Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
na goal com-prognoziraju 0-3 za bosnu 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
Muratović je loš u dodavanju na 2-3 metra, ali istu stvar sam primijetio i kod Pjanića protiv Irana. Možda bi bilo najbolje da utakmicu počne Muratović, a da Pjanić uđe u zadnjih pola sata. Ali ne bi bilo loše ni da Pjana počne, da se odmori Muratović, jer on igra protiv Turske, a Miralem ne.Zagor je napisao/la:Ne znam zbog čega se Ćiro dvoumi između Murata i Pjane. Pjanić je zaslužio definitivno da igra od prve minute !
pa blizu su, bice 4-0CRNI_SA je napisao/la:na goal com-prognoziraju 0-3 za bosnu
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma neka samo donesu pobjedu, nije uopste bitno ko ce igrati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Elddar je napisao/la:pa blizu su, bice 4-0CRNI_SA je napisao/la:na goal com-prognoziraju 0-3 za bosnu
ne 4-0 nego 0-4 jezik pregrizao dabogda
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
- NoName
- Kontakt:
Uvijek su nas podcjenjivali majku im njihovu!CRNI_SA je napisao/la:na goal com-prognoziraju 0-3 za bosnu
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- bayernovac
- Kontakt:
PREDICTION
It should be a straightforward affair for Bosnia as they cruise to an easy victory.
Armenia 0-3 Bosnia & Herzegovina
Max De Luca, Goal.com
Lagana pobjeda ta bosnu
It should be a straightforward affair for Bosnia as they cruise to an easy victory.
Armenia 0-3 Bosnia & Herzegovina
Max De Luca, Goal.com
Lagana pobjeda ta bosnu
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
am333 je napisao/la:Elddar je napisao/la:pa blizu su, bice 4-0CRNI_SA je napisao/la:na goal com-prognoziraju 0-3 za bosnu
ne 4-0 nego 0-4 jezik pregrizao dabogda![]()
![]()
Upss.. da 0-4
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- bayernovac
- Kontakt:
Estonia - Ragnar Klavan
Ovaj nas momak mora sutra obradovati kažu na Goal.com da na njega treba obratiti pažnju
Ovaj nas momak mora sutra obradovati kažu na Goal.com da na njega treba obratiti pažnju
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dabogda dao 3 gola!!!!!! Naravno Turcima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
raja ne znam dali ste vi primjetili al na kartaama za tekmu protiv turske juznu tribinu su preveli kao WEST ja evo sad procita na sportsport.ba
i puno srece nasim momcima sutra
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
hehehehhehhe evo i ja cito u avazu ovi iz saveza nisu znali kako se kaze jug na engleskiT-MAC je napisao/la:raja ne znam dali ste vi primjetili al na kartaama za tekmu protiv turske juznu tribinu su preveli kao WEST ja evo sad procita na sportsport.ba
prvo ta hipoteticka poredjenja tipa Begovic nervozan a ovaj ko nije mozes okaciti macku o retp jer begovica jos nismo vidjeli u zvanicnoj utakmici.. s druge strane, i supic je takodjer nedavno isto tako debitovao pa nije bilo frtutme oko njegove nervoze nego se samo trazio kvalitet.. trece, begovic je profesionalac, pored toga, odrastao je u kanadi i sigurno pokupio nesto od njihove hladnoce, cetvrto, utakmica protiv armenije je idealna za njega da debituje jer ne ocekuje niko jurise armenske konjice na nas gol vec mozda koju priliku iz prekida ili kontre eventualno... znaci, jedino sto govori za supica je to sto je "uigran" sa nasom odbranom...The Prodigy je napisao/la:Begović je PUNO bolji golman od Supića, ali ja sam siguran da će Nemanja bolje braniti. Supić koliko toliko bolje poznaje igrače i sigurno je mnogo opušteniji. Asmir je jbg tek u ponedeljak stigao po prvi put i sigurno je da nije opušten. Njemu treba priliku dati, po mom mišljenju, da uđe u 2. poluvremenu (ako aBd budemo vodili) i zabilježi prvi nastup za BiH, a i da malo osjeti kako je braniti u reprezentaciji.
Uglavnom, ja se slazem sa Cirinom odlukom, Supic ce biti puno sigurniji i smireniji na golu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
džakailibu
- Kontakt:
supi nema kluba a treba ga prodati. to je razlog zasto je supica stavio na gol. samo se nadam da to ne znaci i da ce protiv turske biti na istom mjestu. ljudi , malo logike, covjek nema kluba!!!! samim time ne bi trebao da brani za reprezentaciju. kod skoro svih selektora nisu mogli igrati oni koji cu cak na klupi.ako se ne varam i baka i muzur su ganjali takav stav. Moze biti najsmireniji ali on nema kluba i lose je da se poeni za prodaju zaradjuju preko ovakvih utakmica. Supic ce nas zajebati jednom, primice neki rahljavi gol kada bude najvaznije- valjda ne sutra.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
...i valjda ne u srijedu.
- el-fighter
- Kontakt:
Supić je pomogao našoj repki kad praktično nismo imali golmana. Debitovao je u veoma važnoj utakmici i pokazao se dosta dobro i ubrzo je postao miljenik naše publike. Ćiro mu sigurno neće zaboraviti ono što je uradio za BiH, pa će mu i sada ukazati povjerenje, a ima tu i priče da Supiću treba klub. Ukoliko se Supić nepokaže protiv Armenije, Bega sigurno brani protiv Turske.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
izgleda da nije tako
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- rob do bagro
- Kontakt:
evo procitajte jedan intervju sa Asmirom pred tekmu sa Armenijom
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090904063
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090904063
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Stvarno ne razumjem kako su procjenili da je Supic bolji od Begovica. Svaka cast Supicu, ali nije za reprezentacije. Covjek nogama ne zna igrat, i sjetite se one ogromne greske protiv novinara. Njegov "kvalitet" dokazuje i to da mjesec dana nije uspio nac klub iako ga svak moze dovest dzabe. Begovic je 5 pta bolji od njega, i ovo mi smrdi na to da se Supic mora prodat. Isto tako ne razumjem kako ce jedan Ibricic bit ispred Pjanica. Pjanic je jedini imo malo kreativnosti protiv Irana i jedini proigravao Dzeku i Vedu. Sramota kako je postavio ekipu Ciru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.