FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

theprodigy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la theprodigy » 18 mar 2012, 19:43

dino lj je napisao/la: I ja bi volio opa...i Mariju Sarapovu i Anu Ivanovic ali snovi su jedno a java sasvim nesto drugo.
ja znam koga cemo mi opaliti :lol:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 mar 2012, 19:44

@mma_hz, razumijem te, ali kako se gadova rijesiti. Eto vidis sta su nama napravili i kakve smo muke imali da ih se rijesimo. Pitanje hocemo li se ikada vratiti. Vi hocete sigurno, ja ponavljam vjerujem da je kod vas samo prolazna kriza i da cete vec sljedecu utakmicu dobiti ;)

Samo znas sta burazeru, euforija je jako opasna stvar, najbolje je i najsigurnije je "loptu spustiti na zemlju".

Dino _LJ, dobar ti izbor, ima li mene gdje tu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 19:49

sarajlija89 je napisao/la:@samosarajevo

Ma verbalne uvrede i psovke prema lozi. Sjebo se Dino....Fkt su ostri bili. :roll:

Idemo dalje. Danas nije bio nas dan nazalost. Steta za nastavak prevenstva i dobre atmosfere koja se stvorila, valja ovo sada nadoknadit...
Pa gdje nece ..covjek je slomi da odradi svoj posao kako treba..pripreme su bile tu,plate,dugovanja..sve se rjesavalo i onda dodzu 2 amater igraca i sve ti to useru..i ja bi se sjebo... ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 18 mar 2012, 19:49

Crni gavran je napisao/la:@mma_hz, razumijem te, ali kako se gadova rijesiti. Eto vidis sta su nama napravili i kakve smo muke imali da ih se rijesimo. Pitanje hocemo li se ikada vratiti. Vi hocete sigurno, ja ponavljam vjerujem da je kod vas samo prolazna kriza i da cete vec sljedecu utakmicu dobiti ;)

Samo znas sta burazeru, euforija je jako opasna stvar, najbolje je i najsigurnije je "loptu spustiti na zemlju".

Dino _LJ, dobar ti izbor, ima li mene gdje tu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jarane tebi halal Kurnjikova. :lol:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 18 mar 2012, 19:54

vidovitadjemila je napisao/la:Sir Dragan Jovic...Sir al Vlasicki...Stara Gabeljanska veza Jovic -Pero opet u igri .Majstorski ljudi svaka cast niko nista nije primjetio :D
I jesenas u Gradačcu je utakmica Zvijezda-Gošk završena 0-0 :o ko tu koga j... ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2012, 19:58

mma_hz je napisao/la: zamisli brate,mi kad smo i u najcrnjim **** mi budemo 2(prosle godine)..ili smo svakako u Evropi...zamisli onda kad ne budemo aBd u **** ..kakvi ce mo biti.. :D :D
dajte ljudi ne trazite neka opravdanja u nasim losim igrama..Osim radi za dobrobit naseg fudbala opcenito..
ko je nama kriv sto nas Gosk razvali i sto je Zeljo trenutno miljama ispred nas .. :? :? :roll:
realan i iskren komentar pravog navijača Sarajeva.Svaka čast prijatelju :D
DRUG NEBI TI PUNCA

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 18 mar 2012, 20:08

Sad na ftv vijest,da je uprava fks najavila ostavku za sutra ako neko zna vise neka napise molim bez prozivanja!!!!!
AMAR OSIM!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 mar 2012, 20:10

evo na fefederalnoj na dnevniku kaze sutra uprava sarajeva sutra podnosi ostavku ,OPET SVE IZ POCETKA. DOKAD

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 20:10

csh je napisao/la:Sad na ftv vijest,da je uprava fks najavila ostavku za sutra ako neko zna vise neka napise molim bez prozivanja!!!!!
ma sve si cuo,kaze da su pojedinci stigli do svlacionica...i da je utakmica PRODANA od pojedinih igraca .. :?
familija ne dopusta napredak i ne dize ruke od sigurnog izvora prihoda ..
protiv vjetrenjaca se niko ne moze boriti...Comore heboliti Muco mater.. ;)
FK SARAJEVO.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 mar 2012, 20:11

kolika je kvota bila na GOSKU ?

mma_hz mozda nije familija mozda je bas kako vidovita djemila rece
NO PYRO NO PARTY

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 mar 2012, 20:13

Buu je napisao/la:kolika je kvota bila na GOSKU ?

na Sarajevo bila 1,15, na Gosk 15 km ...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 18 mar 2012, 20:15

aS_Roma je napisao/la:
Buu je napisao/la:kolika je kvota bila na GOSKU ?

na Sarajevo bila 1,15, na Gosk 15 km ...
Sta ima 15... Kvota na Gosk bila 8,70 ili 8,90 nisam siguran... u Premieru, a kao sto je poznato oni daju najbolje kvote, znaci u ostalim je jos manja bila...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 mar 2012, 20:15

:!: :!: :!:
F.K.SARAJEVO

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 mar 2012, 20:16

Zar je moguce da ti mutni likovi imaju jos uvijek toliko uticaja u nasem drustvu :roll: to je tuzno ako je istina sto su oni rekli na dnevniku...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 mar 2012, 20:17

Uprava sumnja da su igraci prodali utakmicu, jer se druga struja priblizila svlacionici, utjecavsi na rezultat...

takodjer, kao sto sam napisao grupa sa zapada je vrijeđala članove Uprave u drugom poluvremenu i to ne malo...

Treba spomenuti i da su sudije kasnile punih pet minuta na pocetku drugog poluvremena...

Igraci su hodali po terenu, prosto je nevjerovatno da su onako lose odigrali...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 18 mar 2012, 20:19

mma_hz je napisao/la:
csh je napisao/la:Sad na ftv vijest,da je uprava fks najavila ostavku za sutra ako neko zna vise neka napise molim bez prozivanja!!!!!
ma sve si cuo,kaze da su pojedinci stigli do svlacionica...i da je utakmica PRODANA od pojedinih igraca .. :?
Vrlo zahebana situacija, pitanje koje mi hoda po glavi: PA KO JE ŠTA? zar nisu očistili klub od prethodne garniture (uz pomoć BP 1946) zar nisu doveli sposobne i kvalitetne ljude da vode FKS?
Mislim da nije niko do kraja bio iskren po pitanju FKS i možda bi trebalo to sve razjasniti. Zašto je otjeran Plišek (zar mu se nije moglo dati neki tromjesečni odmor) a ekipa trenirana od strane pomoćnika. Zašto su otjerani onoliki igrači koji su dobro igrali u prvenstvu i EL prošle godine. Za čiji račun sada? Puno nekih pitanja...

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 18 mar 2012, 20:25

BlueBoy1921 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Vrlo zahebana situacija, pitanje koje mi hoda po glavi: PA KO JE ŠTA? zar nisu očistili klub od prethodne garniture (uz pomoć BP 1946) zar nisu doveli sposobne i kvalitetne ljude da vode FKS?
Mislim da nije niko do kraja bio iskren po pitanju FKS i možda bi trebalo to sve razjasniti. Zašto je otjeran Plišek (zar mu se nije moglo dati neki tromjesečni odmor) a ekipa trenirana od strane pomoćnika. Zašto su otjerani onoliki igrači koji su dobro igrali u prvenstvu i EL prošle godine. Za čiji račun sada? Puno nekih pitanja...
Ma brate moj niko ti ne moze dati odgovore na ta pitanja...Ociscen je klub ali vidis li da pojedinci jos uvijek djeluju iz vana...E to je malo zajebano...Par igraca podmazes i igra bude neprepoznatljiva...Uglavnom da se ne vadimo na to...Atmosfera je losa i najteze je raditi i igrati u FKSarajevu vjeruj mi...Prije utakmice u tuzli nije bilo podmazivanja...Zasto??? Pa tamo, ionako, niko nistya ne ocekuje i poraz uopste ne bi odjeknuo kao ova bruka danas...Opet kazem, da se ne vadim ovo je ispod svakog minimuma....Ja bih sve igrace kaznio pa nek onda se izmedju sebe utvrde ko je prodao tekmu...Kazna bi bila 3 plate...HLADNO
Mi nikada odustati necemo...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 20:26

Jos kad se sjetim koliko je policije bilo na tekmi...red redara,red obicnih u crnoj uniformi i red ..kantonalnih specijalaca il su bili federalni..ugl za tekmu sa Goskom bas nevjerovatno mnogo specijalaca...prije budu samo ovi obicni sto obuku crnu uniformu a danas i federalni specijalci..ni za derbi ne bude onoliko specijalca na sjeveru.. :? :?
FK SARAJEVO.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 20:26

gdje ces im uzeti 3 plate, da pocrkaju od gladi
Za zivot cijeli!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 mar 2012, 20:31

U strukturama kluba, dakle zaposlenici u uprava, nema tih legendi ali oni su svuda oko nas.Odlicni su u poremecivanju planova ljudima koji se trude za bolje Sarajevo...Prvo slanje SMS-ova trenerima pa pisma trenera iz OP .... pa milion stvari...Sto je najgore imaju i svoje ljude na tribinama(istok i zapad) koji su tu kad zatreba.
Procitajte na FKS infu sta se danas psovalo upravi sa zapada.

aco.
Bore se ovi sa ovim uhljupima vec godinu i nesto.I taman im je dobro krenulo.Baljak zvanicno dobio otkaz, dobili bitku u SD Sarajevo preko kojeg ljezu pare na racun itd...Skontali su ne mogu uticati na ljude u klubu koji se drze zajedno i rade lavovski posao i NA TOM IM TREBA CESTITATI ali posto ne mogu tu onda mogu na ekipu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []