Kaziljas jest sigurno za klasu bolji od Bufona. Iker moze rame uz rame sa Khanom a ti ko da si najgarjso na Bufonovu pisaku u ovo gluho doba i samo Bufon, Buufon. BezzeBianconeri1988 je napisao/la:Ne kontam kakve veze ima Juventus i to da je Real dao duplo više golova od Juventusa sa temom Buffon vs Cassilas. Ne pratim vas nego Malagu.LBJ MVP je napisao/la: Pričaj nam o tome ti koji si najomraženiji forumaš na pdf-u serie aMada razumijem ja tebe nije jednostavno kad Real za isto kola zabije duplo više od stare dame.Drago mi je i što nas pratiš vidio si gol Santija
![]()
Za zdravu diskusiju potrebna je i zdrava tema ja je ovdje ne vidim![]()
@Naile ma gori su mi oni na našem forumu ja jedva dočekao kiks da malo trolam,oni me ozbiljno shvataju![]()
![]()
Ja sam u jednom od svojih prethodnih postova napisao glavnu prednost koju ima Buffon u odnosu na Cassilasa i pokušao sam da započnem diskusiju. Ti meni tvrdiš da je Cassilas bolji od Buffona, reci mi u čemu je bolji? Ja sam ti naveo u čemu je Gigi bolji, da čujem tebe.
Čuj ovoga Cassilas za klasu bolji od Buffona. Bože sačuvaj, svašta će čovjek pročitati na ovoj temi.![]()
![]()
![]()
Over and out![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- hule_barca
- Kontakt:
E što ne volim ovo od Mourinha kad kaže da su trebala dva penala biti za Real 
Mes Que Un Club
- Nail for Real
- Kontakt:
Jedan je i bio, ali manje vazno sada. A klasicni Mourinhov nacin, ne znam sto se cuditehule_barca je napisao/la:E što ne volim ovo od Mourinha kad kaže da su trebala dva penala biti za Real
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- hule_barca
- Kontakt:
Kontam, možda se promijenio malo, jer se ove godine i nije baš oglašavao puno u vezi sudijaNail for Real je napisao/la:![]()
Jedan je i bio, ali manje vazno sada. A klasicni Mourinhov nacin, ne znam sto se cudite.
Mes Que Un Club
- Nail for Real
- Kontakt:
Nije nijehule_barca je napisao/la:Kontam, možda se promijenio malo, jer se ove godine i nije baš oglašavao puno u vezi sudijaNail for Real je napisao/la:![]()
Jedan je i bio, ali manje vazno sada. A klasicni Mourinhov nacin, ne znam sto se cudite.
Samo negdje procitah zanimljiv komentar, da je Mourinho cak kriv za remi
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- hule_barca
- Kontakt:
Svašta je mogućeNail for Real je napisao/la: Samo negdje procitah zanimljiv komentar, da je Mourinho cak kriv za remi...
Mes Que Un Club
-
nanek
Ma ovo je bilo samo opustanje i to je to
Mora se i ovo jednom desiti
pa jbt nismo Zeljo
Sad ce njih mou naruziti malo i to je to nastavljamo gdje smo stali
- JavierPortillo
- Kontakt:
Taj sto je dao taj komentar je potpuno u pravu.Nail for Real je napisao/la: Samo negdje procitah zanimljiv komentar, da je Mourinho cak kriv za remi...
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Bas pokusavo nac temu malage,al nea jos izgleda ,sve u svemu treba pohvalit performans Joaquina ,kosto rece baho slicna prica ko i sa Robbenom ,puno vise mogao al sta je tu je ,msm. da je i stariji Robbena tak da je njemu tu ja msm. game over u Malazi
Nisterlooy stidljivo odigrao(25 min. dobio) sto je i razumiljivo,nije to taj Rudd ko kad je igro na Bernabeu al u kraljevskom dresu
Moj rezime:okrenut se Lp i narednim izazovima, sto prije zaboravit ovu noc ,znali smo i znacemo 100 puta bolje od ovoga i ubuduce .. Hala madrid 
- Nail for Real
- Kontakt:
JavierPortillo je napisao/la:Taj sto je dao taj komentar je potpuno u pravu.Nail for Real je napisao/la: Samo negdje procitah zanimljiv komentar, da je Mourinho cak kriv za remi...
Isti je priznao da se ne razumije mnogo u taktiku.
Al sto covjek moze procitati neke izvale na ssport.bananek je napisao/la:Ma ovo je bilo samo opustanje i to je toMora se i ovo jednom desiti
pa jbt nismo Zeljo
![]()
![]()
![]()
![]()
Neki od navijaca Zelje napise na naslovnici- Zeljo ko i Real nanizo ... pobjeda. Ispade sad Zeljo bolji od Reala. Eto ko sve ne pise na naslovnici ssport.ba.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma mi ovo zbog Želje kiksali da oni imaju najviše pobjedabparena je napisao/la:Al sto covjek moze procitati neke izvale na ssport.bananek je napisao/la:Ma ovo je bilo samo opustanje i to je toMora se i ovo jednom desiti
pa jbt nismo Zeljo
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad ce njih mou naruziti malo i to je to nastavljamo gdje smo stali![]()
Neki od navijaca Zelje napise na naslovnici- Zeljo ko i Real nanizo ... pobjeda. Ispade sad Zeljo bolji od Reala. Eto ko sve ne pise na naslovnici ssport.ba.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Al stvarno ko da niko te gluposti ne procita prije nego se objavi. Komentar mog buraza - imamo mi onda vise pobjeda i od reala i zelje. Neki dan imali 13 pobjeda na terminu u malom fudbalu.
. Smijesmo ali istinito i isto poredzenje.
Eh da i ja nešto napišem...
Prvo poluvrijeme ujednačena igra, prilike na obe strane, dosta profulanih zicera, i kad' se pogleda 1:0 prvo poluvrijeme, i 1:1 drugo, mislim da je ovo najrealniji rezultat ove utakmice, Real je morao biti sankcionisan za onolike promašene zicere, a to je učinjeno na najljepši mogući način, golčinom Cazorle...
Sve u svemu, jako dobra utakmica, i da Kaka je katastrofalno odigrao utakmicu, a i Benzema je trebao biti zamjenjen negdje oko 60'...
No eto, niz pogrešnih odluka doveo je do toga da se temperatura u Kataloniji podigla za 2 stepena.
Prvo poluvrijeme ujednačena igra, prilike na obe strane, dosta profulanih zicera, i kad' se pogleda 1:0 prvo poluvrijeme, i 1:1 drugo, mislim da je ovo najrealniji rezultat ove utakmice, Real je morao biti sankcionisan za onolike promašene zicere, a to je učinjeno na najljepši mogući način, golčinom Cazorle...
Sve u svemu, jako dobra utakmica, i da Kaka je katastrofalno odigrao utakmicu, a i Benzema je trebao biti zamjenjen negdje oko 60'...
No eto, niz pogrešnih odluka doveo je do toga da se temperatura u Kataloniji podigla za 2 stepena.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Željo ce u narednom kolu prestici Real u nizu uzastopnih pobjeda, ostala je još samo Braga
@bparena , mojne biti bukvalan u rezonovanju
ne možeš jednog Želju porediti sa nekakvim Realom

@bparena , mojne biti bukvalan u rezonovanju
Ma Željo je za nas Barcatech je napisao/la:Željo ce u narednom kolu prestici Real u nizu uzastopnih pobjeda, ostala je još samo Braga![]()
@bparena , mojne biti bukvalan u rezonovanjune možeš jednog Želju porediti sa nekakvim Realom
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nije poenta u tome. Ali stvarno sta sve ne pisu to je bas ono blago receno cudno.tech je napisao/la:Željo ce u narednom kolu prestici Real u nizu uzastopnih pobjeda, ostala je još samo Braga![]()
@bparena , mojne biti bukvalan u rezonovanjune možeš jednog Želju porediti sa nekakvim Realom
![]()
Poredjenje je takvo da kako real igra u spanskoj ligi i koliko ima uzastopnih pobjeda tako Zeljo u nasoj domacoj, niko koliko ja vidim nije rekao da se ta 2 kluba mogu porediti po jacini, nego je to cisto statisticko povlacenje paralele u poredjenju klubova po njihovim maticnim ligama.bparena je napisao/la:Nije poenta u tome. Ali stvarno sta sve ne pisu to je bas ono blago receno cudno.tech je napisao/la:Željo ce u narednom kolu prestici Real u nizu uzastopnih pobjeda, ostala je još samo Braga![]()
![]()
Naravno da se ne moze porediti. I Real i Barsa i Atletiko B. bi Zelji navaljali dvocifren broj golova. Zbog toga mi je bas neodmjereno poredzenje. Inace vjerujem po Africi, Aziji itd. nacete klubove koji godinama samo pobjedzuju. Kakva su to poredzenja.
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
Hajd nebi vise zamaro raju - mislim da je to bilo blesavo nafuravanje na klub za kojeg lokalno navija. Staviti rame uz rame ova dva klub je bilo nesto drugo od statitstike. Neozbiljno. Nedavno neko upita zasto se ne pise toliko kad Ronaldo da 3 gola ili Gomis 4 kao kad Mesi to uradi. Pa prosto jer je Argentinac do sada dao 333 hetrika i jos uvijek se ne mogu ravnat s njim. Fula on, ali zicere rijetko kad. Tu se razlikuju, a tako i Real i balkanski klubic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.