred Juventusa na tabeli opet bi se protiv Juventusa svirale iste stvari, zar je to toliko teško shvatiti? :mrgreen:
Čuj ne može im se uzeti kao greška što se svira ofsajd, a nije bio ofsajd, hajd uredu je. :mrgreen: :lol:
Prošle sedmice su sudije svirale ofsajd koji nije bio i tako poništile čist gol Juventusu, ali eto to tvojom logikom i nije neka greška, a Juve ima manje dva boda na tabeli. Uozbilji se pa dođi da diskutuješ sa mnom. :mrgreen:
OK druze idemo onda tvojom...govoris juventusu ponisten gol proslo kolo radi milimetarskog offsida i vi gubite 2 boda..penal u 90 i nekoj necemo komentirati sto je moglo da se svira ista tekma.Ta dva boda sto spominjes da ste izgubili u Genovi zbog "sudija" isto ste pogurani od strane sudija usred Milana u derbyu..sjecas se za 2:0 (tekma gotova ).Milanu u Firenci 3 penala cista nisu svirana 0:0 zavrsilo Milan izgubio 2 boda po tvojoj logici.Ne steti se samo Juve jaro,vec ti samo vidis greske koje su protiv Juvea,a ono sto se svira u korist Juventusa lako zaboravljas ili recimo kontra Milana.Ne zelim s tobom da se vise raspravljam.Milan ce da bude sampion posto to i zasluzuje.Najjaca ekipa u Italiji i to je to kratko jasno.Povrede su ih unistavale citave sezone igraju na 3 fronta i opet su isped svih.Tako da je bespotrebno dalje komentarisati bilo sta jer svi znamo kuda vodi bilo kakva dalja rasprava.POZZ
Covjece kako ne skontas da je Milan ove sezone barem 3x vise poguran od JUVENTUSA, i da je prvenstvo regularno JUVE bi sad imao barem 5-6 bodova prednosti....
Al' nema veze u medjusobnim duelima se vidi ko je bolji, a to cemo pokazati i u Utorak...
A onda poniziti i smradove u Subotu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 mar 2012, 22:56

'' Ponovimo ono iz kafane '' :mrgreen:

slika

8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 mar 2012, 22:57

Ja rekoh neki dan Juve dobiva sigurno Fiorentinu i da mora konačno odčepit u napadu...I to baš ovako sigurna, uvjerljiva pobjeda, mislim da je ovo prešlo očekivanja sviju, a čini mi se i najubjedljivija pobjeda sezone.
Apsolutna kontrola, sigurna igra, lijepi golovi....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 17 mar 2012, 22:59

juventini veceras sam bez rijeci a sta pocinismo ljubicicama strasno :lol:

apsolutno najbolji detalj utakmice bonuci vidal proslava gola :lol: :lol: :lol: :lol:

FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol:

TOLIKO SAM SRETAN KAO DA SAM JA IGRAO LJUDI ZIVIM ZA OVAJ KLUB SVAKA CAST :D :D

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 17 mar 2012, 23:00

najbolji mec vucinica u dresu juventusa.svaka cast

milan ceka romu,id cataniae (padez los :D )igra protiv barce,mora kiksati,mozda ih cak i roma dobije

mi cekam inter,napoli i idemo palermu.pretesko.ne znam sta ocekivati ali vrlo bitna pobjeda,radi samopouzdanja

Allegri hoping for favour from Fiorentina after AC Milan's win over Parma-prije meca :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 17 mar 2012, 23:00

harebianconero je napisao/la:'' Ponovimo ono iz kafane '' :mrgreen:

slika

8-)

kafanski bećari, haha mora da im je Hasan preporucio birtiju u Torinu :mrgreen:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 mar 2012, 23:01

paolomontero je napisao/la:najbolji mec vucinica u dresu juventusa.svaka cast

milan ceka romu,id cataniae (padez los :D )igra protiv barce,mora kiksati,mozda ih cak i roma dobije

mi cekam inter,napoli i idemo palermu.pretesko.ne znam sta ocekivati ali vrlo bitna pobjeda,radi samopouzdanja

Allegri hoping for favour from Fiorentina after AC Milan's win over Parma-prije meca :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Jesil sretan zbog gola Padoina? :mrgreen:

BudhhaMan
Kontakt:

Post Postao/la BudhhaMan » 17 mar 2012, 23:01

igramo ko Željo jbte :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 mar 2012, 23:01

Raikkonen je napisao/la:OK druze idemo onda tvojom...govoris juventusu ponisten gol proslo kolo radi milimetarskog offsida i vi gubite 2 boda..penal u 90 i nekoj necemo komentirati sto je moglo da se svira ista tekma.Ta dva boda sto spominjes da ste izgubili u Genovi zbog "sudija" isto ste pogurani od strane sudija usred Milana u derbyu..sjecas se za 2:0 (tekma gotova ).Milanu u Firenci 3 penala cista nisu svirana 0:0 zavrsilo Milan izgubio 2 boda po tvojoj logici.Ne steti se samo Juve jaro,vec ti samo vidis greske koje su protiv Juvea,a ono sto se svira u korist Juventusa lako zaboravljas ili recimo kontra Milana.Ne zelim s tobom da se vise raspravljam.Milan ce da bude sampion posto to i zasluzuje.Najjaca ekipa u Italiji i to je to kratko jasno.Povrede su ih unistavale citave sezone igraju na 3 fronta i opet su isped svih.Tako da je bespotrebno dalje komentarisati bilo sta jer svi znamo kuda vodi bilo kakva dalja rasprava.POZZ
E čuj 70 minuta do kraja i utakmica gotova, hajd ne provaljuj se više Boga ti. Nađeš mi jednu situaciju u kojoj je Juve poguran, a ne spominješ što nije za Juve svirano 8 penala. U redu je, sam si rekao da ne želi da se raspravljaš i drago mi je zbog toga, ta priča je prežvakana više ovdje. Ja sam ti već jednom rekao ne radi se o forsiranju Milana već o suđenju protiv Juventusa. Valjda ćeš to sada shvatiti. A ekipa koja u 3 utakmice ne može pobjediti drugu ekipu i pritom bude 2 puta poraažena ne može nikako biti bolja, Real je ispred Barce, a svako živ zna da je Barca bolja, ali tebi je to teško shvatiti jer čim sviranje nepostojećeg ofsajda ne smatraš sudijskom greškom. :mrgreen: :lol:

---------------------------------------------------------------------------------

Ključni momenat u drugom poluvremenu je bio onaj prije kornera za Fiorentinu kad je se Buffon kapitenski izgalamio na saigrače, onda smo se i trznuli.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 17 mar 2012, 23:02

harebianconero je napisao/la:
paolomontero je napisao/la:najbolji mec vucinica u dresu juventusa.svaka cast

Jesil sretan zbog gola Padoina? :mrgreen:
moram da priznam da jesam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja mislim da on ostaje u juventusu :) :) :) :) :D :D
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 17 mar 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 17 mar 2012, 23:02

Covjece kako ne skontas da je Milan ove sezone barem 3x vise poguran od JUVENTUSA, i da je prvenstvo regularno JUVE bi sad imao barem 5-6 bodova prednosti....
Al' nema veze u medjusobnim duelima se vidi ko je bolji, a to cemo pokazati i u Utorak...
A onda poniziti i smradove u Subotu...[/quote]

HAHAHAHAHAHAHAHAH.....o ovome pricam cijelo vrijeme po vama Juventus je zbog sudija udaljen od scudetta :lol: :lol: da su sudije svirale po jednakom kriteriju i Milanu i Juventusu Rossoneri bi imali 15 bodova minimum prednosti danas a ne 4 boda.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 mar 2012, 23:05

harebianconero je napisao/la:'' Ponovimo ono iz kafane '' :mrgreen:

slika

8-)
De raja ako neko zna da namjesti ovu sliku u većoj rezoluciji, za desktopa. :)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 mar 2012, 23:06

Fiorentina "modra" umjesto "ljubičasta"... :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 17 mar 2012, 23:07

Raikkonen je napisao/la:Covjece kako ne skontas da je Milan ove sezone barem 3x vise poguran od JUVENTUSA, i da je prvenstvo regularno JUVE bi sad imao barem 5-6 bodova prednosti....
A onda poniziti i smradove u Subotu...

HAHAHAHAHAHAHAHAH.....o ovome pricam cijelo vrijeme po vama Juventus je zbog sudija udaljen od scudetta :lol: :lol: da su sudije svirale po jednakom kriteriju i Milanu i Juventusu Rossoneri bi imali 15 bodova minimum prednosti danas a ne 4 boda.[/quote]
BOZE uzmi me jos veceras....
slika
On ovako pise o ekipi kojoj se sviralo barem 5-6 nepostojecih penala i u isto vrijeme o ekipi koju su barem 10-tak x ostetili za ciste penale...
Ti si nagraisao na cep od pive... Jesi svega mi, idi odmah hodzi nemoj gubit vrijeme, da ti zapise....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []