NK Zvijezda Gradačac

emir_dj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la emir_dj » 18 mar 2012, 17:15

Fatko je napisao/la: heeh eh to volim cut znam ja da se vi meni smijete mislite da lupam za postove koje sam napisao samo malo strpljenja sve cemo da vidimo ;)
nikada se tvojim komentarima nisam smijao poštujem te kao čovjeka druga sa tribina ... a evo i dokaza za sumnju
slika

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 mar 2012, 17:22

Veliko hvala što ste Širokom uzeli 2 boda, koji će nam najvjerovatnije donijeti titulu. Želim vam što više pobjeda i da se pokušate domoći Evrope.

P.S.

Kako GOŠK odera kone, vidim da vam je odlazak kvazistručnjaka Jovića, najveće pojačanje. :D

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 18 mar 2012, 17:29

voltron30 je napisao/la:Veliko hvala što ste Širokom uzeli 2 boda, koji će nam najvjerovatnije donijeti titulu. Želim vam što više pobjeda i da se pokušate domoći Evrope.

P.S.

Kako GOŠK odera kone, vidim da vam je odlazak kvazistručnjaka Jovića, najveće pojačanje. :D
haha ma nema na cemu, i aBd i ta evropa u nas se prica vec 2 god i niko nam ne vjeruje a jos malo pokazat cemo se jos, a da i taj fucking odlazak jovica definitivno najvece pojacanje i najveca usteda u budzetu :D

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 18 mar 2012, 17:37

I ja dijelim misljenje sa vama da je odlazak Jovica najvece pojacanje..

Bravo momci, samo hrabro i napadacki treba igrati u svakoj utakmici, vidjelo se danas da se mozete nositi i sa najvecima..

SVAKA CAST KUNTICU I IGRACIMA!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 18 mar 2012, 17:39

legijard je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Veliko hvala što ste Širokom uzeli 2 boda, koji će nam najvjerovatnije donijeti titulu. Želim vam što više pobjeda i da se pokušate domoći Evrope.

P.S.

haha ma nema na cemu, i aBd i ta evropa u nas se prica vec 2 god i niko nam ne vjeruje a jos malo pokazat cemo se jos, a da i taj fucking odlazak jovica definitivno najvece pojacanje i najveca usteda u budzetu :D
Jesmo jaki bez Jovića kako se samo maskiro u Gradačcu dobro smo ga se riješili da je osto boda nebi uzeli sad neka ga malo gaze Sarajlice hahahaha jadno Sarajevo sa njim :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 mar 2012, 17:40

Zmajjj je napisao/la: Jesmo jaki bez Jovića kako se samo maskiro u Gradačcu dobro smo ga se riješili da je osto boda nebi uzeli sad neka ga malo gaze Sarajlice hahahaha jadno Sarajevo sa njim :lol:
može im se, oni su divovi :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 mar 2012, 17:51

hvala što ste uzeli bod širokom ,zato čemo vas u gradačcu dobiti samo dva gola razlike

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 mar 2012, 17:51

hvala vam :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 18 mar 2012, 17:59

nidi je napisao/la:hvala što ste uzeli bod širokom ,zato čemo vas u gradačcu dobiti samo dva gola razlike

sta ima oblaci xD veni vidi pushing :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2012, 18:16

Cestitke Zvijezdi na bodu, zasluzeno, ne zasluzujemo nikoga pobijediti sa onakvom igrom, radije bi da je Zvijezda dobila jer bi to potaknulo korijenitije promjene u momcadi.
...Život za Široki...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 mar 2012, 18:46

svaka cast momcima.ovoj ekipi sledece sezone treba postaviti cilj plasman u evropu povecat im malo premije i eto evrope sigurno.idemo korak po korak sledeci je rudar pa juris na travnik :D ovim momcima treba dati u subotu veliku podrsku jel su je zasluzili.kuntic je donio u ekipu mozda ono sto nam je cijelo ovo vrijeme trebalo...volim te zvijezdo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 18 mar 2012, 18:57

Svaka čast ekipi Zvijezde koja je dolaskom Kuntića doživjela preporod.Odlično je i danas postavio taktiku kod jedne od najboljih ekipa lige.Čovjek je sjajno taktički i mudro razradio danasnju utakmicu i uz malo sreće mogli smo do punog plijena.Sljedeće kolo nam dolazi ranjeni Rudar koji će sigurno tražiti bod ili bodove spasa nakon debakla u Prijedoru.Ne smijemo se zavarati i ući usijanih glava i euforično u ovaj meč.Ranjena zvijer,pa neka je to i cica maca,zna biti kobna.Sigurno smo kvalitetniji od Rudara koji će igrati bunker i čekati iz kontri šta da uradi.Mi moramo hladnih glava ući uovaj meč,strpljivo graditi napad i odbrana Rudara mora pući.Kada prokinemo onda možemo očekivati golijadu bas kao protiv Leotara.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 mar 2012, 19:54

Nakon što sam banovan prvi povratnički post pišem na vašoj temi. ;)

Bez obzira na to što ste mom klubu donijeli velikih +6 u borbi za titulu, moram napisati par riječi. Utakmicu Široki-Zvjezda sam gledao od prve do posljednje minute. Od početka do kraja sam strahovao da će vam se otvorena taktika obit o glavu, ali nije. Odigrali ste vrhunski, niste se branili, bili ste opasni po go Širokog, niste dopuštali protivniku da ulazi u šanse, a vi ste ih stvarali. Pohvalio bih krilo Zvjezde, niži igrač, duža kosa, par puta je beka Širokog izbacio samo tako, jedan od onih koje sam uspio zapazit. Inače, cijela ekipa odigrala NORMALNO, bez napucavanja, bez odugovlačenja, baš kako treba !

Sve čestitke i sve najbolje do kraja sezone ! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 18 mar 2012, 19:59

exbabilon je napisao/la:Nakon što sam banovan prvi povratnički post pišem na vašoj temi. ;)

Bez obzira na to što ste mom klubu donijeli velikih +6 u borbi za titulu, moram napisati par riječi. Utakmicu Široki-Zvjezda sam gledao od prve do posljednje minute. Od početka do kraja sam strahovao da će vam se otvorena taktika obit o glavu, ali nije. Odigrali ste vrhunski, niste se branili, bili ste opasni po go Širokog, niste dopuštali protivniku da ulazi u šanse, a vi ste ih stvarali. Pohvalio bi krilo Zvjezde, niži igrač, duža kosa, par puta je beka Širokog izbacio samo tako, jedan od onih koje sam uspio zapazit. Inače, cijela ekipa odigrala NORMALNO, bez napucavanja, bez odugovlačenja, baš kako treba !

s koje strane,ako je sa desne onda je Djelmic Ognjen,a ako je sa lijeve onda je Omer Jahic (inace dijete Zvijezde)... :D :D :D :D :D

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 mar 2012, 20:05

predator je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Nakon što sam banovan prvi povratnički post pišem na vašoj temi. ;)

Bez obzira na to što ste mom klubu donijeli velikih +6 u borbi za titulu, moram napisati par riječi. Utakmicu Široki-Zvjezda sam gledao od prve do posljednje minute. Od početka do kraja sam strahovao da će vam se otvorena taktika obit o glavu, ali nije. Odigrali ste vrhunski, niste se branili, bili ste opasni po go Širokog, niste dopuštali protivniku da ulazi u šanse, a vi ste ih stvarali. Pohvalio bi krilo Zvjezde, niži igrač, duža kosa, par puta je beka Širokog izbacio samo tako, jedan od onih koje sam uspio zapazit. Inače, cijela ekipa odigrala NORMALNO, bez napucavanja, bez odugovlačenja, baš kako treba !

s koje strane,ako je sa desne onda je Djelmic Ognjen,a ako je sa lijeve onda je Omer Jahic (inace dijete Zvijezde)... :D :D :D :D :D
Ma s desne sigurno, samo je ponekad i previse komplikovao.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 18 mar 2012, 20:33

Evo sad objavise na Dnevniku FTV-a da je nezvanicno ostavku podnijela kompletna uprava FK Sarajevo,zbog kako kazu navodnog uticaja iz vana na ekipu.E moj Jovicu,sta si trazio to si i dobio.Sad kad im dodje nova struja u klub ima da ga smjene istog dana.Kako sudbina zna biti okrutna.Covjek gdje god dodje napravi s.r.a.nj.e. Dobro je da smo ga se rjesili.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 mar 2012, 20:58

ooooooooooooooooojjjjjjjjjjjj jovicu dabogda hljeba fudbalskog zelio to si i zasluzio kad si usljo.joj kad ga sad sarajevska raja potjera jos malo nece se smijet nigdje u bosni pojavit.zao mi je samo sto nece bit na klupi sarajeva kad nama budu gostovali.ima boga to sam uvijek znao.hvala ti dragane sto si otisao
.nemam rijeci kojom bi opisao ovaj bod.raduje me da je u ovakvoj utakmici kuntic dao sansu omkiju i koji ju je na najbolji nacin iskoristio.idemo sada redom polako cilj je povratak raje na tribine i naravno prekinuti zeljin niz :mrgreen: :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 18 mar 2012, 21:53

Ljudi sta vam je puste ba Jovica uzivajte u nasem uspjehu danas ha ya

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 18 mar 2012, 21:55

Fatko je napisao/la:Ljudi sta vam je puste ba Jovica uzivajte u nasem uspjehu danas ha ya
Ma Jovic je danas samo dosao kao slag na tortu :D

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 18 mar 2012, 22:03

Bosanski zmaj je napisao/la:
Fatko je napisao/la:Ljudi sta vam je puste ba Jovica uzivajte u nasem uspjehu danas ha ya
Ma Jovic je danas samo dosao kao slag na tortu :D
hehe dobro ok kome nije al netreba pretjerivat

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.