eeeeeeeeeeeeeeee ŽELJO ŽELJO!
volim ovu verziju!

samo polako, nije još ništa gotovo, blizu je gotovom, al NIJE!!
meni bi bilo slatko osigurat titulu na koševu..
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hvala velikaBosanski zmaj je napisao/la:MOZDA SMO DANAS U SIROKOM ODLUCILI NOVOG PRVAKA,POMOGLI SMO VAM KOLIKO SMO MOGLI !
LIJEP POZDRAV IZ GRADACCA!
Na Banji ćemo je ovjeritilegijard je napisao/la:Et lijep selam iz Gradacca, ne znam jel rano cestitat titulu, ali smo vam je priblizili
Jarane hvala ti ali pravo da ti kazem ja sam jedan od onih koji kaze da nije bitno kako tabela izgleda u 5,10 ili 20 kolu vec na kraju u Maju pa cu se tek tada opustiti i ako Bog da radovati a vama puno srece u nastavku ja vjerujem da ce BiH ove godine u Evropi predstavljati tri njena najslavnija i najveca kluba to jest mi,vi i rodjeni.Pozdrav.Pašalić je napisao/la:Čestitke za ovog gospodina, pravog navijača i ljubitelja fudbala. Put ka tituli Vam je širom otvoren i ako je ne može uzeti moje Sarajevo, neka je uzme Željo, Velež, Čelik ... hbg ko zasluži. Hoću još ovdje da spomenem da ne mogu da povjerujem koliki je katiluk danas nekolicina forumaša s plavim predznakom pokazala na temi FKS zbog negativnog rezultata koji je zabilježio naš tim danas. Ima toga i s naše strane (al su manjina) . Pa dajte ljudi malo razuma i tolerancije. U najmanju ruku je neukusno je radovati se tuđim porazima, a da tvoj tim nije učestvovao u tekmi.dino lj je napisao/la:Ma raja treba postaviti standarde,uzeti i kup i prvenstvo a usput nabiti jos veci rekord u pobjedama.Znaci nema opustanja gazi do kraja.
@dino lj - još jednom kralju - čestitam na novoj tituli.
MSM ok je sanjat al bash srat toliko brate slatkidomorocki je napisao/la:Na Banji ćemo je ovjeritilegijard je napisao/la:Et lijep selam iz Gradacca, ne znam jel rano cestitat titulu, ali smo vam je priblizili
glupa ti je prica, unistavas ovu temuKeenan.- je napisao/la:Pitari ocito vise paze na Dynamo Dresden nego na svoj klub.
ja i ja kazem, neki dan da udjem da posjetim malo JUG kad od tamo copor pasa piiih treba to rijesit da mogu uc ko cojek koji dan prije tekmeEngland je napisao/la:Da, ali treba se ponašati kao da oni ne postoje, bolje je govoriti o psima i nosorozima već o drugima.
Jos da onaj yebeni Real ne pobjedi veceras!Shogun je napisao/la:Uhh kako se sve fino poslozilo ovog vikenda. Prvo mi razvalismo Rudar, zatim Borac i Pitari zijanise ubjedljivo da bi na kraju i nas glavni konkurent kiksao.
Sampionat je nas 100%.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, b00t, WeekendOffender i 91 gost.