Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Harrison
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la Harrison » 04 sep 2009, 14:58

_dreamer_ je napisao/la:prvo ta hipoteticka poredjenja tipa Begovic nervozan a ovaj ko nije mozes okaciti macku o retp jer begovica jos nismo vidjeli u zvanicnoj utakmici.. s druge strane, i supic je takodjer nedavno isto tako debitovao pa nije bilo frtutme oko njegove nervoze nego se samo trazio kvalitet.. trece, begovic je profesionalac, pored toga, odrastao je u kanadi i sigurno pokupio nesto od njihove hladnoce, cetvrto, utakmica protiv armenije je idealna za njega da debituje jer ne ocekuje niko jurise armenske konjice na nas gol vec mozda koju priliku iz prekida ili kontre eventualno... znaci, jedino sto govori za supica je to sto je "uigran" sa nasom odbranom...
U potpunosti se slazem sa ovim postom. Mislim da je ovo odlicna prilika za debitovanje Begovica. Bega brani u Premier Ligi protiv Arsenala i dr.klubova sasvim smireno i hladno kao da je tu penziju zaradio, a pitao bih vas ja kakav bi Supic bio da stane na gol protiv Arsenala...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 04 sep 2009, 15:08

Ćiro nikad nije izbacio postavu na teren za koju se znalo dan prije, a definitivno ti neće izaći.
Tačan sastav će se znati na dan tekme i izgledaće ovako

----------------------------------------------------------Supić------------------------------------------------------------

-----------------Jahic---------------------Spahic-------------Nadarevic-----------------Hrgovic---------------

----------------------------------Rahimic-------------------------------------Bajramovic----------------------------

-------------------------Muslimovic------------------Ibricic---------------------------Salihovic-------------------

--------------------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------------

Ciro ce igrati sa 4 zadnja, po potrebi da po bekovima furaju Jahic i Hrgovic, a lopte iz zadnjeg
reda ce iznositi Rahimic i Bajramovic. Mozak ce biti Ibricic i Salihovic, s tim da ce povucenije igrati Muslimovic,
kao neki bocni napadac, a samo ce Dzeko biti istureni napadac. Ciro nece rizikovati. Ojaca ce sredinu i preko nje ce pokusati ubacivanjem u napad. Velik je rizik da se igra ofanzivno, jer i ova postava je dovoljno ofanzivna, a i defanzivna, spustajuci Rahimica, Bajramovica, pa cak i Salihovica nazad.
Definitivno ce Ciro ovakav sastav izvesti - ziheraski, ali najidealniji. Dzoker igrac je Muslimovic, koji ce igrati povucenog ili ti veznog spica, jer on to zna!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 sep 2009, 15:09

nastavlja se pijacarenjem preko reprezentacije...ništa se nije promjenilo iz doba kad je Baka bio selektor (i tada su se preko leđa reprezentacije prodavali Grujić koji je završio u Kelnu,Jakirević koji nije dobacio dalje od NK Zagreba,Kerkezu je maximum bio NK Rijeka i slicni primjeri)...znamo svi da se Ćiro nije smio zajebavati i praviti pijacu od hrvatske reprezentacije jer hrvati doživljavaju reprezentaciju kao svetinju...Supić i Ibričić su igraci u izlogu koji se ofirno guraju preko leđa reprezentacije samo nebi li se neko od skauta dobro zajebo pa ih kupio (Anorthosis se vec opekao,na vrijeme shvatio da se zajebo pa mu je expresno urucio nogu...Ibričić ne može dalje od Hajduka maći)...dakle,Begić koji je brani u engleskom Premiershipu ce grijati glupu Supiću koji ne može da nađe aganžman cak ni u PLBiH...aferim,selektore.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 04 sep 2009, 15:12

Evo neki komentari na ovaj članak goal.com-a http://goal.com/en/news/1863/world-cup- ... erzegovina

frank lyon
1:47 PM Sep 4, 2009

what a team, begovic, spahic, misimovic, PJANIC, salihovic, ibisevic, dzeko, rahimic, ooooooooo my lord

nwanko nigeria
1:45 PM Sep 4, 2009

ooooo what a tim is bosnia, o my lord: begovic, spahic, jahic, rahimic, misimovic, pjanic, salihovic, dzeko, ibisevic....FANTASTIC

SLABI I MI 8-) 8-)
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 sep 2009, 15:17

A cudno mi da niko na goal.com nije spomenuo Ibricica. Pa on je izgleda jedini uvjek u prvoj postavi. Kako mi taj covjek ide na zivce....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 sep 2009, 15:18

KAD ĆE VIŠE!!!!!

ZA 15 MINUTA ĆE BITI 25 i po DO UTAKMICE :D

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 sep 2009, 15:21

hz1987 je napisao/la:Ćiro nikad nije izbacio postavu na teren za koju se znalo dan prije, a definitivno ti neće izaći.

----------------------------------------------------------Supić------------------------------------------------------------

-----------------Jahic---------------------Spahic-------------Nadarevic-----------------Hrgovic---------------

----------------------------------Rahimic-------------------------------------Bajramovic----------------------------

-------------------------Muslimovic------------------Ibricic---------------------------Salihovic-------------------

--------------------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------------

Ciro ce igrati sa 4 zadnja, po potrebi da po bekovima furaju Jahic i Hrgovic, a lopte iz zadnjeg
reda ce iznositi Rahimic i Bajramovic. Mozak ce biti Ibricic i Salihovic, s tim da ce povucenije igrati Muslimovic,
kao neki bocni napadac, a samo ce Dzeko biti istureni napadac. Ciro nece rizikovati. Ojaca ce sredinu i preko nje ce pokusati ubacivanjem u napad. Velik je rizik da se igra ofanzivno, jer i ova postava je dovoljno ofanzivna, a i defanzivna, spustajuci Rahimica, Bajramovica, pa cak i Salihovica nazad.
Definitivno ce Ciro ovakav sastav izvesti - ziheraski, ali najidealniji. Dzoker igrac je Muslimovic, koji ce igrati povucenog ili ti veznog spica, jer on to zna!
Ma nema sanse da igraju 3 uzrazita napadaca u takvoj utakmici...Prevelik je to rizik ,puno se toga time mopze izgubit . . .

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 04 sep 2009, 15:24

Nije mi drago ovo za Supica, dobar je on golman, ali jbmte nije imao 2 mjeseca utakmice, u drugoj repci nebi bio ni pozvan !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2009, 15:26

ahmic je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:Ćiro nikad nije izbacio postavu na teren za koju se znalo dan prije, a definitivno ti neće izaći.

Ma nema sanse da igraju 3 uzrazita napadaca u takvoj utakmici...Prevelik je to rizik ,puno se toga time
mopze izgubit . . .
Koja tri izrazita napadača...Ibricic :roll:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 sep 2009, 15:27

Raul_64 je napisao/la:
ahmic je napisao/la:

Ma nema sanse da igraju 3 uzrazita napadaca u takvoj utakmici...Prevelik je to rizik ,puno se toga time
mopze izgubit . . .
Koja tri izrazita napadača...Ibricic :roll:
A moja greska ,ucinio mi se da je Vedo umjesto Ibricica :-)

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 04 sep 2009, 16:08

Mislim da ce nas Ciro na kraju iznenaditi sa ovim :D

----------------------------------------------------------Begović------------------------------------------------------------

-----------------Jahic---------------------Spahic-------------Nadarevic-----------------Hrgovic-------------------

-------------------------------------------Pjanic---------------------------Salihovic----------------------------------

--------------------------------------------Dzeko---------------------------Ibisevic----------------------------------

U drugom poluvremenu Mravac umjesto Hrgovica, Vladavic umjesto Jahica i Muratovic umjesto Bajramovica.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 sep 2009, 16:11

Dado je napisao/la:Mislim da ce nas Ciro na kraju iznenaditi sa ovim :D

----------------------------------------------------------Begović------------------------------------------------------------

-----------------Jahic---------------------Spahic-------------Nadarevic-----------------Hrgovic-------------------

-------------------------------------------Pjanic---------------------------Salihovic----------------------------------

--------------------------------------------Dzeko---------------------------Ibisevic----------------------------------

U drugom poluvremenu Mravac umjesto Hrgovica, Vladavic umjesto Jahica i Muratovic umjesto Bajramovica.

to mi nekako izgleda i najrealnije.

ciro nikad ne objavljuje pravi sastav prije samog pocetka utakmice, tako da sumnjam da je onaj sastav sa Supicem na golu konacni.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 sep 2009, 16:13

Dado je napisao/la:Mislim da ce nas Ciro na kraju iznenaditi sa ovim :D

To bi bilo odlicno, ali to mozemo samo da sanjamo :D .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 sep 2009, 16:21

Pa sto bi lago o tome ko ce stajat na golu. Dobro ovo za igrace, moze bit takticka varka, ali sto se tice golmana nema nikakve potrebe krit ko ce to bit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 04 sep 2009, 16:26

slika

slika

[youtube][/youtube]

Počelo je....

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 04 sep 2009, 16:26

Neznam, mislim da u ovom slucaju nebi bilo lose lagati ko je golman.

Da sam trener Armenije, tjerao bih igrace da bombardiraju Supica zato jer nije u nikakvoj formi... Da je Begovic, preporucio bi im da pokusaju stvarati sanse.

Sumnjivije mi je da nema Spahica, nadam se da nije H1N1, i, sto vise, da je Salihovic u odbrani...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 sep 2009, 16:29

mozda je greska vladavic da igra od prve minute po meni, koliko znam grije klupu u salzburgu :!:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 sep 2009, 16:31

još je samo 24:29h do tekme

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 sep 2009, 16:35

nije vladavic greska, pise da igra 100%.
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 04 sep 2009, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 sep 2009, 16:35

Saće to, kad smo od aprila mogli čekatii možemo vala i još jedan dan

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.