Vrlo dobra i aktivna sezona, osim Salta svi aktivni i vec se radujem slijedecoj sezoni
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona
Ja sam uzeo Calderona u nadi da ce do Play Offa biti spreman (zna li neko vise?) ima slicnu statistiku kao Rubio i ako se oporavi nisam fakticki nista izgubio 
Vrlo dobra i aktivna sezona, osim Salta svi aktivni i vec se radujem slijedecoj sezoni
ali sa 12 timova.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Imam samo jedno pitanje , ima li sanse da sada krenem igrati fantasy , momacki sam zakasnio , al jbga
p.s. ne mislim konkreto na ss.ba ligu , nego inace ?
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mislim da moze ali neces naci nikog ko u ovo doba pocinje.Adin_BiH je napisao/la:Imam samo jedno pitanje , ima li sanse da sada krenem igrati fantasy , momacki sam zakasnio , al jbga![]()
Ne shvatam kako vodim trenutnoTracy3McGrady je napisao/la:Ja sam uzeo Calderona u nadi da ce do Play Offa biti spreman (zna li neko vise?) ima slicnu statistiku kao Rubio i ako se oporavi nisam fakticki nista izgubio
Vrlo dobra i aktivna sezona, osim Salta svi aktivni i vec se radujem slijedecoj sezoniali sa 12 timova.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Shvatam ja, Deron Williams, Okafor i Calderon/Rubio povredjeniLBJ MVP je napisao/la:Ne shvatam kako vodim trenutnoTracy3McGrady je napisao/la:Ja sam uzeo Calderona u nadi da ce do Play Offa biti spreman (zna li neko vise?) ima slicnu statistiku kao Rubio i ako se oporavi nisam fakticki nista izgubio
Vrlo dobra i aktivna sezona, osim Salta svi aktivni i vec se radujem slijedecoj sezoniali sa 12 timova.
Calderon ti je gotov za cjelu sezonu, nisam ja njega dzaba izbacio. Barem sam tako negdje citao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Hoće li ovaj Wilson Chandler potpisati za Denver, da ga nogiram ako neće? 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa pise day to dayBIHfan je napisao/la:Calderon ti je gotov za cjelu sezonu, nisam ja njega dzaba izbacio. Barem sam tako negdje citao.
Ja koliko se u ovaj engleski kuzim pise da ce pred tekmu u petak odluciti da li ce igrati, ali ne mora nikako igrati ove sedmice, nek mi bude zdrav za slijedecu ja zadovoljan, jer mi je idealna zamjena za Rubia.Calderon (ankle) will not play Wednesday at New Jersey, the Raptors' official website reports.
Spin:
This will be the third consecutive contest that Calderon has missed with a sprained right ankle. He will likely be a game-time decision Friday at Memphis.
- majestic24
- Kontakt:
Ja imam za sada samo 5-4 ...a treba mi barem 6-3 ove sedmice da bi se mogao nekako docepati play offa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Moguce, moguce da se vrati. Izgleda oporavio se prije nego sto se mislilo. Ja sam nesto citao da bi Spanci mogli ostat bez Calderona na OI radi ove povrede, sto je bila patka.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sat vremena kontam da uzmem Wilson Chandlera al jbg nisam imao koga izbaciti . Jedini Smith i Novak bili . Evo sad ulazim kad ono @dema ga pokupio (opet) 
Thomas Müller - Fußballgott
bio si neodlucan i sta ces,ja ga uzeo i cekao sedmicu izbacim ga uzme ga jose,on ga izbaci kad ja na espn kaze blizu potpisa i ja ga potpisem hehedon_burza je napisao/la:Sat vremena kontam da uzmem Wilson Chandlera al jbg nisam imao koga izbaciti . Jedini Smith i Novak bili . Evo sad ulazim kad ono @dema ga pokupio (opet)
ma i ja citam da je blizu kraja pregovora i da ce u toku noci biti oficionalno al jbg zao mi bilo da nekog odbacim
i meni je al sta ces kak Lakersi sutnuse Fishera i Odoma mozemo i mi nekog,i opet misle da mogu do tituledon_burza je napisao/la:ma i ja citam da je blizu kraja pregovora i da ce u toku noci biti oficionalno al jbg zao mi bilo da nekog odbacim
Ma morao sam ga otpustiti, sve nešto hoće-neće, mislio sam da i njega moraju potpisati do kraja roka za trade-ove. A još mi Newcastle prijeti, gutavo mi je protiv njega, a trebaju mi bodovi za playoff. A i kad potpiše, dugo je bez utakmica, neće on još biti na svom nivou par sedmica. Nadam se da će Green nastaviti u ovom ritmu i da mi neće biti previše žao Chandlera.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Jason Kidd i Ben Gordon su na trade listi,dajem ih za jednog boljeg od njih.Kome trebaju ukredene,trojke nek se javi
Mislim da smomogli tradeovati samo do 8. ovog mjeseca
- Donnie Darko
- Kontakt:
aaaaaaa sta mi rade ovi moji. jutros imao 3 procenta bolji sut, i onda veceras pucaju 30% iz igre i haman cu izgubit tu kategoriju. josh smith 3 od 15, mo williams 2 od 10, dudley 1 od 7 i harden za sad 0 od 4. jbt.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Poceo sam vrlo dobro bio stalno 1 - 2 i onda zadnja 4 kola sve porazi

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jbt. jesu me povrede krenulo, Calderon, Okafor, DW8 (vratio se) i sad Pekovic

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.