RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 18 mar 2012, 23:31

ja se samo mogu sjetit dva transfera, drakulov i majkicev i mozda onaj Koegler za koje smo uspjeli nesto dobit. :D

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 18 mar 2012, 23:35

Eto snimak na oficijalnoj ;)
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 mar 2012, 23:37

Rodjeni_BRato je napisao/la:ja se samo mogu sjetit dva transfera, drakulov i majkicev i mozda onaj Koegler za koje smo uspjeli nesto dobit. :D
Drakulov je bio dobar, a Majkicev sica :D

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 18 mar 2012, 23:37

Borg je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Cestitam Rodjeni na pobjedi, kreneulo vas extra... Jos da Sirokog prodjete.. Evo citam i Durakovic i Bajro strijelci u gostujucoj pobjedi Rudara... Mislim da je Mirza pogrijesio sto ih j epustio...
Pa Duraković je otišao u Sarajevo, što ga ne zadržaste :D ?
Brate moj da smo se mi navijaci pitali on bi sad igrao za nas sigurno, garantujem da je jedan od najboljih igraca nase lige. A sto nasa uprava mui i sto momka nisu uzeli to je vec za neke druge price, al necete vi dugo sa Mirzom na celu. i mislis da bi Jovic uzeo igraca iz Veleza kako Durakovica tako i Lakicevica koji mu je bio nuđen, a on je odbio, iako bi nam bio veliko pojacanje pozz
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 18 mar 2012, 23:43

nem73 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Zar bi se sa tim trebao hvaliti ? :shock:
Taman tako!

Uzeo sam kupon(a) al ni nakraj pameti da se hvalim sa tim

Prestanimo sa ovim licemjernim marketingom,
samo diskusije i zavade mogu proizvesti!

A tako sto ne trebamo u ovim trenutcima
Posto se na ovom forumu svak svaceg dofati samo kad je rijec o clanskim donacijskim ili nekoj akciji rijetko ko da neko nesto spomene pa zato sam namjerno ono rekao ..
Anti Nakarada

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 19 mar 2012, 00:11

alenpitar je napisao/la:
Borg je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Cestitam Rodjeni na pobjedi, kreneulo vas extra... Jos da Sirokog prodjete.. Evo citam i Durakovic i Bajro strijelci u gostujucoj pobjedi Rudara... Mislim da je Mirza pogrijesio sto ih j epustio...
Pa Duraković je otišao u Sarajevo, što ga ne zadržaste :D ?
Brate moj da smo se mi navijaci pitali on bi sad igrao za nas sigurno, garantujem da je jedan od najboljih igraca nase lige. A sto nasa uprava mui i sto momka nisu uzeli to je vec za neke druge price, al necete vi dugo sa Mirzom na celu. i mislis da bi Jovic uzeo igraca iz Veleza kako Durakovica tako i Lakicevica koji mu je bio nuđen, a on je odbio, iako bi nam bio veliko pojacanje pozz
Oni su jako dobri igrači-za Rudar iz Kaknja.
Što se tiče Mirze, za prvi dio sezone nema mu se šta reći, nije ON dovodio igrače, uzeo je sastav 10-tak dana prije prvenstva i polusezona je bila kakva je bila.
E sada u pauzi bilo je izmjena i tek na osnovu ovog proljetnog dijela možemo donositi zaključke o radu Mirze Varešanovića na klupi Veleža.
Iskreno ono što sam vidio u ove prve 3 utakmice je ono što sam i želio da vidim- zalaganje, borba, otimanje bodova na strani, to je Velež kakav želimo da gledamo :D
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 mar 2012, 00:16

@alenpitar
Slozio bih se to za Durakovica !!!

Svaka cast opet oficijalnoj za snimak.
Par stvari:

- Onaj teren vise nego uzasan , ondje se ne moze igrati normalan fudbal.
- Bandovic pravi golman i ne treba ga nigdje ni slucajno pustiti da ode
- Fino (skolski) izgledamo na terenu ,dobra odbrana brzi napadi. Svaka cast. Al tek dolaze teska iskusenja i ne treba se dizati prerano !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 mar 2012, 01:44

Slazem se sa Kimbom da je Durakovic fin igrac. Mislim da ce on za 3-4 godine biti dobro pojacanje bilo kojem timu u ovoj ligi (ako ne ode negdje vani). Samo mu zelim sto prije da sazrije i da ne pravi glupe greske ko u Velezu - jer on nije dobio ispisnicu iz kluba radi manjka talenta niti zalaganja nego radi nepostivanja onih iznad sebe. Ali vjerujem da ce se to za godinu dvije rijesiti - i volio bi ga vidit u Velezu ponovo (bar ja).

A to da smo malo pozitivniji - jesmo, jasta smo. Manje se prica o lopovluku, muckama u klubu itd - ali to ce se vratit kod nas, kad tad. Prvi put kad izgubimo 2 za redom bice "prodato" - i tad se treba tim pricama suprostavljat jer nema nista gore po Velez od toga.

Kup ili ne-kup, bitno je da se klub stabilizuje. Bitno je da juniori i kadeti ponovo pobjedjuju, da djeca imaju vjeru u klub, bitno je da se dugovi izmiruju, da se stadion nastavi doradjivat, da se infrastruktura poboljsava - a ako Bog da, bice i rezultata i golova u 94toj minuti na gostovanjima, bice svega ... samo nek se radi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 mar 2012, 01:48

Ja sam uplatio ima mjesec-dva. Kupona nisam dobio i ne trebaju mi. Ustvari, mislim da niko ko je uplatio po americi nije dobio kupone - sta ce ti kuponi? Samo da se djaba gube pare na postarini i printanju papiretina... bitno je da se vodi evidencija i da se skuplja. I jako mi je drago samo da raja uplacuje i da raja zaista gura akciju. Veliki broj se ljudi odazvao. Vecina ljudi iz drugih mjesta osim Mostara sto mi je jos vise drago.

Drago mi je vidjeti da se u Americi presla 21-22 hiljade, u evropi neznam ni ja koliko, 5-6 hiljada eura, jos malo u mostaru, jos 2 crvene veceri sad u SAD, 1 u Holandiji - i Velez ce nam dobit novi bibi da se voza po Evropi. 8-)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 mar 2012, 02:07

Evo tek sam sad vidio snimak na fkvelez.ba.

Teren jeste tezak bio, i jeste tekma bila puna gresaka ali imalo se sta vidjeti barem po pitanju zalaganja Rodjenih. Ne pamtim majke mi kada je Velez pozrtvovanije i ratobornije izgledao na terenu. Nije da su agresivni nit drski nego jednostavno borbeni i bez predaje.

Super je bilo na kraju jedan od igraca Veleza pri padu dobacio loptu preko pole i ta akcija je urodila golom. Svaka cast Rodjenim!

Forza Velez!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 mar 2012, 14:00

U srijedu sa „Lokosima“

Za fudbalere Veleža, nakon jučerašnje pobjede u Lukavici, danas je po planu i programu slobodan dan. Sigurno da će dobro doći nakon tri teške utakmice u osam dana.

Stručni štab namjerava u srijedu provjeriti formu šireg kruga igrača. U 15.00 sati zakazana je utakmica sa mostarskom Lokomotivom. Biće to dobra prilika Varešanoviću i Obadu da provjere svoje igrače i da se eventulno još neko nametne svojom igrom. Podsjetimo na jednoj sličnoj utakmici jesenas pozornost na sebe skrenuo je Amer Mahinić (21), te je vraćen sa posudbe iz Lokomotive i u sve tri utakmice proljetnog dijela prvenstva bio je u prvih jedanaest na poziciji stopera.

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 19 mar 2012, 14:58

Evo Karacic dobio otkaz :D .... Siroki u problemima, trebamo ovo iskoristiti.
i tito je volio velež :D

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 19 mar 2012, 15:23

kroos je napisao/la:Evo Karacic dobio otkaz :D .... Siroki u problemima, trebamo ovo iskoristiti.
To vam je sad prilika i ostvarite tu zelju sebi, a ne ko mi jucer protiv goska j****m sve glupo!! :P

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 mar 2012, 16:31

Neko rece ranije, mi smo sada na pola puta izmedju Evrope i ispadanja (tacno 9 bodova do Evrope i 9 bodova do ispadanja). :D Ironicno, Velez je isto tako trenutno tacno na sredini tabele bodovima i ima gol razliku "nula". Bas smo ni na nebu ni na zemlji. :lol:

Ovo ce biti interesantna polusezona. Ostalo nam 13 utakmica u prvenstvu, od toga 7 kuci i 6 na strani. 1 kup utakmica kuci (a ako smo sretni mozda i jos jedna).

Ali ono sto je interesantno, dolaze nama sve jace ekipe a mi idemo obicno slabijima u gostovanje.

Dolazi nam: Sarajevo (2. na tabeli), Leotar(13.), Rudar(11.), Zrinjski(5.), Zeljo(1.), Borac(4) i Gosk(10).
A u gostujucim utakmicama Velez ide: Kozari(15.), Sirokom(2.), Travniku(14.), Olimpiku(6.), Zvijezdi(8.) i Slobodi(12.).

Znaci dolaze nam najviseplasirani timovi u prvenstvu a mi idemo u goste timovima u koji su obicno u donjem dijelu tabele osim Sirokog.

Covjece - imamo priliku da SVIMA pomrsimo racune!!!

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 19 mar 2012, 17:06

Stvarno nevidim razlog zasto pojedici idu kod one gamadi tamo da se snjima prepucava ko sta i kako to je ispod nivoa svakog pustite nacionaliste neka zive u svom filmu cuce se opet kad se budu ugasili ...
Anti Nakarada

Mostar81
Kontakt:

Post Postao/la Mostar81 » 19 mar 2012, 18:41

Bojim se poraza od Sarajeva u subotu jer pobjeda protiv slavije i bod sa celikom za nas veoma bitno,dok je sarajevo kiksalo kuci od goska koji je kuci izgubio od slavije.... VEOMA SUMNJIVO! :o
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 19 mar 2012, 18:44

Na kojij poziciji igra ovaj mladi Hebibovic jeli desnog beka igro protiv Slavije ili je igro zadnjeg veznog??????????

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 19 mar 2012, 18:58

Rodeni je napisao/la:Na kojij poziciji igra ovaj mladi Hebibovic jeli desnog beka igro protiv Slavije ili je igro zadnjeg veznog??????????
Prirodna pozicija mu je ofanzivni vezni,al ga Mirza koristi na beku! Ev po sc.ba izabran je u tim kola!! Istisnuo je Kneza sa desnog beka! Mislio sam da ce Knez sada igrati protiv slavije jer je bio spreman,al ocigledno je Hebibovic bolji na toj poziciji!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 mar 2012, 19:14

kroos je napisao/la:Evo Karacic dobio otkaz :D .... Siroki u problemima, trebamo ovo iskoristiti.
Treba biti oprezan. Istina je da ce sada oslabljeni uci u revans sa nama, ali ovo moze biti mac sa dvije ostrice. Poznato je da klubovi igraju dobro kada promijene trenera. Mozda ih jeste glupo usporedjivati sa Celzijem, ali pogledajte sta Plavci rade od kako su promijenili trenera. Pazljivo uci u utakmicu i ne srljati. Ako krenemo ofanzivno od pocetka, to nam se moze osvetiti nekom kontrom i onda smo u problemu. Treba igrati strpljivo i ja sam siguran da mozemo izbaciti Siroki i proci u toliko zeljeno finale.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 mar 2012, 20:10

Dosadni ste sa tim mahanjem bonova,donacija, itd.
Otvorite sebi forum iskljucivo za hvalisanje, a nas koji smo cvrsto na zemlji postedite peglanja!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.