FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ako izdrzi zvijezda titula je nasa 100%
Jos su i stativu pogodili:Dshkembe990 je napisao/la:ako izdrzi zvijezda titula je nasa 100%
Ako zavrsi x slavi se vecc protiv travnika hahahahah
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
- Kontakt:
hahha tako nekako i dodje a de mi reci znasli kakav nam je teren jel se imalo stanje popravilo?ScooTeR je napisao/la:Jos su i stativu pogodili:Dshkembe990 je napisao/la:ako izdrzi zvijezda titula je nasa 100%
- inacefindecko
- Kontakt:
kakva titula, ima još 13 kola, polakooo

Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bas vala, 40 bodova je u igri, a mi bi smo sad da slavimo titulu, jesmo razbili konkurente glavne, jesmo razbili rudar u prijedoru, ali jos je 40 bodova u igri, a to je mnogo, samo sabura ljudiinacefindecko je napisao/la:kakva titula, ima još 13 kola, polakooo
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
ma nista to ba ako zvijezda izdrzi gotovo je!inacefindecko je napisao/la:kakva titula, ima još 13 kola, polakooo

Ma teren je extra,osusio se , malo ga valjaju .shkembe990 je napisao/la:hahha tako nekako i dodje a de mi reci znasli kakav nam je teren jel se imalo stanje popravilo?ScooTeR je napisao/la:Jos su i stativu pogodili:Dshkembe990 je napisao/la:ako izdrzi zvijezda titula je nasa 100%
Bice kao tepih protiv travnika:D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
- Kontakt:
nego znal ko kakav nam je teren?
- SkyWallker
Ako ostanu ovakvi rezultati sto cisto sumnjam bilo bi idealno po nas, komšije očajne kaze komentator nepamti da su tako slabo ikada igrali, Široki se brani na Pecari Zvijezda konstantno napada malop. i prečku pogodili, vec danas bi mogli otici na +7 i +9
ali sve u svemu i da ne bude tako nema veze bitno je da smo nastavili niz !!
Čolić jučer nije izasao zbog povrede i nije povrijedjen do Smajić vec konstantno vuce istu povredu koja muči samo tako za nadati se je da ce doći na svoje.

Čolić jučer nije izasao zbog povrede i nije povrijedjen do Smajić vec konstantno vuce istu povredu koja muči samo tako za nadati se je da ce doći na svoje.
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Ja bio danas na Grbavici i stadion ne izgleda uopće loše.shkembe990 je napisao/la:hahha tako nekako i dodje a de mi reci znasli kakav nam je teren jel se imalo stanje popravilo?ScooTeR je napisao/la:Jos su i stativu pogodili:Dshkembe990 je napisao/la:ako izdrzi zvijezda titula je nasa 100%
Samo da kiša nikako ne padne i 10 hiljada protiv Travnika ..
Potpis!
Zvijezda pogodila stativu pred kraju prvog poluvremena.. PU! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Obratiti paznju na njegovo ponovno registrovanje, sto ce sigurno i biti.THC je napisao/la:Hvala Bogu pa je prinuđeni banovan!aleksandar_veliki je napisao/la:Malta23 i Prinudjen trajno banovani, prvi zbog vrijedjanja drugi zbog konstantnog trollovanja teme, TM87doboj sedam dana zbog vrijedjanja.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- SkyWallker
Željezničar u fokusu evropske sportske javnosti
Pobjeda nad Rudarom Željezničaru je bila čak 11. uzastopna u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Izuzetan niz Plave je lansirao u fokus evropske nogometne javnosti obzirom da samo jedan tim u Evropi trenutno ima veći broj uzastopnih pobjeda. To je portugalska Braga koji drži niz od 12 pobjeda.
Željezničar je, dakle, na diobi druge pozicije koji dijeli sa Realom iz Madrida.
Sjajan niz ekipe iz Doline ćupova počeo je u 7. kolu kada je na Grbavici ''pala'' Zvijezda. Bilo je to prije tačno pola godine (18. septembar 2011.) Nakon tog susreta, redale su se pobjede nad: Borcem, Slobodom, GOŠK-om, Veležom, Slavijom, Sarajevom, Kozarom, Leotarom, Širokim Brijegom i Rudarom.
Pored impresivnih 11 pobjeda, sjajno izgleda i gol razlika ekipe koja je u ovom periodu postigla 29 golova a pritom primila samo 2 pogotka i to od Veleža na domaćem, i Slavije na gostujućem terenu.
Nema sumnje da je niz Plavih doveo ekipu u najbolju moguću poziciju kada je borba za titulu prvaka u pitanju, mada treba biti oprezan obzirom da je do kraja ostalo još mnogo utakmica.
U narednom kolu, Željezničar će kao apsolutni favorit ugostiti Travnik, a nakon Vezira, slijedi teško gostovanje u Mostaru kod Zrinjskog.
Potom slijede dva domaća susreta sa Olimpicom i Čelikom, nakon kojih će i situacija na tabeli biti mnogo jasnija.
Pobjeda nad Rudarom Željezničaru je bila čak 11. uzastopna u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Izuzetan niz Plave je lansirao u fokus evropske nogometne javnosti obzirom da samo jedan tim u Evropi trenutno ima veći broj uzastopnih pobjeda. To je portugalska Braga koji drži niz od 12 pobjeda.
Željezničar je, dakle, na diobi druge pozicije koji dijeli sa Realom iz Madrida.
Sjajan niz ekipe iz Doline ćupova počeo je u 7. kolu kada je na Grbavici ''pala'' Zvijezda. Bilo je to prije tačno pola godine (18. septembar 2011.) Nakon tog susreta, redale su se pobjede nad: Borcem, Slobodom, GOŠK-om, Veležom, Slavijom, Sarajevom, Kozarom, Leotarom, Širokim Brijegom i Rudarom.
Pored impresivnih 11 pobjeda, sjajno izgleda i gol razlika ekipe koja je u ovom periodu postigla 29 golova a pritom primila samo 2 pogotka i to od Veleža na domaćem, i Slavije na gostujućem terenu.
Nema sumnje da je niz Plavih doveo ekipu u najbolju moguću poziciju kada je borba za titulu prvaka u pitanju, mada treba biti oprezan obzirom da je do kraja ostalo još mnogo utakmica.
U narednom kolu, Željezničar će kao apsolutni favorit ugostiti Travnik, a nakon Vezira, slijedi teško gostovanje u Mostaru kod Zrinjskog.
Potom slijede dva domaća susreta sa Olimpicom i Čelikom, nakon kojih će i situacija na tabeli biti mnogo jasnija.
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Jedva cekam utakmicu u Mostaru protiv ove bagre Zrinjskog.. Dabogda ih nabusili ko Rudara jucer!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Drzi se Zvijezdooooo! 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SkyWallker
Gledam na Tv-u Zrinjski-Čelik, Zrinjski ispod prosjeka, nemaju igre nikako gol postigli zbog greske odbrane Čelika, bezveze jednostavno receno nije to onaj Zrinjski od prije par godina, slijedi Travnik pa Zrinjski ako ih uzmemo u gostima titula je 90% nasa s tim da zatim igramo dvije domaćesajo10 je napisao/la:Jedva cekam utakmicu u Mostaru protiv ove bagre Zrinjskog.. Dabogda ih nabusili ko Rudara jucer!

Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
-
- Kontakt:
hahhaanonimni je napisao/la:aj Zvijezda
Ako nas ne bude po 10 milja na Grbavici onda smo nula.SkyWallker je napisao/la:Gledam na Tv-u Zrinjski-Čelik, Zrinjski ispod prosjeka, nemaju igre nikako gol postigli zbog greske odbrane Čelika, bezveze jednostavno receno nije to onaj Zrinjski od prije par godina, slijedi Travnik pa Zrinjski ako ih uzmemo u gostima titula je 90% nasa s tim da zatim igramo dvije domaćesajo10 je napisao/la:Jedva cekam utakmicu u Mostaru protiv ove bagre Zrinjskog.. Dabogda ih nabusili ko Rudara jucer!
Potpis!