Pusti šuplje dječije priče.Pašalić je napisao/la:Iz 2 u 1, eto šta je.SkyWallker je napisao/la:ubi vas GOŠK, šta vam je jbt !?
Kod vas sve namješteno, pa nije auto-pijaca.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pusti šuplje dječije priče.Pašalić je napisao/la:Iz 2 u 1, eto šta je.SkyWallker je napisao/la:ubi vas GOŠK, šta vam je jbt !?
eto ko namjesta i kupuje tekme, sam priznaAldinn1 je napisao/la:Pusti šuplje dječije priče.Pašalić je napisao/la:Iz 2 u 1, eto šta je.SkyWallker je napisao/la:ubi vas GOŠK, šta vam je jbt !?
Kod vas sve namješteno, pa nije auto-pijaca.
U medjuvremenu 0:2.SkyWallker je napisao/la:cala je napisao/la:i sta bi sa tim namjestanjem?![]()
ma pusti ima jos tri minute dat ce dva gola
kako ode jović iz zvijezde ,zvijezda hit proljećaSkyWallker je napisao/la:Ostao sam zatečen![]()
0:2
![]()
![]()
![]()
očito da se tekma sa Slobodom kupila
Edit: očekujemo ostavku Dragana Jovića
Ja sam gore napisao da PL BiH itekako napreduje, sto pakazuju i ovi rezultati. Ali Sarajevo niposo otpisati, ima jos da se igra.Grbavica moj zivot je napisao/la:sad bez zajebancije GOŠK je napravio veliko iznanedenje ali ljudi su fakat respektabilna ekipa.Ove godine ce izgleda biti najzanimljivija borba za drugo odnosno trece mijesto i opstanak.Na vama je da izborite evropu posto od titule nema nista,a iduce vam je mnogo ne zgodno gostovanje u Mostaru.I liga nam ide na bolje.Preljep vikend barem za mene i fudbal u BIH.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.