Spartak - CSKA M. oba daju gol 1,70
Pescara - Brescia -3 1,50
Golubev - Ward 1 1,25
Beitar - Bnei Yehuda -3 1,15
Phau - Evans 1 1,25
Govortsova - Keys 1 1,25
Espanyol - Rac. Santander 1X 1,12
Ovaj podebljani preporucujem
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
nek si se i ti javio prdonjo stari na ovu temu.calcio je napisao/la:Pescara - Brescia veceras
Vidim da je kvota na Bresciu velika, preko 4,5 i vise, zavisi od kladionice. Pescara je druga na tabeli, kod eventualne pobjede preuzimaju prvo mjesto od Torina i ako ga zadrze do kraja idu direktno u Serie A.
Ali...
Brescia ima takodje sansu da izbori playoff za serie A.
U decembru su smjenili trenera i od tada ih ide odlicno, imaju 5 pobjeda u gostima u nizu! Zadnju utakmicu su izgubili 1:2 od Padove ali su prije toga imali 11 bez poraza.
Tu je moguce iznenadjenje. Kad vidim koliku su stavili kvotu dodje mi da ulozim nesto para na dvicu.
Pescaru trenira Zeman a on je kao sto znate vrlo ofanzivan trener. Ekipe koje on trenira uvijek igraju bez kalkulacija, napadacki. Ali zato ostavljaju dosta rupa u odbrani koje pametne ekipe mogu lako iskoristiti.
Danas je slaba ponuda skroz. Nisam igrao ni zbrojeve ni hendikepe večeras. Izabrao sam jednog igrača.Papastathopoulos je napisao/la:@suicidesquad ajde brate postavi nesto u svom stilu
ajd ubaci jos koji par da uplatim koju markicu, da nesto zaradimsuicidesquad je napisao/la:Danas je slaba ponuda skroz. Nisam igrao ni zbrojeve ni hendikepe večeras. Izabrao sam jednog igrača.Papastathopoulos je napisao/la:@suicidesquad ajde brate postavi nesto u svom stilu
Williams - broj koševa igrača:
J.Smith (Atlanta) (20,5) 1 1,85
Ovo moram igrati. U Premieru je granica 18.5, a u Williamsu 20.5! 2 koša mnogo znače. Prosjek Smitha ove sezone je 17.7 poena po utakmici. Večeras Atlanta igra protiv Bostona i Smitha će čuvati Garnett. Boston uz Orlando najbolje brani poziciju PF-a u cijeloj ligi (s ove pozicije primaju 17 poena po utakmici): http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... /9/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledao sam malo i njegovu statistiku protiv Bostona u zadnje 3 sezone. Prošle sezone je protiv Bostona igrao 3 utakmice i ubacio je ukupno 9 poena (1p, 2p, 6p). U sezoni 2009/10 protiv Bostona je igrao 4 puta (14p, 15p, 14p, 12p). U sezoni 2008/09 protiv Bostona je igrao 3 puta (14p, 22p, 13p). U zadnje 3 sezone protiv Bostona je igrao 10 puta i samo je jednom prebacio postavljenu granicu i to u utakmici u kojoj nije igrao Garnett.
Statistika i tradicija idu u prilog ovom paru, pa ćemo viditi. Valjda će proći. Sretno!
J.Smith - 10psuicidesquad je napisao/la:Danas je slaba ponuda skroz. Nisam igrao ni zbrojeve ni hendikepe večeras. Izabrao sam jednog igrača.
Williams - broj koševa igrača:
J.Smith (Atlanta) (20,5) 1 1,85
Ovo moram igrati. U Premieru je granica 18.5, a u Williamsu 20.5! 2 koša mnogo znače. Prosjek Smitha ove sezone je 17.7 poena po utakmici. Večeras Atlanta igra protiv Bostona i Smitha će čuvati Garnett. Boston uz Orlando najbolje brani poziciju PF-a u cijeloj ligi (s ove pozicije primaju 17 poena po utakmici): http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... /9/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledao sam malo i njegovu statistiku protiv Bostona u zadnje 3 sezone. Prošle sezone je protiv Bostona igrao 3 utakmice i ubacio je ukupno 9 poena (1p, 2p, 6p). U sezoni 2009/10 protiv Bostona je igrao 4 puta (14p, 15p, 14p, 12p). U sezoni 2008/09 protiv Bostona je igrao 3 puta (14p, 22p, 13p). U zadnje 3 sezone protiv Bostona je igrao 10 puta i samo je jednom prebacio postavljenu granicu i to u utakmici u kojoj nije igrao Garnett.
Statistika i tradicija idu u prilog ovom paru, pa ćemo viditi. Valjda će proći. Sretno!
jbt ovaj Howard me je minimalno 5 puta oborio ove sezonebob je napisao/la:uzecu J.Smith under a jos cu dodati lova over ima dobar prosjek kontra GS zatim Howard D. koji takodjer igra dobro kontra bullsa i Irving K. over pa vidjecemo kako ce proci
Da, da.Claus je napisao/la:Za(h)valjujem na čestitkama.Moraću počet' naplaćivati ove VIP parove i dojave.
Ako je neko prepisao - dobro i jest, ako nije - šta da se radi. Uglavnom, biće prilika i kasnije, ne treba se ustručavati i odustajati u posljednjim trenucima.
Za večeras bi bilo dobro staviti nešto na Chicago dok opada kvota. Mislim da će žestoko naplatiti Magicu za prijašnji poraz.Isto tako bi i 76ersi trebali uspješno apsolvirati Jordanov tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.