Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Armenija-BiH
Bitno je nastupiti, ali još bitnije je pobijeditiHipotetička situacija, Armenija - BiH, 90-ta je minuta, a rezultat 0:0. Sudija svira penal za BiH, a u timu nema Misimovića, koji inače izvodi jedanaesterce. Bh. reprezentativci se pogledavaju - ko će preuzeti odgovornost i pokušati donijeti pobjedu, koja bi nam u konačnici mogla donijeti i plasman na SP?
"Ja bih uzeo loptu i pucao penal", bez dvoumljena kaže veznjak BiH Senijad Ibričić, koji je prije nekoliko dana svom Hajduku donio prvu pobjedu ove sezone u prvenstvu upravo pogotkom sa bijele tačke.
Međutim, nije to bio obično izvedeni jedanaesterac, s obzirom na to da se Ibričić usudio potkopati loptu golmanu Lokomotive, što mogu samo majstori.
"Znao sam odmah da ću tako pucati i nije me bilo strah. Naprotiv, stalno tako izvodim penale", priznaje Ibričić, koji je nezamjenjivi član Ćirinih zmajeva.
"Čime sam to zaslužio? Pa igrom, naravno! Ćiro me najviše poznaje i zna koliko mogu", kaže nam Ibričić, koji je u reprezentaciji promijenio nekoliko pozicija.
"Nije bitno ko će šta igrati, jer svi moramo dati najbolje što možemo. Bitno je nastupiti, ali još bitnije je pobijediti. Protiv Belgije smo dali sve od sebe i sada to trebamo ponoviti protiv Armenije. Istina, protiv "manjih" selekcija igramo slabije, ali imamo takvu ekipu da ne bi smjeli sebi dopustiti kiks."
Ibričić je uvjeren kako je utakmica u Erevanu itekako bitna, pogotovo zbog samopouzdanja, jer četiri dana poslije dolazi Turska.
"Ako pobijedimo, a uvjeren sam da hoćemo, bilo bi nam puno lakše u utakmici protiv Turske. U slučaju kiksa, sve što smo do sada napravili, pada u vodu", kaže Ibričić, za kojeg se nadamo da neće imati priliku u 90. minuti pucati penal za BiH, s obzirom na to da priželjkujemo da on i društvo susret u Erevanu riješe mnogo prije isteka regularnog vremena.
koliko nas ibricic ima samopouzdanje..samo naprijed zmaju nas..
"Ja bih uzeo loptu i pucao penal", bez dvoumljena kaže veznjak BiH Senijad Ibričić, koji je prije nekoliko dana svom Hajduku donio prvu pobjedu ove sezone u prvenstvu upravo pogotkom sa bijele tačke.
Međutim, nije to bio obično izvedeni jedanaesterac, s obzirom na to da se Ibričić usudio potkopati loptu golmanu Lokomotive, što mogu samo majstori.
"Znao sam odmah da ću tako pucati i nije me bilo strah. Naprotiv, stalno tako izvodim penale", priznaje Ibričić, koji je nezamjenjivi član Ćirinih zmajeva.
"Čime sam to zaslužio? Pa igrom, naravno! Ćiro me najviše poznaje i zna koliko mogu", kaže nam Ibričić, koji je u reprezentaciji promijenio nekoliko pozicija.
"Nije bitno ko će šta igrati, jer svi moramo dati najbolje što možemo. Bitno je nastupiti, ali još bitnije je pobijediti. Protiv Belgije smo dali sve od sebe i sada to trebamo ponoviti protiv Armenije. Istina, protiv "manjih" selekcija igramo slabije, ali imamo takvu ekipu da ne bi smjeli sebi dopustiti kiks."
Ibričić je uvjeren kako je utakmica u Erevanu itekako bitna, pogotovo zbog samopouzdanja, jer četiri dana poslije dolazi Turska.
"Ako pobijedimo, a uvjeren sam da hoćemo, bilo bi nam puno lakše u utakmici protiv Turske. U slučaju kiksa, sve što smo do sada napravili, pada u vodu", kaže Ibričić, za kojeg se nadamo da neće imati priliku u 90. minuti pucati penal za BiH, s obzirom na to da priželjkujemo da on i društvo susret u Erevanu riješe mnogo prije isteka regularnog vremena.
koliko nas ibricic ima samopouzdanje..samo naprijed zmaju nas..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- NoName
- Kontakt:
Sinoć sam sanjao ružan san da im se srušio avion jebote, usto sam mokar ko čep. Evo svo jutro pratim razvoj situacije:
Yerevan Time: 15:11
SARAEVO - ADRIA AIRWAYS CRJ-2 04, 16:20 04, 16:03 EARLIER
Još nekih 50 minuta
Još nekih 50 minuta
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo da dodju zivi i zdravi!!!!! Hajmo momci, jos malo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ti nemoj ziv bio vise sanjati nistaNoName je napisao/la:Sinoć sam sanjao ružan san da im se srušio avion jebote, usto sam mokar ko čep. Evo svo jutro pratim razvoj situacije:
Još nekih 50 minuta
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
hajmo momci, hajde razvalite to želim da jašem slona u JAR to mi jedinstvena prilika 
Jao majko cime se sve opterecujemo, srusio im se avion
Prekinite s ovim cirkusom ba, 5-0 za nas
2 Dzeko, 2 Vedo i Pjanic iz slobodnjaka 35m
Prekinite s ovim cirkusom ba, 5-0 za nas
2 Dzeko, 2 Vedo i Pjanic iz slobodnjaka 35m
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
joj šuti ja sam sanjao da smo u Armeniji poveli sa 4:0, i da su oni do kraja susreta izjednačili, kad sam se probudio nisam vise smio spavati.....Genghis je napisao/la:Ti nemoj ziv bio vise sanjati nistaNoName je napisao/la:Sinoć sam sanjao ružan san da im se srušio avion jebote, usto sam mokar ko čep. Evo svo jutro pratim razvoj situacije:
Još nekih 50 minuta.
stoo? bojao se da ce zabiti i petihilmo je napisao/la:joj šuti ja sam sanjao da smo u Armeniji poveli sa 4:0, i da su oni do kraja susreta izjednačili, kad sam se probudio nisam vise smio spavati.....Genghis je napisao/la:Ti nemoj ziv bio vise sanjati nistaNoName je napisao/la:Sinoć sam sanjao ružan san da im se srušio avion jebote, usto sam mokar ko čep. Evo svo jutro pratim razvoj situacije:
Još nekih 50 minuta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ja sam sanjao kako neke budale po forumu pišu da su sanjali poraz protiv Armenije, strašan san, vjerujte. 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
vjerujem!!!!Knele je napisao/la:Ja sam sanjao kako neke budale po forumu pišu da su sanjali poraz protiv Armenije, strašan san, vjerujte.
Kako je lijepo ovo vidjeti ...
Golovi

Strijelci

Ako Bog da poslije subote i srijede ce biti jos bolje
Golovi

Strijelci

Ako Bog da poslije subote i srijede ce biti jos bolje
nemoj ti da on ikako spava..Genghis je napisao/la:Ti nemoj ziv bio vise sanjati nistaNoName je napisao/la:Sinoć sam sanjao ružan san da im se srušio avion jebote, usto sam mokar ko čep. Evo svo jutro pratim razvoj situacije:
Još nekih 50 minuta.
Volim te Bosno!!!
- NoName
- Kontakt:
Yebem im mater armensku, što ga više ne spuštaju:
ADR 3210 SARAEVO - ADRIA AIRWAYS CRJ-2 04, 16:20 04, 15:54 WAITING
10-20 min.
10-20 min.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
NoName je napisao/la:Yebem im mater armensku, što ga više ne spuštaju:
10-20 min.
Hahahah .. legenda si
nesto nije u redu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NoName
- Kontakt:
Sletjeli
Brišu sve koji su sletjeli. Hajd hairli, frka mi je bila skroz majkemi.
Koji smo mi ovdje paranoici...al svi redom HAHAHA.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
- NoName
- Kontakt:
Ma mene je inače strah od letenja i onda mi se to prenijelo i na ovaj let reprezentacije. Yebiga, oprostite. Možete misliti kako je meni, na poslu sam, svo božije jutro imam sastanke a samo mislim o tome da ovi sigurno slete i na sutrašnju utakmicu.

HAJMO BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO!
NAPRIJED ZMAJEVI, SVI BOSANCI I HERCEGOVCI SU UZ VAS!

HAJMO BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO!
NAPRIJED ZMAJEVI, SVI BOSANCI I HERCEGOVCI SU UZ VAS!
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 1 gost.