FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NASTAVI NIZ 11
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Valja docekat subotu,bice malo manje mladje raje jer je skola al bjezat ce se masovno nek nam dzelo opravdanja daje
Sampioni !!!
Sampioni !!!
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 18 mar 2012, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Ne znam kako je vama, ali mene strasno iritira da nemamo statisticki najbolju odbranu u ligi. Istina je da smo u prva cetiri kola primili sedam golova i nadam se da ce do kraja sezone i ta statistika biti na nasoj strani.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Napad je najbolja odbranaamerosm je napisao/la:Ne znam kako je vama, ali mene strasno iritira da nemamo statisticki najbolju odbranu u ligi. Istina je da smo u prva cetiri kola primili sedam golova i nadam se da ce do kraja sezone i ta statistika biti na nasoj strani.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
kakva nam je odbrana može i amar na gol stati ,već protiv travnika očekujem kerlu i bogija od početkabarbarez je napisao/la:Napad je najbolja odbranaamerosm je napisao/la:Ne znam kako je vama, ali mene strasno iritira da nemamo statisticki najbolju odbranu u ligi. Istina je da smo u prva cetiri kola primili sedam golova i nadam se da ce do kraja sezone i ta statistika biti na nasoj strani.
Nije valjda da se i sljedeći vikend ide u školu ?Grbavica moj zivot je napisao/la:Valja docekat subotu,bice malo manje mladje raje jer je skola al bjezat ce se masovno nek nam dzelo opravdanja daje![]()
Sampioni !!!
DRUG NEBI TI PUNCA
da, dabagrcavi je napisao/la:Nije valjda da se i sljedeći vikend ide u školu ?Grbavica moj zivot je napisao/la:Valja docekat subotu,bice malo manje mladje raje jer je skola al bjezat ce se masovno nek nam dzelo opravdanja daje![]()
Sampioni !!!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam vidio samo 1 vrstu narukvice, a te vrece nisam vidio vjeruj mi.Narin je napisao/la:Jesi,hvala ti,nisam pri parama,pa cu vjerovatno narukvicu uzeti samo i mozda majicu,nego jel samo 1 tip narukvice ima il vise njih?BIG je napisao/la:Dobar je fan shop, ja sam danas bio, majice su po 17 i 18KM cini mi se, salovi 20KM, ta narukvica nije vise od 3 koliko se sjecam (uzeo sam dvije al da me ubijes nemam pojma koliko je) privjesci su po 3,5KM, ja sam jos i duksericu uzeo, imas dukserica od 50 i 55KM itd itd itd... Samo ponestaje majica, tj. nema svih majica u svim velicinama trenutno, ali momak koji radi mi rece da u srijedu stizu. Eto nadam se da sam pomogaoNarin je napisao/la:Nego da vas pitam,kakav je fan shop,nisam bio protiv Borca i sirokog,borac skola,siroki bolest,ali nadam se da cu protiv travnika doci..Da li je skup? Cuo sam ona vreca za sjedenje skoro 200km..
Koliko je ona narukvica Željo?
I koliko je ona vreca za sjedenje,jel istina da je 200km?
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
Ja cekam peskira pa kada ih ljetos rasirim na Jadranu
.Trnutno je sahat na zidu al nije onaj sto sam zelio (nestalo u 5 min onaj sa lokomotivim).
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- bistrikboy
- Kontakt:
Vreca je 180 maraka,peskiri na slikama odlicno izgledaju,samo nakon onoga protiv Hajduka bice tesko nositi ih na Jadran
Joj meraka ove sedmice,da bog da trajalo 200 godina...
Joj meraka ove sedmice,da bog da trajalo 200 godina...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- KB-TM87
- Kontakt:
Od radosti ću ove sedmice pljunut stoju u fan shopu 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
I ja cekam da se neka kinta skupi, da posjetim taj fan shop vise 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
jel tekma u 3 ili u 6 ? na fkzeljeznicar.com u 18 sati pise 
Željeznicar za život cijeli !
- KB-TM87
- Kontakt:
18-00likusa je napisao/la:jel tekma u 3 ili u 6 ? na fkzeljeznicar.com u 18 sati pise
ToKB-TM87 je napisao/la:18-00likusa je napisao/la:jel tekma u 3 ili u 6 ? na fkzeljeznicar.com u 18 sati pise
i da ovi sto pisu jedva cekaju u fan shop
Željeznicar za život cijeli !
- SkyWallker
Kad smo kod fan shopa u toku ove sedmice trebaju doći svi ostali prozivodi "Macrona" kako sa grbom kluba tako i bez, a tu su i neki novi artikli "Gonga" 
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
- KB-TM87
- Kontakt:
Aktuelnosti iz fan shopa - stigli novi dezeni šalova, cijena ista kao i dosad, reakcije još bolje...
AeGon099 je napisao/la:Zna li neko koliko su oni zidni satovi u fan shopu ?
16 KM veci 22 KM manji.I nije zezancija
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.