RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Druze u postu iznad, nemoj mi ni odgovarat. Nije on na tvom nivou da diskutuje s tobom.
Helenejse, Gosk razvalio Sarajvo izgleda. A mi s Goskom 2 puta igrali nerjeseno na njihovom terenu - jos jedna indikacija koliko smo se poboljsali ove godine.
Uz to i juniori i kadeti pobjedili ovo kolo. Znaci Zaimovic, Remetic, Djurasovic i ostala ekipa sto radi s djecom rade dobar posao.
Jeli iko gledao djecu? Vidim da su rezultati bolji, al jesu li kako igrali?
Helenejse, Gosk razvalio Sarajvo izgleda. A mi s Goskom 2 puta igrali nerjeseno na njihovom terenu - jos jedna indikacija koliko smo se poboljsali ove godine.
Uz to i juniori i kadeti pobjedili ovo kolo. Znaci Zaimovic, Remetic, Djurasovic i ostala ekipa sto radi s djecom rade dobar posao.
Jeli iko gledao djecu? Vidim da su rezultati bolji, al jesu li kako igrali?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
E da samo znaš kako si me nasekri'ostarmo94 je napisao/la:Pogledaj ti tablicuZuja je napisao/la:Bravo Rođeni, bravo Mirza, bravo omladino, tako se igra za sveti dres.
Vidi plemića, ne mogu ni kuci dobiti, ipak ih razumijemo, umorni su od kup utakmicaTebi je draze sto smo mi kiksali kuci nego vasa pobjeda u gostima ? A sto se tice kupa , nemojte se previse lozit jer cete ispast sigurno! Pozz.

Izvini veliki fudbalski analitičaru i znalče, nisam te odmah prepozn'o...
Sve vidovito postalo majko mila

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Al tek ovo ken not bilivit ocami
**** sa hinjskim koji vam je bola?

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Vise me raduju ovi rezultati male raje nego ista drugo .
Ovo kolo nigdje veze rezultati ovo je meni sve suhveli iskreno , dabogda da je sve posteno i kako treba. Ako jeste i nasa liga je napredovala i Velez pogotovo. Nadam se da jeste sve kao sto izgleda da imamo neki sistem i neku igru (pa makar bilo i defanzivno pa na kontre).
Super reuzltat al jos smo daleko od vrha jos se ovo da pokvariti, samo jako do kraja sezone i istim tempom. Zalizani ima sansu da se dokaze !!
Ovo kolo nigdje veze rezultati ovo je meni sve suhveli iskreno , dabogda da je sve posteno i kako treba. Ako jeste i nasa liga je napredovala i Velez pogotovo. Nadam se da jeste sve kao sto izgleda da imamo neki sistem i neku igru (pa makar bilo i defanzivno pa na kontre).
Super reuzltat al jos smo daleko od vrha jos se ovo da pokvariti, samo jako do kraja sezone i istim tempom. Zalizani ima sansu da se dokaze !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pa ništa, samo kažem da me lik nasekir'onem73 je napisao/la:Al tek ovo ken not bilivit ocami![]()

Protiv Sarajeva, nene, dede, djecu, unučad, majke, babe/tate, sve što imate povest'.

Idemo po pobjedu !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Hoce li da bude snimak utakmice na vasem sajtu kao prosli put ?
Cuo sam se sa rodjakom,kaze izuzetno losa utakmica za gledati.Slavija drzala loptu ali nije mogla da stvori prilike ne kao posledica dobre igre Veleza nego kao posledica toga sto su imali ocajna resenja u napadu.Jednu jedinu priliku imali kada je Radovanovic pogodio precku nakon jednog slobodnog udarca.
Sa druge strane Velez isto tako prvu pravu priliku pretvorio u gol ako se to uopste moze nazvati prilikom jer je to bila katastrofalna greska Lackanovica cini mi se koji je bukvalno dao loptu u noge "Rodjenim" na 20-ak metara od gola lopta na levu stranu odakle sledi prizemni pas u sredinu na 2 metra i lagana egzekucija.

Cuo sam se sa rodjakom,kaze izuzetno losa utakmica za gledati.Slavija drzala loptu ali nije mogla da stvori prilike ne kao posledica dobre igre Veleza nego kao posledica toga sto su imali ocajna resenja u napadu.Jednu jedinu priliku imali kada je Radovanovic pogodio precku nakon jednog slobodnog udarca.
Sa druge strane Velez isto tako prvu pravu priliku pretvorio u gol ako se to uopste moze nazvati prilikom jer je to bila katastrofalna greska Lackanovica cini mi se koji je bukvalno dao loptu u noge "Rodjenim" na 20-ak metara od gola lopta na levu stranu odakle sledi prizemni pas u sredinu na 2 metra i lagana egzekucija.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma igrati i boriti se do kraja i šta nam onaj odozgo da'. Gledam u teletext u 90 minuti i kontam, da je sada zabiti pa ne mogu 15 minuta produžiti, kad 0:1 izbaci i požuti rezultat. 

Who dares, wins !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Budite blagi u subotu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Danas je ja mislim Lokomotiva trebala igrat prvo kolo 2. Lige Jug.
Zna li se kako su prosli? Znam da su jako slabi bili u prvoj polusezoni. Bas me interesuje kako ce se Obad snaci na klubi Lokosa.
Zna li se kako su prosli? Znam da su jako slabi bili u prvoj polusezoni. Bas me interesuje kako ce se Obad snaci na klubi Lokosa.
-
- Kontakt:
Dobro je da je Siroki izgubio malo samopouzdanja danas, a Velez dobio krila.Sarajlijc@ je napisao/la:Budite blagi u subotu.
Samo da nas malkice sreca posluzi i da nam napad napokon proradi. Sve bi bilo drugacije.
- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitam vam na pobjedi, zelim vam prolaz u finale KUP-a, mislim da imate snage za to, napunite Vrapcice i zgromite Siroki Brijeg i sretna vam Evropa, ponovo nakon dugo dugo godina 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
HahahahahahaMont0 je napisao/la:Ma niko nije dobar bola.
[youtube][/youtube]
lajkam

We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
kimbo je napisao/la:Vise me raduju ovi rezultati male raje nego ista drugo .
Ovo je tek ekstra radosna vijest
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Cemu ovo KO?starmo94 je napisao/la:Zar moderatori nece reagirat na ovakve uvrede, pa prica o nama ko da smo sugavi i ove uvrede tipa svinjski itd. su dopustljive jel ? Jer i ja znam mnogo takvih izraza za Velez pa bih ih izgleda mogao pocet koristit ..MostaracVelezovac je napisao/la:Nemogu da vjerujem da su neki isli na svinjski forum da diskutuju!![]()
![]()
Pa bar da ste otisli na forum FK Lokomotive - imao bi i respekta za vas. Ja licno ne zelim ni da vidim ko je sta piso - moro bi oprat kompjuter kad bi tamo otiso.
Zna se gdje je forum gdje RODJENI i prava MOSTARSKA RAJA zalazi --> http://www.rodjeni.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false; (tu se uclani i tu diskutuj) a ne ponizavajte Velez pricajuci sa padobrancima sto su juce shljegli u grad i sad se navikavaju na semafor.
Aj tutanj nazad na svoje polje ****!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Haha, vidi njegaBorg je napisao/la:HahahahahahaMont0 je napisao/la:Ma niko nije dobar bola.
[youtube]link[/youtube]
lajkam![]()
![]()

Ne mogu naci rezultat Lokosa, ako iko zna to je Remistarmo

Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Zamolio bih moderatore da ako je ikako moguce odstrane fasisticki inficirane bakterije s podforuma Rodjenih i da, ukoliko je to ikako moguce, pripaze da se u buduce ne dozvole upadi i provokacije na ovaj podforum od strane fasistickog okupatora moga grada iz direkcije politickofudbalske organizacije ciji je najznacajniji najveci zastupnik bio Pavelic.
Suvisno je nakon ovoga ista dalje govoriti - mi ne zalazimo tamo - i ukoliko je bilo ko napravio tu gresku (sram ga bilo i da to vise ne radi) - ali nek moderatori pripaze da padobranci ne zalaze vamo - ako je ikako moguce.
Suvisno je nakon ovoga ista dalje govoriti - mi ne zalazimo tamo - i ukoliko je bilo ko napravio tu gresku (sram ga bilo i da to vise ne radi) - ali nek moderatori pripaze da padobranci ne zalaze vamo - ako je ikako moguce.
Neka, neka - počinjemo ličiti na Borg. Što više ovakvih emisija.Mont0 je napisao/la:Haha, vidi njegaBorg je napisao/la:HahahahahahaMont0 je napisao/la:Ma niko nije dobar bola.
[youtube]link[/youtube]
lajkam![]()
![]()
Izvini sto vam ime provlacim po ovakvim mjestima, necu vise
Ne mogu naci rezultat Lokosa, ako iko zna to je Remistarmo
Resistance is Futile!
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Boldirano-Podsjetio bih te na neke TVOJE provokacije na nasoj temi :MostaracVelezovac je napisao/la:Zamolio bih moderatore da ako je ikako moguce odstrane fasisticki inficirane bakterije s podforuma Rodjenih i da, ukoliko je to ikako moguce, pripaze da se u buduce ne dozvole upadi i provokacije na ovaj podforum od strane fasistickog okupatora moga grada iz direkcije politickofudbalske organizacije ciji je najznacajniji najveci zastupnik bio Pavelic.
"Svinje se opet sluze propagandom Smiljka Sagolja da sebe opere" , "A usha kerino nazad na Chule" , "To je jedini klub koji je ukrao stadion - a ne da tekmu ne ukradu" itd. da ne nabrajam. E sad , ko tu koga provocira ?
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Forza Velež!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.