Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Elddar
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Elddar » 04 sep 2009, 12:27

Na kraju krajeva, sta ce nam golman protiv Armenije? :lol:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 04 sep 2009, 12:35

Begović kaže da se nimalo nije pokajao što je umjesto Kanade odabrao BiH, pogotovo što osjeća kako navijači žive za pobjede.

Sto puta je drugačije nego u Kanadi, pa čak i u Portsmouthu. Vidi se da ljudi žive za to. Na trening dođe veliki broj navijača i gledaju kako radimo - toga u Kanadi nema, a nema ni u Portsmouthu, jer ne dopuštaju navijačima da budu na treningu. I ne, nisam se pokajao, iako mi je bilo teško odlučiti.

Eeej moj Bega, još ti ništa nisi vidio. Vidjet ćeš šta je navijanje i atmosfera tek protiv Turske kada dođeš u grotlo Bilinog Polja :mrgreen:

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 sep 2009, 12:36

Alucard je napisao/la:Begović kaže da se nimalo nije pokajao što je umjesto Kanade odabrao BiH, pogotovo što osjeća kako navijači žive za pobjede.

Sto puta je drugačije nego u Kanadi, pa čak i u Portsmouthu. Vidi se da ljudi žive za to. Na trening dođe veliki broj navijača i gledaju kako radimo - toga u Kanadi nema, a nema ni u Portsmouthu, jer ne dopuštaju navijačima da budu na treningu. I ne, nisam se pokajao, iako mi je bilo teško odlučiti.

Eeej moj Bega, još ti ništa nisi vidio. Vidjet ćeš šta je navijanje i atmosfera tek protiv Turske kada dođeš u grotlo Bilinog Polja :mrgreen:
Hahaha.. ima da se njemu noge odsjeku kad udje u pakao Bilinog Polja :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 sep 2009, 12:40

treba u zenici skandirati i njegovo ime... bio on na klupi ili u prvoj postavi... obavezno, da se momku da podrska... sjecamo se koliko je to diglo corbica... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 sep 2009, 13:19

_dreamer_ je napisao/la:treba u zenici skandirati i njegovo ime... bio on na klupi ili u prvoj postavi... obavezno, da se momku da podrska... sjecamo se koliko je to diglo corbica... :D

Corbica :))))
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 04 sep 2009, 14:25

evo sada sam procitao da igra Supic na golu...

evo sada da vam nesto pojasnim svim ovim koji nemogu ili nece da ukljuce mozak.

Meni je ovog sranja i politike od saveza i ovog Blazevica kapak...

Cekao sam samo na ovo da cujem i da procitam svojim ocima da je moguce da jedan supalj golman koji lopte kroz noge sa 30 metara prima ima prednost nad jednim onakvim golmanom. Sada mi je sve jasno. Pa taj covijek toliki strah uljijeva u ekipu da je to normalno, Nadarevic ga mora pomaziti nakon svakog suta na gol da ovaj dode malo sebi, protiv Irana nezna lopte osutati....

Ovde ce stojati Nemanja na golu dok se neproda, pa primili deset golova, primili, ali on ostaje dok se neproda.

Eh ovako, posto ciro postavlja taj sastav i pristaje na to da se Nemanja prodaje preko A repke, a vamo prica kako ce mu igrati samo najspremniji, i kako je repke svetinja, a ovamo rdi namijerno na tome da Pasalic zaradi jos koji eur zaradi, ovde je evidentno da se radi o organizovanom kriminalu. igra Supic koji sedmicama neigra onda ste vi koji mislite da je Ciro dobar jeddnostavno osinuti da tako kazem, jer nemate mozga i nevidite da ovde je sami kriminal untar ovog saveza i ove ekipe. Igrace najspremniji a igra Supic, samo najbolji a igra Ibricic ma ovo je jedan uzas....

Ja imam dvije karte protiv Turske zenici, ako nekom treba poklonicu mu,
JA NEIDEM VISE NIKADA NA UTAKMICU BIH DOK JE CIRO SELEKTOR I DOK SE OVO DESAVA UNUTAR NASE EKIPE.

OVO JE NEVIDENI SKANDAL!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 sep 2009, 14:36

I ja se slažem s tobom da se nemanja prodaje preko repke. Meni je ovo također sve smiješno. Jedva ga dobili i sada Ćiro nešto mazluma. Ako je negdje prava prilika za Asmira onda je to upravo protiv Armenija. Ovako ostaje bez nastupa za BiH i može otići da brani za Kanadu. Bravo Ćiro majstore.....ccc.

Čovjek bez kluba i koji je u "dobroj" formi brani.....smiješno.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 sep 2009, 14:40

Znao sam da ce Supica stavit na gol, toliko cekamo Begovica i kad covjek konacno dodje, odluci se za BiH, sad treba da grije klubu jer je umjesto njega "bolji" i "spremniji" Supic! FUJ!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2009, 14:43

Da ali se moze prevesti i ovako.Koliko je taj Begovic ,,spreman,, da su se morali dvoumiti izmedju njega i Supica :roll:
Sto znaci da je bio Hasagic zdrav ovaj nebi bio ni na vidiku.
Uostalom portsmouth ni za zivu glavu im nije palo na pamet da prodaju Jamesa iako je ovaj i rukama i nogama kopao da ide iz tog potonulog kluba.Vidim jos se niko nije upitao zasto.
P.S Spahic pola godine nije imao kluba,i dosta se njih dizalo protiv Spahica da nije zasluzio pocetnu poziciju ako ne igra.A ovaj nas sam spasi iz gonana i zacepi gubicu kriticarima.
Inace obadvojica ovih golmana su gledajuci srednja zalost tako da i nije velika razlika.
Hrgovic tri puta skuplji od golmana Portsmoutha na transfermarketu :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 sep 2009, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

aspirin`
Kontakt:

Post Postao/la aspirin` » 04 sep 2009, 14:45

Supic je ok golman, do prije nekoliko ste mu skandirali a sad ga pljujete, sve vrsni poznavaoci nogometa,umjesto da podrzavate ekipu i njene uspjehe vi samo mane trazite, kakav majmunski mentalitet, nevjerovatno :)

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 04 sep 2009, 14:46

Ovo za Supica mi je super,momak branio dosad dobro i po meni nije zabrljo.Begovic je mozda bolji nisam ga gledao ni jednu utakmicu al neka momak ceka svoju sansu kao i svi ostali.A to sad da je Ciro uzeo pare ne vjerujem,jer nisam od onih sto presude bez dokaza!Nadam se pobijedi od 2:0 a strijelac Dzeko dva puta. ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 sep 2009, 14:47

Ima u ovome priče da će se Supić prodati preko repke, ali ljudi moramo shvatit da nam je on pomogao kad nam je bilo najpotrebnije i sigurno je da će Ćiro tim objašnjenjem objasniti ovu svoju odluku. Asmir jeste dobar golman, ali ima 22 godine i tek je stigao u našu repku. Na BP mu treba dati podršku i skandirati njegovo ime, a u Armeniji mu treba dati makar 10 minuta samo da upiše nastup.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 sep 2009, 14:49

harishp je napisao/la:Da ali se moze prevesti i ovako.Koliko je taj Begovic ,,spreman,, da su se morali dvoumiti izmedju njega i Supica :roll:
Uostalom portsmouth ni za zivu glavu im nije palo na pamet da prodaju Jamesa iako je ovaj i rukama i nogama kopao da ide iz tog potonulog kluba.Vidim jos se niko nije upitao zasto.
P.S Spahic pola godine nije imao kluba,i dosta se njih dizalo protiv Spahica da nije zasluzio pocetnu poziciju ako ne igra.A ovaj nas sam spasi iz gonana i zacepi gubicu kriticarima.
Inace obadvojica ovih golmana su gledajuci srednja zalost tako da i nije velika razlika.
:shock: :shock: ma umi se.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 04 sep 2009, 14:53

begovic ce braniti protiv turske ;)

emir 2507
Kontakt:

Post Postao/la emir 2507 » 04 sep 2009, 15:03

BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:Da ali se moze prevesti i ovako.Koliko je taj Begovic ,,spreman,, da su se morali dvoumiti izmedju njega i Supica :roll:
:shock: :shock: ma umi se.
Slazem se s tobom al mislim da mu treba dat sansu,jer Supic od svih golmanskih karakteristika ima samo visinu i nista vise.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 sep 2009, 15:04

Neko je spomenuo da on ako ne zaigra za nas moze otici u Kanadu. Za njega je Kanada završena priča jel je čovjek odlučio braniti za Bih, prema fifinom pravilu imaš pravo samo jedanput mjenjati repku, a to je on već uradio(iz kanadskog u bosansko)...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 sep 2009, 15:11

juventus 0244 je napisao/la:Neko je spomenuo da on ako ne zaigra za nas moze otici u Kanadu. Za njega je Kanada završena priča jel je čovjek odlučio braniti za Bih, prema fifinom pravilu imaš pravo samo jedanput mjenjati repku, a to je on već uradio(iz kanadskog u bosansko)...
Imaš pravo mijenjati, ali ako ne nastupi za nas onda kao da nikada nije odlučio za koga da brani. Nije u pitanju rijeć, nego nastup. Tako ako ne nastupi za nas jednom u ove dvije utakmice onda se čovjek može odlučiti daipak brani za Kanadu gdje bi imao status prvoga golmana.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 sep 2009, 15:21

Rz88 je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Neko je spomenuo da on ako ne zaigra za nas moze otici u Kanadu. Za njega je Kanada završena priča jel je čovjek odlučio braniti za Bih, prema fifinom pravilu imaš pravo samo jedanput mjenjati repku, a to je on već uradio(iz kanadskog u bosansko)...
Imaš pravo mijenjati, ali ako ne nastupi za nas onda kao da nikada nije odlučio za koga da brani. Nije u pitanju rijeć, nego nastup. Tako ako ne nastupi za nas jednom u ove dvije utakmice onda se čovjek može odlučiti daipak brani za Kanadu gdje bi imao status prvoga golmana.
ne provaljuj se majke ti. on mijenja fudbalsko drzavljanstvo a to se ne radi putem rijeci kao sto to ti mislis nego postoji citava procedura za to. mora se podnijeti papirologija fifi, mora se cekati na odobrenje i kada dobijes to odobrenje za promjenu drzavljanstva onda ti nema vise mijenjanja. ne znam sto pises o stvarima koje ne znas idi na chat pa tamo nabijaj postove ako ti je do toga stalo.
You are someone else I am still right here

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 sep 2009, 15:21

Rz88 je napisao/la:
Nisam ja rekao da se radi o riječi, ali stvar je u tome što je njemu fifa promjenila sportsko državljanstvo iz kanadskog u bosanskog i ja koliko znam da on nema pravo više mjenjati sportsko državljanstvo(bez obzira što nije igrao...

Ako neka poznaje 100% ovo pravilo neka me ispravi...

edit: evo i @fera ti je to lijepo objasnio
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 sep 2009, 15:31

juventus 0244 je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:
Nisam ja rekao da se radi o riječi, ali stvar je u tome što je njemu fifa promjenila sportsko državljanstvo iz kanadskog u bosanskog i ja koliko znam da on nema pravo više mjenjati sportsko državljanstvo(bez obzira što nije igrao...

Ako neka poznaje 100% ovo pravilo neka me ispravi...

edit: evo i @fera ti je to lijepo objasnio
Prije svega ne dozivljava Asmir toliko emotivno sto nece igrat..Polako ,mlad je momak...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aqarius, CAGarfia, denza i 16 gostiju.