Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bolje da je sada došao ovaj neriješeni rezultat nego nekad kad se lomilo prvenstvo, ruku na srce protiv Betisa i Raya Vallecana smo komotno mogli izgubiti bodove.
Što se tiče utakmice, 1. poluvrijeme smo grozno odigrali što se tiče obrane, dok smo u 2. osjetno ubacili u brzinu više i mogli povesti 2, 3 razlike ali eto nije htijelo i gotovo. Obrana se mora definitivno uozbiljit pred utakmice Lige prvaka gdje se ne opraštaju greške.
Što se tiče utakmice, 1. poluvrijeme smo grozno odigrali što se tiče obrane, dok smo u 2. osjetno ubacili u brzinu više i mogli povesti 2, 3 razlike ali eto nije htijelo i gotovo. Obrana se mora definitivno uozbiljit pred utakmice Lige prvaka gdje se ne opraštaju greške.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Karim sinoć nije bio u elementu a isto ko sa rusima gol u zadnjoj secundi-malo veselja catalonskim trupama-ko čeka i dočeka-već sutra i u srijedu primera se nastavlja
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Neozbiljnost pojedinih igraca nas je kostala.. Karim i Ozil su odigrali jednu od losijih partija ove sezone..Ali nmvz,drago mi je sto se Malaga ovako postavila na ESB i zelim im ,ponajvise radi Pellea,da se plasiraju u LP.. Seici ce tad vjerovatno poradit na dovedjenju superstara pa ce i Primera ojacat..
Naglasavao sam prije utakmice da bi mogli biti uzeti sredinu sto se i desilo,idemo dalje,. Mora se poraditi sad na dizanju forme do Bayerna..
Hala Madrid !
Naglasavao sam prije utakmice da bi mogli biti uzeti sredinu sto se i desilo,idemo dalje,. Mora se poraditi sad na dizanju forme do Bayerna..
Hala Madrid !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Animo Abidal i Get Well Soon Muamba-RESPECT

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
u zadnje 2-3 utakmice real je odigrao nesto slabije,vjerovatno umor ih savladao malo.Ali dobar je ovaj remi sada da se malo uozbilje do kraja da ne bude vise kikseva.Sinoc benzema nije bio na nivou,ronalda nije islo nikako a i malaga je igrala solidno zasluzili su bod.Hala Madrid
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
malo je glupo sto spominjete benzemu kao losijeg sinoc kad je kaka bio sigurno najgori igrac reala :S
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne znam zasto ste zapeli toliko za Kaku'. Kao prvo ovakav niz utakmica cini mi se nije napravio od 2007. a kao drugo u drugom poluvremenu 3 100% sanse je stvorio za Real. Benzemi dubinska al se spetljao jer je mislio da li ce dodat Ronaldu ili sutat, Ronaldu dubinska kada vadi izvanredni golman Malage i kada je probio po strani i ubaciu u peterac al Benzema kasni. Trcao, bilo je nekoliko gresaka al to je sve posljedica umora. Misljenja sam da bi navijaci Reala krivca trebali traziti u dva zadnja vezna. Alonso i Khedira su sinoc bili ispod svojih standarda. Ne pamtim kada sam gledao utakmicu da je Alonso izgubio toliko lopti, toliko je puta bespotrebno nabio i slicno. Khedira je trcao ali i on je imao problema sa predajom u pojedinim situacijama. I njih dvojica su kljucni razlog zbog kojeg je Malaga veci dio utakmice imala veci posjed lopte. Izlaskom Kake i Ozila Real se doslovno raspao. Granero koji je usao napravio je faul iz kojeg ste primili gol. Onaj udarac nijedan golman svijeta ne bi branio, pa ni najbolji, Kasiljas. Savrsen udarac sinoc najboljeg igraca utakmice.
- Cautinho
- Kontakt:
Točno tako.Ja mislim da većina njih misli da je Kaka u istoj formi kao i u prvim godinama u Realu.Budimo realni,Kaka mozda sinoć nije toliko briljirao,ali je u nekoliko proslih utakmica bio nositelj igre Reala i glavni igrac.Vecina ih to misli samo zbog toga sto se u Realu dosta tesko istaknuti u utakmici kao što to rade glavne zvijezde: CR,Benzema,Ozil,Marcelo i Cassilass.Meni je Kaka jako drag igrac,i zelim mu sve najbolje i neka ostane u Realu.A_d_0 je napisao/la:Ne znam zasto ste zapeli toliko za Kaku'. Kao prvo ovakav niz utakmica cini mi se nije napravio od 2007. a kao drugo u drugom poluvremenu 3 100% sanse je stvorio za Real. Benzemi dubinska al se spetljao jer je mislio da li ce dodat Ronaldu ili sutat, Ronaldu dubinska kada vadi izvanredni golman Malage i kada je probio po strani i ubaciu u peterac al Benzema kasni. Trcao, bilo je nekoliko gresaka al to je sve posljedica umora. Misljenja sam da bi navijaci Reala krivca trebali traziti u dva zadnja vezna. Alonso i Khedira su sinoc bili ispod svojih standarda. Ne pamtim kada sam gledao utakmicu da je Alonso izgubio toliko lopti, toliko je puta bespotrebno nabio i slicno. Khedira je trcao ali i on je imao problema sa predajom u pojedinim situacijama. I njih dvojica su kljucni razlog zbog kojeg je Malaga veci dio utakmice imala veci posjed lopte. Izlaskom Kake i Ozila Real se doslovno raspao. Granero koji je usao napravio je faul iz kojeg ste primili gol. Onaj udarac nijedan golman svijeta ne bi branio, pa ni najbolji, Kasiljas. Savrsen udarac sinoc najboljeg igraca utakmice.
Keep walking.
LenBias je napisao/la:malo je glupo sto spominjete benzemu kao losijeg sinoc kad je kaka bio sigurno najgori igrac reala :S
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- tyler durden
- Kontakt:
tvoj problem je sto svrsavas na samo spominjanje imena Kaka'A_d_0 je napisao/la:Ne znam zasto ste zapeli toliko za Kaku'. Kao prvo ovakav niz utakmica cini mi se nije napravio od 2007. a kao drugo u drugom poluvremenu 3 100% sanse je stvorio za Real. Benzemi dubinska al se spetljao jer je mislio da li ce dodat Ronaldu ili sutat, Ronaldu dubinska kada vadi izvanredni golman Malage i kada je probio po strani i ubaciu u peterac al Benzema kasni. Trcao, bilo je nekoliko gresaka al to je sve posljedica umora. Misljenja sam da bi navijaci Reala krivca trebali traziti u dva zadnja vezna. Alonso i Khedira su sinoc bili ispod svojih standarda. Ne pamtim kada sam gledao utakmicu da je Alonso izgubio toliko lopti, toliko je puta bespotrebno nabio i slicno. Khedira je trcao ali i on je imao problema sa predajom u pojedinim situacijama. I njih dvojica su kljucni razlog zbog kojeg je Malaga veci dio utakmice imala veci posjed lopte. Izlaskom Kake i Ozila Real se doslovno raspao. Granero koji je usao napravio je faul iz kojeg ste primili gol. Onaj udarac nijedan golman svijeta ne bi branio, pa ni najbolji, Kasiljas. Savrsen udarac sinoc najboljeg igraca utakmice.
Prijatelju dragi, ako sam ja nesto pogrijesio u ovom tekstu ti me slobodno ispravi. Namjestio je 3 sanse, za najlosijeg igraca utakmice je puno. A i samim tim na svakom portalu gdje se vodi ocjenjivanje igraca nije najgori. Al necu se ja sad raspravljat sa tobom, ja sam iznio neke cinjenice ti ih sad prihvati ako hoces ako neces tvoj problem.tyler durden je napisao/la:tvoj problem je sto svrsavas na samo spominjanje imena Kaka'A_d_0 je napisao/la:Ne znam zasto ste zapeli toliko za Kaku'. Kao prvo ovakav niz utakmica cini mi se nije napravio od 2007. a kao drugo u drugom poluvremenu 3 100% sanse je stvorio za Real. Benzemi dubinska al se spetljao jer je mislio da li ce dodat Ronaldu ili sutat, Ronaldu dubinska kada vadi izvanredni golman Malage i kada je probio po strani i ubaciu u peterac al Benzema kasni. Trcao, bilo je nekoliko gresaka al to je sve posljedica umora. Misljenja sam da bi navijaci Reala krivca trebali traziti u dva zadnja vezna. Alonso i Khedira su sinoc bili ispod svojih standarda. Ne pamtim kada sam gledao utakmicu da je Alonso izgubio toliko lopti, toliko je puta bespotrebno nabio i slicno. Khedira je trcao ali i on je imao problema sa predajom u pojedinim situacijama. I njih dvojica su kljucni razlog zbog kojeg je Malaga veci dio utakmice imala veci posjed lopte. Izlaskom Kake i Ozila Real se doslovno raspao. Granero koji je usao napravio je faul iz kojeg ste primili gol. Onaj udarac nijedan golman svijeta ne bi branio, pa ni najbolji, Kasiljas. Savrsen udarac sinoc najboljeg igraca utakmice.
- tyler durden
- Kontakt:
Pa ne treba portal da tebi kaze ono sto je ocigledno, a ocigledno je to da Kaka' nije igrac za Reala. Nakon silnih povreda, njegov domet se smanjio i on sada moze samo da pruzi svaku trecu utakmicu ,neke naznake bljeska njegove igre iz Milana.Takode Kaka' se nece vratit nikad u "pravu" formu, koliko god utakmica da redovno igra.Plus ulazi u "godine". To sto je on sinoc odigrao solidno,nije nikakav argument da ga se ne napada.A_d_0 je napisao/la:Prijatelju dragi, ako sam ja nesto pogrijesio u ovom tekstu ti me slobodno ispravi. Namjestio je 3 sanse, za najlosijeg igraca utakmice je puno. A i samim tim na svakom portalu gdje se vodi ocjenjivanje igraca nije najgori. Al necu se ja sad raspravljat sa tobom, ja sam iznio neke cinjenice ti ih sad prihvati ako hoces ako neces tvoj problem.tyler durden je napisao/la:tvoj problem je sto svrsavas na samo spominjanje imena Kaka'A_d_0 je napisao/la:Ne znam zasto ste zapeli toliko za Kaku'. Kao prvo ovakav niz utakmica cini mi se nije napravio od 2007. a kao drugo u drugom poluvremenu 3 100% sanse je stvorio za Real. Benzemi dubinska al se spetljao jer je mislio da li ce dodat Ronaldu ili sutat, Ronaldu dubinska kada vadi izvanredni golman Malage i kada je probio po strani i ubaciu u peterac al Benzema kasni. Trcao, bilo je nekoliko gresaka al to je sve posljedica umora. Misljenja sam da bi navijaci Reala krivca trebali traziti u dva zadnja vezna. Alonso i Khedira su sinoc bili ispod svojih standarda. Ne pamtim kada sam gledao utakmicu da je Alonso izgubio toliko lopti, toliko je puta bespotrebno nabio i slicno. Khedira je trcao ali i on je imao problema sa predajom u pojedinim situacijama. I njih dvojica su kljucni razlog zbog kojeg je Malaga veci dio utakmice imala veci posjed lopte. Izlaskom Kake i Ozila Real se doslovno raspao. Granero koji je usao napravio je faul iz kojeg ste primili gol. Onaj udarac nijedan golman svijeta ne bi branio, pa ni najbolji, Kasiljas. Savrsen udarac sinoc najboljeg igraca utakmice.
Kaka je postao limitiran igrac.
Mnogo korisnije bi po Real bilo da Ozil igra na mjestu Kake, a da Di Maria igra na mjestu na kojem Ozil igra sad.Mnogo manje propusta bi bilo.
Prestani da balis na ime Kaka'
Kaka je odigrao kriminalno,ali bar se vidjela zelja i htjenje.. Koliko puta je letao nazad za Joaquinom iako ga je ovaj otresao dosta puta,dok je Benz djelovao previse nezainteresirano i nonsalantno.. Losa partija se nekako prasta,dok nezainteresiranost i manjak trude ne..
Ali eto,dva boda manje vise, titula je nasa..
Hala Madrid..
Ali eto,dva boda manje vise, titula je nasa..
Hala Madrid..
This man rules 
Problem je sinoć kod Reala bio propuštanje brojnih prilika....
U određenim situacijama su i Ronaldo i Benzema bili sebični, sjećam se dobro jedne situacije kada je bolje bilo da je Francuz dodao loptu, ali on je htio sam akciju završit golom. Ronaldo je isto u par navrata se prije htio oslobodit lopte... Interesantno Ronalda rijetko kritikujete
Jasno je da je on prva zvijezda tima, zabija golove, ima velike zasluge za uspjeh Reala, ali zna i pretjerat....
Samo Mourinho me malo iznenadio sa onim izmjenama, prerano je nekako htio zatvorit utakmicu....
A Malagi se još poklopilo da Cazorla dobije dobru priliku da ga zabije iz slobodnjaka, dobra pozicija i on ga je onda i zabio...
U određenim situacijama su i Ronaldo i Benzema bili sebični, sjećam se dobro jedne situacije kada je bolje bilo da je Francuz dodao loptu, ali on je htio sam akciju završit golom. Ronaldo je isto u par navrata se prije htio oslobodit lopte... Interesantno Ronalda rijetko kritikujete
Samo Mourinho me malo iznenadio sa onim izmjenama, prerano je nekako htio zatvorit utakmicu....
A Malagi se još poklopilo da Cazorla dobije dobru priliku da ga zabije iz slobodnjaka, dobra pozicija i on ga je onda i zabio...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
svaka častrio_Ferdy88 je napisao/la:Animo Abidal i Get Well Soon Muamba-RESPECT
[youtube][/youtube]
.
Momci su sinoć osim iskazane solidarnosti, i suosjećajnosti(iskazanih na ovoj slici):

Pokazali i humanu stranu, naime dali su nadu Barcinim navijačima da mogu stići ovaj zaostatak do kraja sezone.

Pokazali i humanu stranu, naime dali su nadu Barcinim navijačima da mogu stići ovaj zaostatak do kraja sezone.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- JavierPortillo
- Kontakt:

Mesari
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
JavierPortillo je napisao/la:
Mesari
Ovo je nevjerovatna fizicka sprema da ovdje noga nije pukla ili da nisu otisli ligametni koljena, ja dok sam gledao na TV-u nisam mogao vjerovati da se lik vraca u igru
Mes Que Un Club
nop.effe_sa je napisao/la:U određenim situacijama su i Ronaldo i Benzema bili sebični, sjećam se dobro jedne situacije kada je bolje bilo da je Francuz dodao loptu, ali on je htio sam akciju završit golom.
Nema nesebicnijeg napadaca na svijetu od Benzeme za to ces se uvjeriti sad kad si pretpostavljam poce pratit Real iz nekog razloga
a vala i statistika to potvrdjuje.
sjecam se te situacije,izgubio je korak vise zbog toga jer je zelio dodati a ne pucati.
to ga zna ebati cesto,sto vise voli dodati nego zabiti
I messi je izgubio navise lopti u ligi al ono,ti igraci imaju istu najvise u nogama,prave razliku a nekad se jednostavno zadesi ovakva.effe_sa je napisao/la: Interesantno Ronalda rijetko kritikujete Jasno je da je on prva zvijezda tima, zabija golove, ima velike zasluge za uspjeh Reala, ali zna i pretjerat...
a opet da se ćelo ne baci onako(strunio se) to bi bila one more game,one more goal.
Mali zamor materijala uz previse opreznu igru koja se obila o glave,pad se morao desiti..
a opet drago mi je sto se desava prije same kulminacije,nesumnjam da ce to izgledati frisko i spremno kada najvise bude potrebno.
pobjedit Viljareal u srijedu i sve je uredu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.