čuj zidni sat 22 km123456 je napisao/la:AeGon099 je napisao/la:Zna li neko koliko su oni zidni satovi u fan shopu ?
16 KM veci 22 KM manji.I nije zezancija
al' sad će ljeto i rodbina iz dijaspore, opuhaću taj shop
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
čuj zidni sat 22 km123456 je napisao/la:AeGon099 je napisao/la:Zna li neko koliko su oni zidni satovi u fan shopu ?
16 KM veci 22 KM manji.I nije zezancija
Zauzmemo mjesto na plaži, a ne potrošimo ni kunu.123456 je napisao/la:Ja cekam peskira pa kada ih ljetos rasirim na Jadranu![]()
Taman sam kontao ovaj šal pokloniti a sebi uzeti novi. Sviđa mi se onaj što se Bekrić slikao sa njim samo na sredini piše Željo i onaj znak željeznica. Nekako starinski. Lajkam.KB-TM87 je napisao/la:Aktuelnosti iz fan shopa - stigli novi dezeni šalova, cijena ista kao i dosad, reakcije još bolje...
I ja sam to odmah pomislio za peskire. Ma nista na Jablanicko ili na Boracko i RAZASTRI !bistrikboy je napisao/la:Vreca je 180 maraka,peskiri na slikama odlicno izgledaju,samo nakon onoga protiv Hajduka bice tesko nositi ih na Jadran![]()
Joj meraka ove sedmice,da bog da trajalo 200 godina...
Za sada necala je napisao/la:ja jednom postavih pitanje, niko ne odgovori, opet cu
Postoji li kakav katalog sa artiklima u ponudi u Fan shopu, da ne idem na slijepo?
PA BIT CE uskorocala je napisao/la:mislim da bi pomoglo radu fan shopa kada bi napravili nesto tako, jos bolje bi bilo na web stranici kluba napravit, svakih par dana update-ovat stanje sa artiklima, cega ima, cega nema
Jos Braga i Bor. Dortmundinacefindecko je napisao/la:pade Realov niz, još Braga samo!
dominantniji smo od Reala![]()
ne ide to po tekmama bez poraza, već niz dobijenih utakmicazeljocity je napisao/la:Jos Braga i Bor. Dortmundinacefindecko je napisao/la:pade Realov niz, još Braga samo!
. Dortmund ima 20 tekmi bez poraza hehe.
Jel ima internet stranica fan shopa??
Znam, ali isto tako se moze govorit o nizu uzastopnih tekmi bez poraza. Mi smo tu negdje sa Dortmundominacefindecko je napisao/la:ne ide to po tekmama bez poraza, već niz dobijenih utakmicazeljocity je napisao/la:Jos Braga i Bor. Dortmundinacefindecko je napisao/la:pade Realov niz, još Braga samo!
. Dortmund ima 20 tekmi bez poraza hehe.
Jel ima internet stranica fan shopa??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.