Sretno da osvojite Kup !
Bit ce jarane , samo vjerovatno ces ga morati nekad ujutro gledati , jer su najavili u vecernjim satima da ce biti postavljeno na server , sad daj Boze da to bude za neka 2-3 sataDevil je napisao/la:Hoce li da bude snimak utakmice na vasem sajtu kao prosli put ?![]()
I planirao sam sutra na poslu da gledam.Adin_BiH je napisao/la:Bit ce jarane , samo vjerovatno ces ga morati nekad ujutro gledati , jer su najavili u vecernjim satima da ce biti postavljeno na server , sad daj Boze da to bude za neka 2-3 sataDevil je napisao/la:Hoce li da bude snimak utakmice na vasem sajtu kao prosli put ?![]()
Pa Duraković je otišao u Sarajevo, što ga ne zadržastealenpitar je napisao/la:Cestitam Rodjeni na pobjedi, kreneulo vas extra... Jos da Sirokog prodjete.. Evo citam i Durakovic i Bajro strijelci u gostujucoj pobjedi Rudara... Mislim da je Mirza pogrijesio sto ih j epustio...
Eagles_OldSchool je napisao/la:Eagles_OldSchool je napisao/la:Zasto smo se odlucili na ovaj nacin:
najednostavniji, najbrzi i najsigurniji ... zasto paypal Nasa djeca: nosilac paypala je Davorka *******, zivi i radi u Londonu, pomaze Djeciji dom .... ovaj paypal ima humanitarni karakter i kao takav je registrovan, radi poreza (**** ga tako je na Zapadu) ...
razmilsjali smo da otvorimo nas paypal ali bi nam uzimali veliku proviziju (onda bolje da i tu proviziju damo za kupovinu autobusa) zato koristimo ovaj paypal (NE MORAMO PLACATI POREZ)
uskoro i u KLUBU NaVIJACA RED ARMY prodaja kupona (priznanica) ....
eto nadam se da je malo jasnije oko paypala ...dole ispod mozete naci nacin uplate ....
Za sve one koji svoje donacije zele uplatiti mogu to uciniti na paypal adresu:
[email protected]
sa naznakom Rodjenim za rodjendan
P.S.
S obzirom da je puno nejasnoca oko uplate preko paypala, ovim putem vas obavjestavamo sljedece:
Otvorite account, svoj account preko paypala, u zemlji u kojoj ste nalazite (ne znam je li moguce u Bosni i Hercegovni) i na jeziku zemlje u kojoj se nalazite .... Paypal je najbezbolnij (bez provizije) i najbrzi nacin uplate sredstava, pratite instrukcije i sackajte da vam paypal potvrdi vas account (mozda dan-dva) .... Sami cete napraviti svoj kode , kod uplate pratite instrukcije, sredstva se prebacuju ili kao partikulier ili poslovno (naravno vi ste partikulier) morate upissati iznos i e-mail koji smo vec stavili i ........ ne bi trebali biti problema.
Kuponi za Mostar su gotovi, od danas ih možete kupiti u KN RED ARMY MOSTAR.
Cijena 5 KM.
Valjda se dobilo nesto od transfera Ostrakovica :SRodjeni_BRato je napisao/la:ovako ako uprava nastavi, za koju godinu Velez ce opet biti sila. Samo dok je para bit ce i rezultat
a nisu to neke pare, imo je klub puno vecih transfera od ostrakovica, ali ipak svaka cast ostrakovicuvm22 je napisao/la:Valjda se dobilo nesto od transfera Ostrakovica :SRodjeni_BRato je napisao/la:ovako ako uprava nastavi, za koju godinu Velez ce opet biti sila. Samo dok je para bit ce i rezultat
pa mislim da jest, ali rano je jos o tome pricati. Vidit cemo na kraju sezone kakva ce situacija biti. Sto se tice Ostrakovica super kad smo ga prodali, vise sam zaboravio kad je igrac otiso a da nije dzabaRodjeni_BRato je napisao/la:a nisu to neke pare, imo je klub puno vecih transfera od ostrakovica, ali ipak svaka cast ostrakovicuvm22 je napisao/la:Valjda se dobilo nesto od transfera Ostrakovica :SRodjeni_BRato je napisao/la:ovako ako uprava nastavi, za koju godinu Velez ce opet biti sila. Samo dok je para bit ce i rezultatVelez ima pontencijala da postane atrakcija za igrace samo ako klub nastavi radit kako treba. Sta mislis jel mrkva pozitivno utice na situaciju kao direktor?
Taman tako!*p!p!t@* je napisao/la:Zar bi se sa tim trebao hvaliti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.