RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeToBoLa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeToBoLa » 17 mar 2012, 01:31

Znači ko god je u mogućnosti, a trebalo bi da smo većina, neka ode fino do Kluba navijača i barem jedan kupon neka uzme. Red bi bio. Znamo pametovati, ' aj da se konkretno nešto uradi.

Počeo sam skupljati kupone, nadam se da će ih još biti za koji dan. :)

Protiv Slavije, želim borbu a rezultat manje, više jer ipak njima gori pod nogama i neće tako lako dati da se ponese bod ili više iz Sarajeva. Nama je zasad Kup prioritet ali to ne znači da se treba bataliti liga. Ima ovih koji ne mogu igrati u Kupu pa bujrum, nek se dokazuju kroz ligu.
Who dares, wins !

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 17 mar 2012, 01:58

barbarez je napisao/la:Zelim vam puno srece,da prodjete u Finale kupa,ovo morate iskoristiti ovo vam je jedinstvena prilika za Europu.Svim silama se potruditi da prodjete.Jel vi ako prodjete u FInale,90 posto vam je sigurna Europa,a i to bi vas diglo i vratilo na mjesto ,koje vam pripada.
f'ala care!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 mar 2012, 03:46

NeToBoLa je napisao/la:Znači ko god je u mogućnosti, a trebalo bi da smo većina, neka ode fino do Kluba navijača i barem jedan kupon neka uzme. Red bi bio. Znamo pametovati, ' aj da se konkretno nešto uradi.

Počeo sam skupljati kupone, nadam se da će ih još biti za koji dan. :)

Protiv Slavije, želim borbu a rezultat manje, više jer ipak njima gori pod nogama i neće tako lako dati da se ponese bod ili više iz Sarajeva. Nama je zasad Kup prioritet ali to ne znači da se treba bataliti liga. Ima ovih koji ne mogu igrati u Kupu pa bujrum, nek se dokazuju kroz ligu.
hebote dosli smo ko M.City,imamo jednu ekipu za kup a drugu za prvenstvo :D ,samo da nam "zalizani" sta ne iskomplikuje ko Machini :roll:
P.S. Bod iz Lukavice dobar ko dobar dan
FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 mar 2012, 12:16

Vazno je samo da svi dodjemo protiv Sarajeva i Sirokog ko god je u mogucnosti da napunimo stadion i damo podrsku igracima i da prodjemo u finale ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 mar 2012, 14:01

barbarez je napisao/la:Zelim vam puno srece,da prodjete u Finale kupa,ovo morate iskoristiti ovo vam je jedinstvena prilika za Europu.Svim silama se potruditi da prodjete.Jel vi ako prodjete u FInale,90 posto vam je sigurna Europa,a i to bi vas diglo i vratilo na mjesto ,koje vam pripada.
slažem se mada u upravi ističu, iako ne prođemo nije kraj svijeta, jer je ovo veliki iskorak za klub, nama je prvenstveno cilj stabilizacija kluba, koja se sigurno u ovim teškim i bremenitim vremenima dešava....

mada bio bilo super proći......

u nedjelju abd po povoljan rezultat i neka momci igraju samo hrabro, mada se plašim ovog Valjića....... :oops: :oops:

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 17 mar 2012, 20:48

daj boze da dignemo taj kup vise :)

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 18 mar 2012, 01:10

sretno rodjeni
samo se borite pa sta bude

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 mar 2012, 02:04

Rodjeni_BRato je napisao/la:daj boze da dignemo taj kup vise :)
:D
Da ce te ga dici to tesko ali zelja vecine i vas veliki uspjeh bi bio sam ulazak u finale (sto bi u slucaju da Zeljo osvoji ligu i kup znacilo vas plasman u EL) ali sam misljenja, kao i mnogi realni navijaci da ce finale biti izmedju SB i Zelje.
Kao navijac Zelje i moja zelja bi bila da mi i vi igramo finale ali ni mi nismo sigurni poslije pobjede od 1-0 a pogotovo niste vi poslije poraza od 1-0.
Opet kazem, zelim vam svu srecu u uzvratu i da aBd prodjete u finale a poslije cemo lako.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 mar 2012, 08:48

malta071 je napisao/la:
Da ce te ga dici to tesko ali zelja vecine i vas veliki uspjeh bi bio sam ulazak u finale (sto bi u slucaju da Zeljo osvoji ligu i kup znacilo vas plasman u EL)
O tome smo vec raspravili. U slucaju da igramo finale protiv vas i izgubimo, a vi osvojite ligu, u EL ide onaj ko je najbolje rankiran u prvenstvu, a ne porazeni finalista kupa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 18 mar 2012, 09:02

el-fighter je napisao/la:
malta071 je napisao/la:
Da ce te ga dici to tesko ali zelja vecine i vas veliki uspjeh bi bio sam ulazak u finale (sto bi u slucaju da Zeljo osvoji ligu i kup znacilo vas plasman u EL)
O tome smo vec raspravili. U slucaju da igramo finale protiv vas i izgubimo, a vi osvojite ligu, u EL ide onaj ko je najbolje rankiran u prvenstvu, a ne porazeni finalista kupa.
U slucaju da Zeljo osvoji Ligu i Kup onda finalista ide u LE...
Primjer Portsmoutha u finalu FA Kupa protiv Ancelotievog Chelsia... Chelsia osigurao titulu i onda u u finalu pobjedio Portsmoutha al' sa druge strane zahvaljujuci tome Pompeye su usli u kvalifikacije za LE... Koje doduse zbog finansijskih razloga nisu igrali...
Al' su na taj nacin izborili, pa tako ce i Velez ako udje u finale, a ako tamo bude Zeljo(sto ne sumnjam) koji ce ranije osigurati titulu(sto takodjer ne sumnjam)...
EDIT
Ovo pravilo ne vrijedi vise u nasoj Ligi... tj. vrijedilo je do prosle god...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 18 mar 2012, 11:17

If the cup winner of a country qualifies for the Champions League, then the losing cup finalist is qualified for the Europa League.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 mar 2012, 12:50

Ma lako cemo mi za to. Valja proci u finale :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 mar 2012, 15:41

@Arogantni

To pravilo izgleda vazi u svim zemljama, samo ne u nasoj. Sjeti se finala Kupa Zeljo-Celik. Zeljo je osvojio Kup, a pozicijom na tabeli je osigurao Evropu, a Celik nije isao u Evropu vec Siroki (mislim) jer su bili na tabeli dobro rankirani.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 18 mar 2012, 15:43

Da, ali Zeljo nije bio prvak i igrao je u EL.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 mar 2012, 15:53

TNT je napisao/la:Da, ali Zeljo nije bio prvak i igrao je u EL.
Nebitno, Zeljo je bio 2. na tabeli, osvojio je Kup, ali Celik nije isao u Evropu kao porazeni finalista, vec je to bio Celik. Mozda mislis da je tako bilo jer Zeljo nije bio sampion, ali ja mislim da je to nebitno. Uglavnom, ako mi udjemo u finale i kao porazeni odemo u Evropu, ja castim sve na forumu.

HT Slavija-Velez 0-0

Bod iz Istocnog Sarajeva bi bio dobar rezultat. FORZA VELEZ

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 18 mar 2012, 15:54

hocemo pobjedu :)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 mar 2012, 15:57

Hajmo Rodjeni izdrzati do kraja !

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 18 mar 2012, 15:58

el-fighter je napisao/la:
TNT je napisao/la:Da, ali Zeljo nije bio prvak i igrao je u EL.
Nebitno, Zeljo je bio 2. na tabeli, osvojio je Kup, ali Celik nije isao u Evropu kao porazeni finalista, vec je to bio Celik. Mozda mislis da je tako bilo jer Zeljo nije bio sampion, ali ja mislim da je to nebitno. Uglavnom, ako mi udjemo u finale i kao porazeni odemo u Evropu, ja castim sve na forumu.

HT Slavija-Velez 0-0

Bod iz Istocnog Sarajeva bi bio dobar rezultat. FORZA VELEZ

Zeljo je na kraju bio treci mislim, ali je isao u EL kao pobjednik kupa, a da je bio prvak isao bi u LS a Celik u EL.
U cijelom svijetu ide ovako nadam se da je i kod nas.

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 18 mar 2012, 16:01

Brković propustio veliku šansu , iako smo svi priželjkivali bod , mislim da uz malo sreće mozemo doći i do sva tri (nadam se da nas neću ureknuti sa ovom izjavom :mrgreen: )
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 18 mar 2012, 16:02

vm22 je napisao/la:Hajmo Rodjeni izdrzati do kraja !
bola pitanje je hoceli slavija izdrzat do kraja :)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.