malo je reci , ubjedljivo najgora utakmica karijere , poslije ovoga po meni bi trebao letjeti trener Clown (Brown) nije smjeo ovo dozvoliti , sto Balon rece da je i Kobe i MJ u jednomdema je napisao/la:Nije djaba Kobe bio optuzen za silovanje,sam ne znam sto ga oslobodise,veceras silova svoju ekipu i svoje navijace sam tako.
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
kobe 3-20 hahahahahahaahha pa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
inace wade dobio orlando, bosh ih naceo u prvoj i onda ovaj preuzeo
inace wade dobio orlando, bosh ih naceo u prvoj i onda ovaj preuzeo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Wade preuzeo od Bosh-a konce u napadu u 4th qtr, a LeBron bio odlican u skoku i sto se tice asistencija. BIG 3 odradio odlican posao.
Redd sinoc dobra partija i 25p Rocketsima
The Denver Nuggets have brought back Wilson Chandler, agreeing to a five-year deal worth nearly $37 million with the versatile forward.
Redd sinoc dobra partija i 25p Rocketsima
The Denver Nuggets have brought back Wilson Chandler, agreeing to a five-year deal worth nearly $37 million with the versatile forward.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakva noc dvojice velikana sto se tice suta,Kobe 3-20,a LeBron 4-12 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
samo sto lebron nije zajebo svoju ekipuL-Train je napisao/la:Kakva noc dvojice velikana sto se tice suta,Kobe 3-20,a LeBron 4-12
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
da na radost svih navijaca MiamiaKK_Bosna je napisao/la:samo sto lebron nije zajebo svoju ekipuL-Train je napisao/la:Kakva noc dvojice velikana sto se tice suta,Kobe 3-20,a LeBron 4-12
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Opet su krenuli sa pretjeranim ugovorima, pa ce sutra ponovo lockout. Čuj 37 miliona za 5 godina, pa nije Jordan.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- delpiero20
- Kontakt:
ne mogu da shvatim Nuggetse nikako...cim malo bolje imas statistike roknu ti ugovor, po meni nema boljeg mjesta za igracejose je napisao/la:Opet su krenuli sa pretjeranim ugovorima, pa ce sutra ponovo lockout. Čuj 37 miliona za 5 godina, pa nije Jordan.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Npr Afflalo dobio 41 mil za 5 godina, solidan igrac...ali ni blizu da mu treba dati toliko novca, Nene dobio ugovor na 5 godina isto ako se ne varam 65 mil, onda sad i ovog Chandlera
Ko zna u kakvoj je on formi sad i kakav ce biti al hajd
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa to ti je godisnje oko 7.5 miliona dollara, pa nije uopste veliki ugovor jer Wilson je odlican igrac. Pa klocevi gori od njega dobijaju po 10 12 miliona godisnje. Jedan Walton dobio oko 5 milion ili 6, sada nisam ni siguran. Wilson ima 25 godina mozda cak i 24, nisam siguran, odlican potencijal, moze igrati vise pozicija. Ja sam iskreno mislio u prvi mah da ce dobiti ugovor od nekih 10 miliona godisnje, ali eto dobar potez Denvera po mom skromnom misljenju.jose je napisao/la:Opet su krenuli sa pretjeranim ugovorima, pa ce sutra ponovo lockout. Čuj 37 miliona za 5 godina, pa nije Jordan.rio_Ferdy88 je napisao/la:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Meni jbte nije jasno kako u Oklahome se dosad niko nije povrijedio. Jbte kako neki imaju srece.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ja mislim da se vaš Rose povrjedjuje najvise zbog njegove same igre i zestokih ulaza i izvijanja pod košem. momak stvarno igra u zestokom tempu i to ga kosta, mora se malo smiriti, više forsirati skok shut
nema potpisa
Meni je najfascinantnije kako Westrbuk nije propustio utakmicu za ove vec skoro 4 godine.BIHfan je napisao/la:Meni jbte nije jasno kako u Oklahome se dosad niko nije povrijedio. Jbte kako neki imaju srece.
znaci
82
82
82
45 ove.
skoro 300 utakmica u nizu,fenomenalno.
mislim da samo jedan igrac? ima duzi niz od njega.
nikad ne bi rekao kad vidis ga kako skace na glavu al et.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
na NBA Tv classic Lakers vs Phila, 2001 finale prva tekma > Shaq & Kobe
Eto ko hoce nek gleda, @bihfan je postavio link nekoliko stranica prije
Eto ko hoce nek gleda, @bihfan je postavio link nekoliko stranica prije
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
polako,niko nece bit postedjen povreda,moze im se povrijedit neko pred play off ili u play offu.Rano je jos govorit o povredama jer sezona nije zavrsenaBIHfan je napisao/la:Meni jbte nije jasno kako u Oklahome se dosad niko nije povrijedio. Jbte kako neki imaju srece.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne volim ih,ali u njihovu odbranu moras znati da im Maynor,kao rezervni play,bitan igrac u njihovoj rotaciji i za kojeg imaju sad alternativu u rookiju Jacksonu, propusta citavu sezonu nakon povrede ligamenata koljena na pocetku sezone....Sefolosha je isto propustio nekih 20 utakmica zbog neke upale u desnoj nozi i tek nedavno se vratio,dok je Westbrook jedno vrijeme igrao sa blago povrijedjenim skocnim zglobom...BIHfan je napisao/la:Meni jbte nije jasno kako u Oklahome se dosad niko nije povrijedio. Jbte kako neki imaju srece.
Hoce li Grizzliesi potpisati Arenasa 
J.J Hickson postao FA . Kazu da je blizu Heata jer ej dobar za LeBronom
Thomas Müller - Fußballgott
To je isto se vama povrijede lupam Bonner i Joseph, eto kolko su bitni. Ok su to igraci, ali nisu neki faktor. Niko od glavnih igraca im nije propustio ni tekme Durant, Westbrook, Harden, Ibaka, Perkins, Collison.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne volim ih,ali u njihovu odbranu moras znati da im Maynor,kao rezervni play,bitan igrac u njihovoj rotaciji i za kojeg imaju sad alternativu u rookiju Jacksonu, propusta citavu sezonu nakon povrede ligamenata koljena na pocetku sezone....Sefolosha je isto propustio nekih 20 utakmica zbog neke upale u desnoj nozi i tek nedavno se vratio,dok je Westbrook jedno vrijeme igrao sa blago povrijedjenim skocnim zglobom...BIHfan je napisao/la:Meni jbte nije jasno kako u Oklahome se dosad niko nije povrijedio. Jbte kako neki imaju srece.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I za Fishera pisu istodon_burza je napisao/la:J.J Hickson postao FA . Kazu da je blizu Heata jer ej dobar za LeBronom
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.