Biathlon
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Biathlon
Pa sad i nije neka dominacija bila, 0.2 , a i nije bila najbrza na stazi, nadam se da tempira formu za svjetsko 

pa ko je bio brzi na stazi?schmecker je napisao/la:Pa sad i nije neka dominacija bila, 0.2 , a i nije bila najbrza na stazi, nadam se da tempira formu za svjetsko
nema potpisa
Kaisa Makarainen, ne previse, mozda nekih 10 sec..
Druga pobjeda u cetirit rke ove sezone, danas konkurencija nije imala ni teoretske sanse u sprintu
nema potpisa
Oprašta se Magdalena Neuner, zbog porodičnih razloga izgleda. Toplo se nadam da će promjeniti mišljenje. 

Ne mogu da vjerujem, sta je u pitanjuClaus je napisao/la:Oprašta se Magdalena Neuner, zbog porodičnih razloga izgleda. Toplo se nadam da će promjeniti mišljenje.

nema potpisa
http://www.biathlonworld.com/en/press_r ... resse=1403Admir_Sa je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, sta je u pitanjuClaus je napisao/la:Oprašta se Magdalena Neuner, zbog porodičnih razloga izgleda. Toplo se nadam da će promjeniti mišljenje.
Eto, to je samo jedna od stranica koja je prenijela vijest o povlačenju Zlatne djevojke po završetku sezone (ima i naših sajtova koji posjeduju slične članke). Između ostalog, Neunerova je izjavila da joj je porodica, momak i personalne stvari ipak ispred Biathlona, te da će se u budućnosti posvetiti tome. Također, da sve ne bude tako crno, nakon što dobije trenersku licensu, radit će s mališanima i omladincima kako bi ih podučila o ovom zimskom sportu koji joj je donio puno toga lijepog...
Ma ja se nadam da nece biti nishta od toga, pa samo ce joj biti 25 godina, pa bar nek zeka zoi 2014Claus je napisao/la:http://www.biathlonworld.com/en/press_r ... resse=1403Admir_Sa je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, sta je u pitanjuClaus je napisao/la:Oprašta se Magdalena Neuner, zbog porodičnih razloga izgleda. Toplo se nadam da će promjeniti mišljenje.
Eto, to je samo jedna od stranica koja je prenijela vijest o povlačenju Zlatne djevojke po završetku sezone (ima i naših sajtova koji posjeduju slične članke). Između ostalog, Neunerova je izjavila da joj je porodica, momak i personalne stvari ipak ispred Biathlona, te da će se u budućnosti posvetiti tome. Također, da sve ne bude tako crno, nakon što dobije trenersku licensu, radit će s mališanima i omladincima kako bi ih podučila o ovom zimskom sportu koji joj je donio puno toga lijepog...

nema potpisa
Lena u svjetskom kupu dere guzove svima, a danas je pala i prva individualna medalja na svjetskom prvenstvu, pitaj boga koja po redu u karijeri na velikim takmicenjima. Ja jos ne zelim da vjerujem da ce se oprostiti na kraju sezone 

nema potpisa

zbog BOGINJO!

Oprostila se sa ukupnom pobjedom u svjetskom kupu i u disciplini sprint
jos uvijek se nadam da ce se predomisliti

nema potpisa
Sta cemo sad bez Lene.
Realno ja osim Darye Domracheve i ne vidim neku devojku koja bi mogla da nasledi Lenu sledece sezone.

Realno ja osim Darye Domracheve i ne vidim neku devojku koja bi mogla da nasledi Lenu sledece sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ma danas su mješovite štafete
Tako da Norveška dobija glatko
Tako da Norveška dobija glatko

!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Česi su danas iznendaili sve,a Norvežani razočarali
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Izgleda da je Njemacka dobila novu Magdalenu Neuner ( ukoliko je to moguce) u imenu Miriam Gossner, ime slicne osobine kao Magdalena na pocetku svoje karijere, dobra u trcanju ali losija ( cak i od Magladene) u gadjanju. Njemacka je po meni nikad losija u zenskom biathlonu, ove sezone su podmladili dosta ekipi, od starijih tu su Henkel i Bachman dok ostalo su sve neka nova imena.. Sjecam se K. Wilhelm, S. Hauswald , M. Glagow i meni najdraza Uschi Disl, djevojka koja je uvijek masala dva, tri hica vise od konkurencije ali je to svojim trcanjem uspjevala da nadoknadi...
Gledam jutros,ustvari to je vec i danas bilo takmicenje na 10 km sprint za muskarce u Banskom na EP.Nisam imao zvuk ali koliko mogu onako samo sa slike da primetim sva tri predstavnika Srbije bila veoma dobra.Milanko Petrovic 22. Emir Hrkalovic 38. i Damir Ristic 42 u konkurenciji 64 takmicara,a od toga je 60 zavrsilo trku.Inace pobedio Sjastad Christiansen,drugi bio Doll a treci Pryma koji je nesta malo pobegao Kuhnu na tom trecem mestu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.