dobro je danas... prizivali smo bod i evo ga sad nastavit niz protiv rudara..
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
uhhh
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Odgledah 2. poluvrijeme i ono što sam vidio, da ste bili bolji od Širokog i igrali ste momacki a ne ko pi.ckice, svaka vam cast na osvojenom bodu, takodjer sudija veoma korektan
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Svaka čast komšije, čestitke na bodu koji će možda i odlučiti prvaka BiH. Nema šta, Zvijezda svakim danom postaje sve bolji i stabilniji klub. 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
i imali sumlje kakve heheheemir_dj je napisao/la:uhhh
-
fejsbooker
- Kontakt:
Prije svega dobra igra Zvijezde, napadacki , bez bunkera bez izlezavanja svaka cast momcima
Gledam tabelu i msm da Zvijezda nema potrebe da strahuje za opstanak , nego volio bi sto veci plasman na tabeli...Ja se nadam 6. mjestu
sa ovakvom igrom to mogu ostvariti 
Gledam tabelu i msm da Zvijezda nema potrebe da strahuje za opstanak , nego volio bi sto veci plasman na tabeli...Ja se nadam 6. mjestu
- husein veličanstveni
- Kontakt:
svaka čast momci, bod ko kuća
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- Crni gavran
- Kontakt:
Znao sam da Zvijezda moze bod izvuci, svaka cast 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
ahaFatko je napisao/la:i imali sumlje kakve heheheemir_dj je napisao/la:uhhh
neko mi danas rece da je Jovic trenirao zvijezdu, ja nacisto i zaboravio na tog covjeka, a Boze svasta
tekma je bila jaka decki, ono sto sam vidio zasluzujemo da budemo u vrhu tabele.... svaka cast
heeh eh to volim cut znam ja da se vi meni smijete mislite da lupam za postove koje sam napisao samo malo strpljenja sve cemo da vidimoemir_dj je napisao/la:ahaFatko je napisao/la:i imali sumlje kakve heheheemir_dj je napisao/la:uhhh
dobro je danas... prizivali smo bod i evo ga sad nastavit niz protiv rudara..![]()
![]()
kakva ba sumnja
Bogami zajeba se ja u vezi vaseg trenera, covjek dobar poso radi
NO PYRO NO PARTY
eto zemljaci, pa vi recte sta zvijezdi u buduce xD mozda se borimo do kraja za tituluFk_zeljo_1921 je napisao/la:Odgledah 2. poluvrijeme i ono što sam vidio, da ste bili bolji od Širokog i igrali ste momacki a ne ko pi.ckice, svaka vam cast na osvojenom bodu, takodjer sudija veoma korektan
Pojača vas Jović pravo....kako ode iz Zvjezde, Zvjezda proigralegijard je napisao/la:neko mi danas rece da je Jovic trenirao zvijezdu, ja nacisto i zaboravio na tog covjeka, a Boze svastatekma je bila jaka decki, ono sto sam vidio zasluzujemo da budemo u vrhu tabele.... svaka cast
svaka čast vama, popravili ste se s Kuntićem, bod iz Širokog nije lako uzeti, sve najbolje u nastavku 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
e legija i ti ga pritjera slijedece godine polako nije turski hitit hehehlegijard je napisao/la:eto zemljaci, pa vi recte sta zvijezdi u buduce xD mozda se borimo do kraja za tituluFk_zeljo_1921 je napisao/la:Odgledah 2. poluvrijeme i ono što sam vidio, da ste bili bolji od Širokog i igrali ste momacki a ne ko pi.ckice, svaka vam cast na osvojenom bodu, takodjer sudija veoma korektanhaha
ova ZVIJEZDA sadi gazi sve gazi sve gazi sve gazi sve!!! sljedeći je Ruadar

-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
kad moze gabela pobijedit u Sarajevu sto mi ne bi mogli po titulu, a ruka ruci nismo turciFatko je napisao/la:e legija i ti ga pritjera slijedece godine polako nije turski hitit hehehlegijard je napisao/la:eto zemljaci, pa vi recte sta zvijezdi u buduce xD mozda se borimo do kraja za tituluFk_zeljo_1921 je napisao/la:Odgledah 2. poluvrijeme i ono što sam vidio, da ste bili bolji od Širokog i igrali ste momacki a ne ko pi.ckice, svaka vam cast na osvojenom bodu, takodjer sudija veoma korektanhaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.