Why always meValencia je napisao/la:Savjetujem moderatorima da cenzurisu rijec 'podloga'formance je napisao/la:Hebo sam sinoć i podlogu i tenis i Nadala, sve na kamaru.![]()
.
Nadal nikako da uhvati pravu formu. Ne znam u cemu je problem, ali ovo definitivno nije Nadal iz najboljih dana. Pokaze on ponekad zbog cega je mocan, ali nema prepoznatljive konstantnosti i sigurnosti tokom kompletnog duela.
Imam neki osjecaj da bi Federer mogao iznenaditi. Po prvim put igram dvicu na Feda.
Nalbandian izgubio stomak.
Kada su polufinala po nasem vremenu?
Kada 'trebe' igraju?
Vidjelo se protiv Nalbandiana da Nadal nije ni na 50% svojih maksimalnih mogucnosti. Stvarno ne znam u cemu je problem. Da li je moguce da mu je Djokovic ovoliko sjeb'o igru
Federer nema sta traziti kada Nadal ima iole dobru igru i maksimalnu vjeru u sebe. Protiv Nalbandiana sam uocio lose znake u igri Nadala. Nikada nisam vidio vise slabosti u njegovoj igri. Zbog toga sam po prvi put na ovoj stranici prognozirao pobjedu Federera, te to pretocio na tiket na kojem me ebo Pariz za sva vremena
Nadal od povrede protiv u Melburnu vise nije isti igrac. Treba mu par vezanih pobjeda na velikim turnirima da bi se vratio na pravi kolosjek.
Federer uvijek isti.