Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Pa mogu, al' kako očekivati od nekog ko je prije krao da isto neće raditi i sada? Jbg, kao što kažeš, ne možemo suspendovati 20 sudija.
Čelik Zenica 1945
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: 17 kolo Premijer lige BIH
Najdraze mi je ovako poslije utakmice citati komentare na tekme..
Umorio se Željo, nisu impresionirali do sada igrom, Rudar dobar, bla bla bla...
Ne smijem se ovim "domacim", nego pitarima koji se nadaju uzalud..

Umorio se Željo, nisu impresionirali do sada igrom, Rudar dobar, bla bla bla...

Ne smijem se ovim "domacim", nego pitarima koji se nadaju uzalud..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
SIR je napisao/la: RUDAR P. - ŽELJEZNIČAR 1x RUDAR bi trebao da pobijedi nemaju pravo vise na kiks, komsije umorne od kupa.

O čemu pričaš?Prijedor je napisao/la: RUDAR P. ŽELJEZNIČAR 1 Tezak teren, jos tezi protivnik Zelji... Rudar domacinska ekipa, koja nikada nije imala jaci sastav... Ko ih je gledao u Citluku zna o cemu pricam!

Pogušiše sesenci-071 je napisao/la: RUDAR P. ŽELJEZNIČAR -1x Ne bi me iznenadilo da Rudar pobjedi Zelju. Ko je gladao protiv Borca ,Zeba i Bekric guse jedan drugog.Igra se svodi na ubacivanje Zebe u sesnesterac.

aj nemojte sad zamarat imaju pravo na svoju prognozu dobili ste idite slavite,samo svađu izazivate bezveze...
-
- Kontakt:
magic je napisao/la:aj nemojte sad zamarat imaju pravo na svoju prognozu dobili ste idite slavite,samo svađu izazivate bezveze...
Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje i svoju prognozu, to nije upitno. Problem je sto pisu iz nekog hinjaluka i ljubomore, navodeci neke besmislene razloge tipa: guse se, umorni, lose igraju i sl... I sve to bi bilo ok da kaze navijc Rudara, ali neke ljubomorno bolesne komsije kojima je drazi Željin poraz od njihove pobjede je stvarno jadno...
nadam se da te Željo impresioniro danasmnogo_smo_jaki je napisao/la:
Rudar Prijedor-Željezničar 1X Navijački igram 1,mada to nije nerealno jer Željo je izmoren u kupu protiv Borca i u prošlom kolu sa širokim,dve utakmice sa super-teškim protivnicima(za našu ligu).A iskreno i nisam nešto impresioniram viđenim,možda i zbog lošeg terena.Mi sa druge strane izgubili bod protiv jakog Olimpika u 93,minutu(sa 35 metara
),tako da bi bio red da nas sreća pogleda i da pobjedimo Želju i prekinemo njihovu seriju.Prošle sezone u zadnjem kolu smo pobjedili 3-2,nek i sad bude tako
![]()

Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
senci-071 je napisao/la: RUDAR P. ŽELJEZNIČAR -1x Ne bi me iznenadilo da Rudar pobjedi Zelju. Ko je gladao protiv Borca ,Zeba i Bekric guse jedan drugog.Igra se svodi na ubacivanje Zebe u sesnesterac.

Pričaj ti šta hoćeš,al opet ubaci Zeba u šesnaesteracInkognito je napisao/la:senci-071 je napisao/la: RUDAR P. ŽELJEZNIČAR -1x Ne bi me iznenadilo da Rudar pobjedi Zelju. Ko je gladao protiv Borca ,Zeba i Bekric guse jedan drugog.Igra se svodi na ubacivanje Zebe u sesnesterac.Jesil dobio čir na želudcu, a

Einigkeit und Recht und Freiheit
Je l' ima kakva kazna za ovo psovanje svoje države od strane pojedinih "navijača"? 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
SELJACI, NEVASPITANA DJECA, NACIONALISTI !!LjumanM95 je napisao/la:Je l' ima kakva kazna za ovo psovanje svoje države od strane pojedinih "navijača"?
1947!
Zrinjski-Celik 1-0
Po ovome malo sto sam gledao... oba tima nista posebno igra... Zrinjski zabio taj gol i bolji su za taj go vise... Celik jalov i bez ideje... predvidjam 1-0 do kraja ovdje...
Po ovome malo sto sam gledao... oba tima nista posebno igra... Zrinjski zabio taj gol i bolji su za taj go vise... Celik jalov i bez ideje... predvidjam 1-0 do kraja ovdje...
A ja predvidjam jos nekolko nacionalisticki pjesama od strane popularnih i strasnih Ultrasa. Tolikonime_tm87 je napisao/la:Zrinjski-Celik 1-0

Edit: I u pravu sam bijo hahaha.. koji primitivci boze.. Stidite se bagroo.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ne sjećam se da su i u jednom kolu domaći ostvarili samo dvije pobjede...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Niko, ali bas niko nije dao sansu GOSK-u 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
he he no commentBernardBarnjak je napisao/la:ZRINJSKI ČELIK 1. Domacinsko sudjenje i domacinska pobjeda minimalnim rezultatom.
KOZARA SLOBODA 2. Tuzlaci ce iznenaditi na ovom gostovanju.
SARAJEVO GOŠK 1. GOŠK me negativno izneadio u proslom kolu. Sarajevo je jaca i kvalitetnija ekipa.Mislim da ce biti vise od 3 pogotka u mreži gostiju.
SLAVIJA VELEŽ. Šta reci, koju poruku poslati?1X2.
TRAVNIK OLIMPIC 1. Domacinsko sudjenje...
RUDAR P. ŽELJEZNIČAR 2. No comment
LEOTAR BORAC 2. No comment.
ŠIROKI B. ZVIJEZDA 1. No comment.

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
- Kontakt:
Kakvo zanimljivo kolo, svi favoriti na papiru kiksali osim Željezničara, moram priznati da sam prijatno iznenađen ovim rezultatima iz Širokog,Mostara i posebno sa Koševa, ovi rezultati idu mom klubu na ruku. Svaka čast Zvijezdi, Travniku, Čeliku koji sa igračem manje dolazi do gola a posebno sve čestitke ekipi Goška za pobjedu na Koševu. Biće ovo najzanimljivija sezona što se tiče borbe za evropu, titula je u velikoj mjeri već kod Željezničara, i sami će biti krivi ako je ne osvoje ove sezone!
Najbolje kolo do sada, napreduje nam liga opasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ZVIJEZDA DOMACINSKA EKIPAPrijedor je napisao/la:ZRINJSKI ČELIK 1 Nema ovde sta puno pametovati.
KOZARA SLOBODA 1 Uzima Kozara lagano 2,3-0.
SARAJEVO GOŠK 1 Nema ovde isto sta puno pricati, Sarajevo puno kvalitetnije protiv slabasnog Goska.
SLAVIJA VELEŽ 1 Slavija se dosta pojacala, euforija vlada u Istocnom Sarajevu.
TRAVNIK OLIMPIC 1 Travnik standardna domacinska ekipa. Lagana pobjeda!
RUDAR P. ŽELJEZNIČAR 1 Tezak teren, jos tezi protivnik Zelji... Rudar domacinska ekipa, koja nikada nije imala jaci sastav... Ko ih je gledao u Citluku zna o cemu pricam!
LEOTAR BORAC X2 Borac mora da se primakne Zeljeznicaru, ovakva gostovanja su upravo rjesenje za to.
ŠIROKI B. ZVIJEZDA 1 Zvijezda domacinska ekipa, na Pecari ne mogu mnogo toga napraviti... Tvrda utakmica koju ce Siroki razbiti pred kraj.

Trenutno korisnika/ca: b00t, MaroonBjelave, Paromlinac i 26 gostiju.