od ovih igraca mozda samo ovaj zec nekad zaigra za a reprezentaciju ostali su katastrofa nevjerujem da ce ikad zaigratGenghis je napisao/la:Zec je klasa za sve ostalo, golman nas najjaci dosad, vec je zreo za izmjene...ahmic je napisao/la:Zec je odlican ,cini mi se i kao jedini sto vrijedi za sad....
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: Mladje selekcije
Jad i cemer od mlade selekcije. Ako iko gleda moze potvrditi. Ne mogu da vjerujem da nismopo golu opalili u prvom poluvremenu (izuzev slobodnjaka Zeca). A kad luxemburg napada (ako se to moze nazvati napadom) takva panika u odbrani ko da Messi igra
Neka nam je Bog na pomoci
Neka nam je Bog na pomoci
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
bolji Lux za klasu, misli da ce na kraju i pobjediti. neznam sta vise ovaj Tulic treba uraditi da bi ga neko konacno otjerao iz repke......
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
imas pravo a onaj nas kapiten dzafic samo pada koda cuva rezultatcalcio je napisao/la:bolji Lux za klasu, misli da ce na kraju i pobjediti. neznam sta vise ovaj Tulic treba uraditi da bi ga neko konacno otjerao iz repke......
- calcio
- Kontakt:
nemamo sredine, sredina je najkriticnija. napadaci Dzafic i Zec se bore koliko mogu ali nema im ko pomocimrzim_ulizice je napisao/la:imas pravo a onaj nas kapiten dzafic samo pada koda cuva rezultatcalcio je napisao/la:bolji Lux za klasu, misli da ce na kraju i pobjediti. neznam sta vise ovaj Tulic treba uraditi da bi ga neko konacno otjerao iz repke......
Onaj mali Haurdic je klasa od igraca, ima dobar centarsut i pored Zeca i Sunjic, koji je takodje dobar u odbrani, ce biti buduci A-Reprezentativac, za ostale neznam, jer ima ih stvarno koji su katastrofa.
Tracy McGrady!!!
tulić čuva rezultat,ima čovjek bod u dzepu
,,,,

moze li se igdje na netu gledati ovo kino od tekme? osim stranice bhrt-a, tamo je "kodirano za satelit".
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija!!!
Savjet: Bolje nemoj gledati, kad ti vec bog dao da ne mozesKuuler je napisao/la:moze li se igdje na netu gledati ovo kino od tekme? osim stranice bhrt-a, tamo je "kodirano za satelit".

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- calcio
- Kontakt:
samo ces se bezze iznervirati ali evo pokusaj ovdjeKuuler je napisao/la:moze li se igdje na netu gledati ovo kino od tekme? osim stranice bhrt-a, tamo je "kodirano za satelit".

http://www.justin.tv/www_alkapone_www
znam ja to sve, ali radije cu gledati ove nase kloceve nego ove 'vamo svede, koji me ne interesuju ni malo
ne mogu da se naviknem da upalim tv, a ono nema nikakve tekme normalne, nase...
'elem, hvala

'elem, hvala

Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija!!!
jao utakmice majko moja...pa bolje mi u mahali igramo...valjda ce uci jedna frljoka 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ovaj ''selektor'' definitvno nije za vodjenja neke reprezentacije.Mlada reprezentacija je jedino igrala muski,dopadljivo dok je vodio Zukanovic.Ovaj jednostavno nije za tog posla.
Zadnja izmjena: High, dana/u 04 sep 2009, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nikakve igre nema ... sta ce biti protiv Italije ...High je napisao/la:Ovaj ''selektor'' definitvno nije za vodjenja neke reprezentacije.Mlada reprezentacija je jedino igrala muski,dopadljivo dok je vodio Zukanovic.Ovaj jednostavno nije za tog posla.
13 gledalaca je došlo na AFH,i suljo je dobio petaka jer se kladio sa mujom da će doci vise gledalaca nego sto se moze na prste izbrojati..Svaka mu cas
- the scouser
- Kontakt:
Bravo momci,bravo!Budimo velikodusni,dajmo ljudima da nas dobiju u gostima,jer nikad nikog nisu!
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Hahahaahahahahahahaahahahahah
daBogda...
joooj da ne psujem... joooj
igro keca... pa koji sam ja kreten, gdje cu na ove uhljupe igrat... jaaaaaaj
joooj da ne psujem... joooj
igro keca... pa koji sam ja kreten, gdje cu na ove uhljupe igrat... jaaaaaaj
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo postat čemo dio Luxemburgove historie....jad,tuga i čemer....moralno bi blio podnijeti ostavku...
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 04 sep 2009, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Tno tna...
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, Mow i 31 gost.