Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 19 mar 2012, 00:16

trxel je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
trxel je napisao/la:Khan-Schmajhel-Saar-Iker-Buffon,nebitno kojim redosljedom,najveci golmani i tu nema polemike..
Ma ima polemike Iker uzeo sve što se moglo uzet i još koji će put.
Ebo te Iker,polemisi do sutra,.....
Ja ne polemišem samo vam otvaram oči.
@Naile bgt šta ja cijelu noć objašnjavam?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 mar 2012, 00:17

Zole masteru, ne znam stvarno, kako vidim kolektivno su uzimali nesto :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 mar 2012, 00:18

Jest i vi neprijateljski neraspoloženi. :mrgreen: :lol:

Razumijem gorčinu nakon primljenog gola u posljednjoj minuti, ali ipak malo zdrave diskusije nije na odmet, ali istu je s vama nemoguće voditi. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 mar 2012, 00:19

Bianconeri1988 je napisao/la:Jest i vi neprijateljski neraspoloženi. :mrgreen: :lol:

Razumijem gorčinu nakon primljenog gola u posljednjoj minuti, ali ipak malo zdrave diskusije nije na odmet, ali istu je s vama nemoguće voditi. :mrgreen:
Naravno da nije, pod uslovom da se ne pisu nebuloze.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 mar 2012, 00:21

DesimaL je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Iker je trenutno br.1, ovaj gol večeras nije uopšte njegova krivica.
+1
+ 2

@Nail for Real
procitaj moje postove gore .....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 mar 2012, 00:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Jest i vi neprijateljski neraspoloženi. :mrgreen: :lol:

Pričaj nam o tome ti koji si najomraženiji forumaš na pdf-u serie a :lol: Mada razumijem ja tebe nije jednostavno kad Real za isto kola zabije duplo više od stare dame.Drago mi je i što nas pratiš vidio si gol Santija :mrgreen:
Za zdravu diskusiju potrebna je i zdrava tema ja je ovdje ne vidim ;)

@Naile ma gori su mi oni na našem forumu ja jedva dočekao kiks da malo trolam,oni me ozbiljno shvataju :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 19 mar 2012, 00:21

Svaka čast ostalim golmanima, Iker nije savršen golman, ali je definitivno bez premca u svijetu No. 1 ;) Koliko sam mu samo puta hebao nesto sta brani :D
Mes Que Un Club

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 mar 2012, 00:21

bparena je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Iker je trenutno br.1, ovaj gol večeras nije uopšte njegova krivica.
+1
+ 2

@Nail for Real
procitaj moje postove gore .....
+ 3
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 19 mar 2012, 00:21

Genghis je napisao/la:Ispade da je onaj promašaj Benzeme koštao Real poena
A zasto ne promasaj Ronalda? Za sta mi dadosmo 94 miliona bogati dragog :lol: Kaka mu napravi zicer a on prosu bodove po malazi... :mrgreen: Inace isti slucaj kao i u prosloj utakmici - pad igre poslije izlaska Kake i Ozila. Oni ionako ne mogu vise od 70 minuta, najbolja je opcija rotacija. A sta ako se kiksalo jednu utakmicu, taman da liga bude zanimljivija.
(ko Premiership :D )

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 mar 2012, 00:25

Ili sto se ne uzimaju Callejonove situacije? Ne mozete okriviti jednog igraca za ovo veceras, cak igra nije bila losa jer je drugo poluvrijeme popravilo sliku, ali eto....

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 mar 2012, 00:27

Jedan nas lokalni uhljup bio sad na utakmici i eto sta se desilo 1-1 mu Real igra :lol:
Kad je igrala reprezentacija jedine utakmice koje je isao su bile protiv Grcke i Madjarske i naravno ovu zadnju protiv Spanije . Lik je bakzus da ga nema vise nigdje na svijetu
Thomas Müller - Fußballgott

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 mar 2012, 00:27

don_burza je napisao/la:Jedan nas lokalni uhljup bio sad na utakmici i eto sta se desilo 1-1 mu Real igra :lol:
Kad je igrala reprezentacija jedine utakmice koje je isao su bile protiv Grcke i Madjarske i naravno ovu zadnju protiv Spanije . Lik je bakzus da ga nema vise nigdje na svijetu
:lol: :lol:
Barem je vidio idole :mrgreen: .

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 19 mar 2012, 00:28

Buffon jeste jedan od nabolji golmana,ostao je uz juve kada je ispao u seriju B ,al cassilas je za klasu bolji od njega sta vise reci nego da je covjek osvojijo svjetsko,evropsko,ligu prvaka,spanoljsku ligu ,spanoljski kup sto buffon moze samo sanjati ;)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 mar 2012, 00:29

StevieM je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Ispade da je onaj promašaj Benzeme koštao Real poena
A zasto ne promasaj Ronalda? Za sta mi dadosmo 94 miliona bogati dragog :lol: Kaka mu napravi zicer a on prosu bodove po malazi... :mrgreen: Inace isti slucaj kao i u prosloj utakmici - pad igre poslije izlaska Kake i Ozila. Oni ionako ne mogu vise od 70 minuta, najbolja je opcija rotacija. A sta ako se kiksalo jednu utakmicu, taman da liga bude zanimljivija.
(ko Premiership :D )
Heh ... pa dobro , nije mi poenta bila da "svalim" krivicu na Benzemu, nego nekako je to izgledalo kao nešto što je moralo ući, baš nešto čega smo se nagledali od benzeme. I gore se diskusija pretvorila u tome da li je Iker krivac ili ne, bez obzira da li je Buffon bolji ili gori od Ikera, onaj gol nije njegova krivica, istina isla je u njegovu stranu, ali brzina i preciznost šuta je bila perfektna. Glavnog krivca uopšte i ne treba tražiti, ne može se uvijek pobjeđivati čak i kada si bolji ... iako slijedi teško gostovanje, očekujem da će Jose to posložiti kako treba, jer do utakmice protiv Barce imaju utakmice sa Atleticom, Valenciom, pa i veoma neugodno gostovanje Osasuni, tako da vrlo bitno sljedeću utakmicu dobiti.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

CristianoRonaldo7
Kontakt:

Post Postao/la CristianoRonaldo7 » 19 mar 2012, 00:30

Bice Mourinho ljut zbog ovoga, ali eto, Real je imao srece kod Raya i Betisa i sad se ovo vratilo sve :D Nebi ovo trebalo nesto posebno da znaci ali bilo bi lijepo da ste dobili ovo. Sad idete Villarealu koji pomalo propada do druge lige, a od tezih gostovanja, tu su svakako protiv Atletica i Barce.. to je ono sto mi odmah pada na pamet, vjerovatno ima jos koje :)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 mar 2012, 00:32

xaviesta je napisao/la:Ma moralo se desiti nekad i ovo, uglavnom titula ne dolazi u pitanje.
Ne, ja ipak mislim da su masoni. Jbg, imas niz od 22 pobjede zaredom i bunis se kada se prekine :lol: ...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 mar 2012, 00:33

LBJ MVP je napisao/la: Pričaj nam o tome ti koji si najomraženiji forumaš na pdf-u serie a :lol: Mada razumijem ja tebe nije jednostavno kad Real za isto kola zabije duplo više od stare dame.Drago mi je i što nas pratiš vidio si gol Santija :mrgreen:
Za zdravu diskusiju potrebna je i zdrava tema ja je ovdje ne vidim ;)

@Naile ma gori su mi oni na našem forumu ja jedva dočekao kiks da malo trolam,oni me ozbiljno shvataju :lol:
Ne kontam kakve veze ima Juventus i to da je Real dao duplo više golova od Juventusa sa temom Buffon vs Cassilas. Ne pratim vas nego Malagu. :mrgreen: :lol:

Ja sam u jednom od svojih prethodnih postova napisao glavnu prednost koju ima Buffon u odnosu na Cassilasa i pokušao sam da započnem diskusiju. Ti meni tvrdiš da je Cassilas bolji od Buffona, reci mi u čemu je bolji? Ja sam ti naveo u čemu je Gigi bolji, da čujem tebe.

Čuj ovoga Cassilas za klasu bolji od Buffona. Bože sačuvaj, svašta će čovjek pročitati na ovoj temi. :mrgreen: :lol: :lol:

Over and out :!: :arrow:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 19 mar 2012, 00:35

don_burza je napisao/la:Jedan nas lokalni uhljup bio sad na utakmici i eto sta se desilo 1-1 mu Real igra :lol:
A ja gledam jel' mi se ucinilo il' sam vidio bosansku zastavu na tribinama.

Inace, i ja kad god idem na utakmice reprezentacije, izgubi ili bude u najboljem slucaju nerjeseno. Otisao 400 km daleko da gledam Reala i ono blijeda partija, slicna ovoj vecerasnjoj :D
StevieM je napisao/la: promasaj Ronalda? Za sta mi dadosmo 94 miliona bogati dragog :lol:
U yebote, kako slaba provokacija, od tebe sam ocekivao nesto originalnije. Cuj za sta dadosmo 100 miliona, da ipak napis... ma ipak ne.
A mocno, stvorio je na cijeloj utakmici jednu sansu, i to u momentu kada je mogao ili loptu nabiti u aut, ili je poslati Ronaldu. Svaki njegov prethodni dodir sa loptom znacio je jedno - pogresan pas ili gubitak lopte. Ajde fino. Vidim da si i na njegov asist zazmirio. Ne'a sta :D
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

nanek

Post Postao/la nanek » 19 mar 2012, 00:36

Vec si ti moj dragi torinac poceo da gluposti valjas i trolas temu cim mozes reci da mali gigi moze biti bolji od casilasa :) vrijeme ti je leci bgm :)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 mar 2012, 00:36

@juvsksldamfksld
Otperjaj jarane, ne moras da trujes svako mjesto na koje ides. Ozbiljno.

I da, kao sto sam rekao prije utakmice, Arbeloa je mnogo bolji bek od Lassa, a i Khedira defanzivni vezni.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.