Raduje me odlican Mclaren mada sam to i ocekivao.Kako stvari stoje uveli su par inovacija koje im daju dodatne opcije i stabilnost bolida."lose" kvalifikacije RBR mislim da nisu mjerilo citave sezone.Ipak oni i dalje vjerujem da imaju mocan bolid.Ako ne najjaci sigurno u rangu Mclarena.Ipak Adrian Njui nije harlovina i covjek koji ne zna sta radi.Ipak pricamo o covjeku koji je dr,pr za sve i jednog dinamicara u sferi F1.
Mercedes ocekivano na celu sa Ros Braunom se penje.Ne bi me zacudilo da do polovine sezone ili pocetka naredne uspiju stabilistati bolid koji ce biti najjaci u konkurenciji.Dva odlicna vozaca imaju , od kojih ocekujem mnogo ove sezone.
Sta reci za Loptus nego da su uradili vraski dobar posao.Nejverovatan napredak je evidentan.Vec sada njihov bolid spada u sami vrh.Rezultat Grosejana nije slucajnost i puka sreca vec rezultat rada.Nesto slicno je i Kimi rekao i stavio krivnju na lose kvalifikacije iskljucivo na sebe a pri tome dao do znanja da imaju mocan bolid
nadam se sutra spektaklu iako mi mnogo fali Maranelo u vrhu jer bez njih to nije to