FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

arbitraža
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la arbitraža » 18 mar 2012, 21:14

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:
ekran je napisao/la:Sramotan poraz, ali to se događa. Međutim, da uprava bježi nakon jednog poraza govori najbolje o svemu. Kakva je to uprava. Sigurno je ovo najbolji razlog da se ispare jer i sami znaju da prave totalno beznađe i samo navijačima mažu oči. Treba ovom klubu gazda, pravi gazda. Ovako naprijed neće moći.

A ko bi se prihvatio sa bude gazda???
neko ko voli sarajevo, kao npr dino selimovic, a ne neko kome su prvo pare na pameti, pa sarajevo

Nisam pitao ko bi bio navijač, Dino to već jeste, nego gazda, neko ko će dati pare i biti glavni. Da se njegova pita.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 mar 2012, 21:14

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 mar 2012, 21:15

To ti kazem prijatelju,nisam nimalo ironican...to je covjek koji je navijac kao i koji je spletom okolnosti dosao na mjesto direktora.. ;)
@jug,onako ni besiktas nije ubio Sarajevo na Kosevu.. :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 21:15

arbitraža je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:

A ko bi se prihvatio sa bude gazda???
neko ko voli sarajevo, kao npr dino selimovic, a ne neko kome su prvo pare na pameti, pa sarajevo

Nisam pitao ko bi bio navijač, Dino to već jeste, nego gazda, neko ko će dati pare i biti glavni. Da se njegova pita.
ja sam ti odgovorio, gazda treba da bude neko kao on, kome pare nisu na prvom mjestu, mislim na zaradu od sarajeva, nesto kao Amar Osim
Za zivot cijeli!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 18 mar 2012, 21:16

aleksandar_veliki je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Gosk slavija 2
sarajevo gosk 2
slavija velez 2
velez sarajevo 2 :!: :!:
zivi bili pa vidjeli.. ;)
sta je ovo ...Selimovic veze nema,sta ova ftv prica...pa zar je ta "la familija" cosa nostra sarajevo toliko jaka... :evil:
Ovo ono slicno onom da je Siroki sigurno prvak, jer je red na hrvatski klub. Dajte ljudi molim vas.

nema nista od toga ;) jer pogledajte prvu utakmicu ove seezone... slavija-gosk 2:1 ili 1:0 nisam siguran,ali znam da je slavija dobila :) tako da nije 3 za 3...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2012, 21:16

Vama treba neko kao Amar Osim, da ima m.uda, da voli klub, i da ima trenersko znanje i rezultat će sigurno doći ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 mar 2012, 21:17

Ako se otkrije da ste namještali, hitno vas u treću ligu ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 mar 2012, 21:17

bagrcavi je napisao/la:Vama treba neko kao Amar Osim, da ima m.uda, da voli klub, i da ima trenersko znanje i rezultat će sigurno doći ;)
Ne, nama treba neko kome niko nista ne moze i ko ima pare da ulozi odma ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2012, 21:17

Poraz kao poraz, svaki jako boli, sa ovim je nešto posebno...Ovaj boli i previše, ali šta je tu je.
Ne treba posustajati, idemo dalje uz ovo što imamo, sad smo svi svjesni da od titule (opet) nema ništa, treba nastaviti raditi i iskoristiti i kiks ostalih klubova pa nastaviti borbu za Evropu..
Ko je kriv za ovaj poraz ne znam, nisam bio na tekmi da kažem igrači ili neko drugi (ali po komentarima izgleda kao da su igrači najveći krivci)
Sve mi ovo izgleda nekako drugačije nego kao što bi trebalo, ne znam, ne smijem se upuštati u neke komentare o namještanju, ali nešto smrdi.....
(Pobjeda Slavije u Gabeli, pobjeda Veleža u I. Sarajevu, pobjeda GOŠK-a na Koševu) :?: :?: :?: :?: :?:
Bojim se da to nije prebijanje nekih računa preko leđa Sarajeva...Ne zna neću da se upuštam dalje..
Ovaj poraz treba što prije zaboraviti i nastaviti dalje.. još je bodova u igri...
I da:
Jović, Selimović i kompletna uprava imaju moju punu podršku..

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 21:19

Sarajlijc@ je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Vama treba neko kao Amar Osim, da ima m.uda, da voli klub, i da ima trenersko znanje i rezultat će sigurno doći ;)
sve to sto si rekao predstavlja Amar Osim
Za zivot cijeli!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2012, 21:20

Sarajlijc@ je napisao/la:
sve to sto si rekao predstavlja Amar Osim
upravo tako ! samo, sumnjam da postoji takav čovjek a da hoće da radi u Sarajevu
DRUG NEBI TI PUNCA

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 18 mar 2012, 21:20

Ne znam, ali stabilni klubovi su oni koji imaju gazde.

Željo - Osim
Široki - Jelić
Olimpic - Gracić
Zvijezda - ne znam ime čovjeka:)))

Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, jer ne znam događanja u svim klubovima.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 mar 2012, 21:20

Evolution87 je napisao/la:slika
daj nam pokaži koliko je frajer uplatio na siguran par ,da nije na dojavu uplatio 1 KM

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2012, 21:23

KB-TM87 je napisao/la:Ako se otkrije da ste namještali, hitno vas u treću ligu ;)
Vjeruj da se ja tome uopšte ne bih iznenadio...Zašto?
Ma ne mogu sad da tipkam, a pripremit ću "elaborat" na temu "Za i protiv FK Sarajevo" u kojem ću iznijeti nekoliko činjenica iz proteklih godina...

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 18 mar 2012, 21:23

Samo nemojte opet širiti teorije zavjere. Naštimano i te gluposti. Prvo ste pisali da je naštimano prvenstvo Široki uzima, jer je kao na njih red, e sad kad vam je to propalo sastavljate neke rezultate fol namješteno isto kao da je auto-pijaci.
Šta ima veze izgubili, niste bili na nivou, ali vaš je problem što ste sami od sebe napravili divove, napravili da imate ekipu za titulu, a ljudi vas lažu godinama, a vi slijepi. Pa kad izgubite oni se vade na neke treće ljudi.
Priča provaljena davno, samo što vi nećete da provalite i onda najlakše širiti teorije zavjere.
Realno ste loša ekipa, nemate igrača, nema te uprave, nema te para, jednostavno nema te ništa, a puno maštate.
Jedan poraz nije ništa, sve se može nadoknaditi, a ako ovako nastaviti širiti teorije, svaku slijedeču tekmu koju ume te u gostima ljudi će gledati kao da ste kupili.
Pustite više te šuplje priče nacionalni ključ, mora ovaj osvojiti i tako to.
Evo Željo je pokazao da to nije istina..
Nastavite i vi tako ...
Potpis!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 mar 2012, 21:28

slika Sta ima namjesteno ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 18 mar 2012, 21:29

jao prepucavanja a nama ste se smijali za Jovića mene uopste nibi cudilo da je to njegovo maslo ljudi ba vi sad ako uzmete od Veleža (a hocete) hocel to onda bit namjesteno il postena pobjeda? nadam se da necete pobjedit Veleža (nije zbog Jovića da neki nebi sad došli tu pričat da je zbog Jovića) već samo da se uvjerim da nije bilo namještaljki prije ali eto vidjet će mo pozdrav ;)

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 mar 2012, 21:35

aleksandar_veliki je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Poraz kao poraz, svaki jako boli, sa ovim je nešto posebno...Ovaj boli i previše, ali šta je tu je.
Ne treba posustajati, idemo dalje uz ovo što imamo, sad smo svi svjesni da od titule (opet) nema ništa, treba nastaviti raditi i iskoristiti i kiks ostalih klubova pa nastaviti borbu za Evropu..
Ko je kriv za ovaj poraz ne znam, nisam bio na tekmi da kažem igrači ili neko drugi (ali po komentarima izgleda kao da su igrači najveći krivci)
Sve mi ovo izgleda nekako drugačije nego kao što bi trebalo, ne znam, ne smijem se upuštati u neke komentare o namještanju, ali nešto smrdi.....
(Pobjeda Slavije u Gabeli, pobjeda Veleža u I. Sarajevu, pobjeda GOŠK-a na Koševu) :?: :?: :?: :?: :?:
Bojim se da to nije prebijanje nekih računa preko leđa Sarajeva...Ne zna neću da se upuštam dalje..
Ovaj poraz treba što prije zaboraviti i nastaviti dalje.. još je bodova u igri...
I da:
Jović, Selimović i kompletna uprava imaju moju punu podršku..
Dobro, ljudi moze li meni neko objasniti sta je Slavija u ovom trokutu dobila. Ja ne mogu da vjerujem, pred pocetak sezone svi kenjamo kako domacini dobijaju, onda kada Siroki pobjegne tri boda kenjamo da ce biti prvak jer je red na hrvatski klub, sad kad zaostaje sest plus medjusobni svi o tome sute, no tu su neki trokuti. Pa dokle vise, klinci od 15 godina citaju ovaj forum, stvaraju pogresnu sliku o bh. ligi, koja uopste nije toliko losa, ali eto mi i teorije zavjere. I onda se cudimo sto navijaju za Real, Barcu, Manchu...
svaka čast ,kad pobjeđuju domačini seljačka liga,kad gosti uzimaju bodove namještaljke ko bih nama ugodio.Sad je aktuelna priča da klubovi uzimaju kladionicama pare da plate dugove isto ko da kladionicu drže frajeri koji jedva čekaju da im neko čvakne 200 000 KM za takve stvari leti glava.Kad arsenal protiv totenhema okrene 0-2 na 5-2 to je prava tekma da se to ko nas desi vidio bih konstrukcije zavjere.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 mar 2012, 21:38

Sarajlijc@ je napisao/la:slika Sta ima namjesteno ;)
Sto ne uslika cijeli listic, ko je vec slikao :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 18 mar 2012, 21:39

cuj namjesteno :lol: jel i u tuzli bilo namjesteno ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []