http://www.facebook.com/#!/manchester.city.bih?sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false; (ako ti neće otvoriti link,ukucaj na fb Manchester City BIH)Cautinho je napisao/la:Ima li mozda da iko zna,stranica,forum ili FB Grupa o Cityijevim navijacima sa BiH i Balkana...Znate li mozda?
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Veoma teska situacija na minus 4 biti.A u goste ti dolazi Chelsea koji je pun samopouzdanja i bori se za 4 ili 3 mjesto.Zanimljivo Chelsea i Arsenal su u formi sada kada imaju meceve sa Cityjem.Za vrijeme meceva sa Unitedom i jedni i drugi bili u ocajnoj formi.I plus Spursi u mecu sa Unitedom bili po prvi put bez Balea i Parkera.Ali sta je tu.Pokusati pobjediti i zadrzat prikljucak za Unitedom.Ako se ne osvoji titula po meni ovo je jako losa sezona.Bez trofeja brzo ispadanje u LP i mislim ako ne bude titule u Ligi da Mancini nece nastavit svoj rad u Cityju.Dok je se u igri za titulu podrzavam ga.Prije dvije sezone 5 mjesto, prosle 3 mjesto, ove u najgorem slucaju 2.Dakle dolazi do napretka.Iduca sezona je i prilikom dolaska novca bila oznacena kao ona u kojoj se mora ici na osvajanje titule.Ali dok ima sanse u ovoj sezoni nema predaje.Ali ako je iko naucio bit strpljiv to je navijac Cityja cekao se trofej toliko dugo pa moze se i na titulu cekat godina dvije.Niko ne moze to sprijecit pa ni gradski suparnici.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- slani grad
- Kontakt:
moze,moze....i te kako moze...tevezito je napisao/la:Veoma teska situacija na minus 4 biti.A u goste ti dolazi Chelsea koji je pun samopouzdanja i bori se za 4 ili 3 mjesto.Zanimljivo Chelsea i Arsenal su u formi sada kada imaju meceve sa Cityjem.Za vrijeme meceva sa Unitedom i jedni i drugi bili u ocajnoj formi.I plus Spursi u mecu sa Unitedom bili po prvi put bez Balea i Parkera.Ali sta je tu.Pokusati pobjediti i zadrzat prikljucak za Unitedom.Ako se ne osvoji titula po meni ovo je jako losa sezona.Bez trofeja brzo ispadanje u LP i mislim ako ne bude titule u Ligi da Mancini nece nastavit svoj rad u Cityju.Dok je se u igri za titulu podrzavam ga.Prije dvije sezone 5 mjesto, prosle 3 mjesto, ove u najgorem slucaju 2.Dakle dolazi do napretka.Iduca sezona je i prilikom dolaska novca bila oznacena kao ona u kojoj se mora ici na osvajanje titule.Ali dok ima sanse u ovoj sezoni nema predaje.Ali ako je iko naucio bit strpljiv to je navijac Cityja cekao se trofej toliko dugo pa moze se i na titulu cekat godina dvije.Niko ne moze to sprijecit pa ni gradski suparnici.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- CristianoRonaldo7
- Kontakt:
Brate ako icega ima sada na netu, onda je takvih stvari. Samo na trazilicu na fejsu ukucaj nesto tipa "Manchester City balkan, Manchester City bih" i tako to. Bas sam ja nedavno gledao te neke vase stranice i reci cu ti da se neces tu usreciti, bolje trazi neku drugu, Englesku fan stranicuCautinho je napisao/la:Ima li mozda da iko zna,stranica,forum ili FB Grupa o Cityijevim navijacima sa BiH i Balkana...Znate li mozda?
- Cautinho
- Kontakt:
Pa ok,mozes li mi preporuciti neku stranu? Ja sam imao jednu stranicu,nije moja,ali je imala 1000 fanova,super je bila,prava bosanska,raja prava,dzekine slike,wallpaperi i onda odjednom hakovana i stavio lik koji je hakovao AC MILAN,i sad svi koji su u stranici moramo navijat za Milan.Ja se jednostavno iskljucioCristianoRonaldo7 je napisao/la:Brate ako icega ima sada na netu, onda je takvih stvari. Samo na trazilicu na fejsu ukucaj nesto tipa "Manchester City balkan, Manchester City bih" i tako to. Bas sam ja nedavno gledao te neke vase stranice i reci cu ti da se neces tu usreciti, bolje trazi neku drugu, Englesku fan stranicuCautinho je napisao/la:Ima li mozda da iko zna,stranica,forum ili FB Grupa o Cityijevim navijacima sa BiH i Balkana...Znate li mozda?Ovo kod nas ti je sve izmjesano, 2000 clanova tamo, 2000 vamo i sve je razbacano a admin team su ti u prosjeku balavurdija od 13 godina.
Keep walking.
Mancini gledao uzivo Hazarda.Imao je sta da vidi.Izgleda da se City ukljucio u borbu za ovog sjajnog igraca.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ncini.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ncini.html
^Imam neki feeling kako će Hazard karijeru nastaviti u Gunnersima, al' vidjet' ćemo.
Priželjkujem dolazak ovog talenta.
Priželjkujem dolazak ovog talenta.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
No way Jose!UK_Gee je napisao/la:^Imam neki feeling kako će Hazard karijeru nastaviti u Gunnersima, al' vidjet' ćemo.
Eden leti za parama, a Arsenal se sigurno ne moze boriti sa Gradjanima kada je novac u pitanju
Nada posljednja umire, al' kad bi došao u City imao bi stvarno paklenu konkurenciju. U Arsenalu bi mu bilo mnogo lakše jer ovaj momak je veliki talenat sa odličnim predispozicijama, a navijači Arsenala znaju kako smo po krilu tanki.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Najvece ljigavo smece - Mancini sad ce imati priliku da pokaze da li ima karakter ili ne. Njegove izjave da dok je on u MC Tavez vise nece igrati izgleda padaju u vodu i zaborav. Dzeko pod hitno treba da ode iz ovog cirkusa od ekipe.. 
p.s. cuj tavez im se vraca - ma mrssssss i ti i ova ekipa. Balonja i Tavez da igraju ??? Ma svi trebaju da spakuju kofer i odu - ovdje nesto dobro nije uredu.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/shearer ... bala/76905" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. cuj tavez im se vraca - ma mrssssss i ti i ova ekipa. Balonja i Tavez da igraju ??? Ma svi trebaju da spakuju kofer i odu - ovdje nesto dobro nije uredu.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/shearer ... bala/76905" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo sta misli Shearer.I had every reason to refuse to come on once in my career. It was a North-East derby and the then Newcastle manager Ruud Gullit left me on the bench.
I despised what he did. It was personal, he was trying to do what Andre Villas Boas did at Chelsea and get a senior figure at the football club out.
He then turned to me to come on with the match in the balance.
I was never going to refuse to help my team-mates and do everything I could for my club.
But I was not doing it for him, no way.
Mancini had not left Tevez out the team for any other reason than his attitude had stunk for so long and in his opinion there were better players ahead of him at that moment in time.
His response in Munich was disgraceful and his subsequent actions likewise.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ko da je mene pito. 
Samo kad im Torres 'ladno uvali tricu 
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- NoName
- Kontakt:
Ja u priči oko Teveza i Mančinija u potpunosti podržavam Teveza. Kao prvo, sumnjam u te novinarske priče oko toga da se čovjek ne može adaptirati na život u Mančesteru, pa on je profesionalac i sigurno mu ne pada teško mijenjanje i adaptacija na novu sredinu. S druge strane, prošlogodišnji kapiten i najbolji strijelac lige je bio u velikoj nemilosti Mančinija (kao i mnogi drugi prije njega) od samog starta sezone, šta je samo puta poslan na zagrijavanje i zagrijavao se po pola sata da ne bi dobio ni minute... Naravno da je frajer popizdio, šta drugo za očekivati. Još Mančini, onako mulav, sigurno je to radio bez jedne riječi obrazloženja.
Za Mančinija se može reči da je stručnjak samo u jednom pogledu: Da od vrhunskog igrača napravi prosječnog i da kupi igrača za 30 miliona da bi ga prodao za 15. Stručnjak, nema šta. Drugo, ma koliko se on trudio da fura neki svoj stil nogometa (Neka uvrnuta kombinacija Špansko / Argentinskog stila) ipak je on samo Talijan, koji čim malo zagusti, nabija igrače u odbranu i gleda da odbrani svoj gol. Na početku sezone je bila sasvim druga priča, ali nakon 2 kiksa on se ponovo vratio na staro.
Iskreno se nadam da će Chelsea sutra da kvalitetno nabije City sa par golova razlike te da će to biti ta kap za Šeika koja će preliti čašu. Bilo ko da dođe za novog trenera će imati puno jasniju strategiju iz koje će se moći vidjeti na koga računa a na koga ne. Ovako, niko ne zna ništa, svi igrači su u neizvjesnosti, a to očito veoma loše utiče na razvoj njihove karijere.
Naravno, pucala bi mi jedna stvar za tim šta se dešava u City-u, ali zbog Edina moramo pratiti.
Za Mančinija se može reči da je stručnjak samo u jednom pogledu: Da od vrhunskog igrača napravi prosječnog i da kupi igrača za 30 miliona da bi ga prodao za 15. Stručnjak, nema šta. Drugo, ma koliko se on trudio da fura neki svoj stil nogometa (Neka uvrnuta kombinacija Špansko / Argentinskog stila) ipak je on samo Talijan, koji čim malo zagusti, nabija igrače u odbranu i gleda da odbrani svoj gol. Na početku sezone je bila sasvim druga priča, ali nakon 2 kiksa on se ponovo vratio na staro.
Iskreno se nadam da će Chelsea sutra da kvalitetno nabije City sa par golova razlike te da će to biti ta kap za Šeika koja će preliti čašu. Bilo ko da dođe za novog trenera će imati puno jasniju strategiju iz koje će se moći vidjeti na koga računa a na koga ne. Ovako, niko ne zna ništa, svi igrači su u neizvjesnosti, a to očito veoma loše utiče na razvoj njihove karijere.
Naravno, pucala bi mi jedna stvar za tim šta se dešava u City-u, ali zbog Edina moramo pratiti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
[youtube][/youtube]
" ya ya yaaaa ya toure
so before he breaks away and scores
oh yaya toure i think we should pay you some more"
" ya ya yaaaa ya toure
so before he breaks away and scores
oh yaya toure i think we should pay you some more"
Najbitniji mec do sada u sezoni.Sa pobjedom se ostaje u igri za osvajanje PL a sa porazom ili remijem sanse za titulu se rapidno smanjuju.Veceras se ocekuje da Tevez bude na klupi iako je jasno da on trenutno fizicki moze odigrat samo 20 30 minuta.Veliku podrsku klubu ce dati i dvije legende kluba koje ce se druziti sa navijacima prije meca.To su Paul Dickov i Uwe Rosler.Ocekuje se i povratak Lescotta a mozda cak i Kompanyja.Dobra vijest je da Chelsea igra bez povrijedjenog Johna Teryja.Losa vijest je dobra forma Chelsea.Ali do sada nije bilo problema na Etihadu pa se nadam da ih nece biti ni veceras.Ono sto me najvise nervira su mediji u BiH jer vjeruju Sunu i tabloidima oko prelaska Dzeke u Real i druge klubove i jos to objave u centralnom dnevniku i ja se moram posvadjat sa starim jer je za njega ono sto kaze Bilic, Ahmetovic i ostala kvazi druzina relevantno.Kaze cim je to na dnevniku to je 100 % sigurno.Come on you Cityyyyyy......
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Vjerujte ovakav Chelsea je vrlo opasan,realno veceras ce biti jako tesko za oba protivnika jedna mala greska moze odluciti mec. 
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Manchester City v Chelsea 20:45 UTAKMICU GLEDAJTE NA KANALIMA -- SPORT 1 & 2 & 4 LINK za gledanje http://****.cc.cc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hart, Kolo, Richards, Zabaleta, Clichy, Yaya, De Jong, Silva, Nasri, Aguero, Balotelli.Tevez na klupi.Sretno
Jel' ovo Mancini malo otvorio oči pa ostavio Savića na klupi? Jest' da je malo kasno doš'o sebi, al' dobro, bolje ikad nego nikad

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot] i 5 gostiju.