Edin Višća

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

LjumanM95
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la LjumanM95 » 19 mar 2012, 21:13

Pitanje je vremena kad će Višća dobiti priliku u A reprezentaciji. Mnogo puta je rečeno da je Višća potrebniji mladoj repci jer im slijede odlučujuće utakmice u kvalifikacijama, a imaju šanse da se napokon plasiraju na jedno veliko takmičenje. A zamislite na šta bi mlada repka ličila bez Višće, Stevanovića, Bilbije... S toga je bolje da igra i dalje u mladoj repci cijelu utakmicu nego da dobije u nekoj prijateljskoj utakmici za A repku 10-ak minuta maximalno, što je i Safet napominjao. Bit će za njega prilike aBd i u A reprezentaciji samo sabura.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 19 mar 2012, 21:43

AÐ_Official je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Niko ovdje nije fulao temu , nije ful ako komentarisemo ne logicno ili ne razumno zaobilazenje Visce ,moramo necim i dokazati to da je neopravdano izostavljanje...

nicho@ ne znam kako im dokazati ili objasniti , recimo ne pozivanje jednog Bekama (aka Ibricic nase desno krilo :D ) u repku Engleske ili sta ja znam Raula zbog tog sto nisu bili starteri u svojim ekipama itd.
Samo u nas na svijetu kako je SS selektor okosnica tima su nepokretni ofanzivni veznjaci koji igraju na kapaljku (izuzecu Misketa zato sto je fenomen na svojoj pozicji) i dedica koji ne igraju 3-4 godine gotovo nikako...

I neko rece gore da SS radi dobar posao , a ja cu ti samo reci da uzmes gdje plazmu od 100 incha i dobar FullHD resiver i gledaj naredno Evropsko prvenstvo navijajuci za koga ti volja...
Toliko o dobrom poslu... ;)
Tako si isto gledao kad su Muzurovic, Hadzibegic, Sliskovic, Smajlovic, Blazevic, Musovic bili treneri reprezentacije. :roll: Mozda smo trebali dovest Murinja? :roll: A toliko para imamo da savez moze samo struju platit. :roll:
Prije Safeta smo imali Lulica,Mujdzu,Dzeku,Vedu,Salihovica,Begovica,Papca,Pjanica Ovakvog Spahu...
Malo ilustacije radi Bolic,Music,Besirevic,Beslija,Akrapovic,Hujdurovic,Piplica,Guso,Dedic ,Mujcin.Pa ove bi sadasnja U21 pojela...
Toliko o trenerima...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 19 mar 2012, 21:50

Za_raju je napisao/la:
Prije Safeta smo imali Lulica,Mujdzu,Dzeku,Vedu,Salihovica,Begovica,Papca,Pjanica Ovakvog Spahu...
Malo ilustacije radi Bolic,Music,Besirevic,Beslija,Akrapovic,Hujdurovic,Piplica,Guso,Dedic ,Mujcin.Pa ove bi sadasnja U21 pojela...
Toliko o trenerima...
:lol: :lol: Koga smo imali? o cemu to ti?

Prije Safet sljedeci nisu igrali: Mujdza, Lulic, Pjanic(jedva), Papac, Begovic

A ti mora da prolazis kroz teski pubertet ako si uspio ovakvu glupost napisat(gledaj drugo boldirano).

Mi smo prije imali reprezentaciju sastavljenu od sljedecih igraca: Hasagic, Papac, Hibic, Konjic, Spahic, Music, Baljic, Salihamidzic, Bolic, Barbarez, Beslija(prije povrede).

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 mar 2012, 21:55

Nisi ni ti skonto, on je mislio da sad imamo jaku ekipu,a opet ne idemo na prvenstva ;)
Nije on mislio bukvalno da smo imali Lulu, Mujdžu

Prije smo imali po meni isto dobru reprezentaciju, al eto nije nam se dalo uvijek nešto iskrsni.

I pretjerujete i ti i Hare u branjenju Sušića i svaljivanja krivice uvijek na nekog drugog, ako se nastaviš tako slagati sa haretom, pomislićemo da si njegov dupli profil :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 19 mar 2012, 22:02

legenda reala je napisao/la:Nisi ni ti skonto, on je mislio da sad imamo jaku ekipu,a opet ne idemo na prvenstva ;)

Prije smo imali po meni isto dobru reprezentaciju, al eto nije nam se dalo uvijek nešto iskrsni.

I pretjerujete i ti i Hare u branjenju Sušića i svaljivanja krivice uvijek na nekog drugog, ako se nastaviš tako slagati sa haretom, pomislićemo da si njegov dupli profil :lol: :lol:
Jbg, onda nisi ni ti moj post skontao. Poenta je ta sto bi taj sr.ao bilo koga da smo doveli. On neumije da shvati onu "koliko para toliko muzike". Safet nije los trener, al' za pare koje prima i za pare koje mu pomocnici primaju oni rade sjajan posao. Uz to mi nemamo boljih igraca od onih 20-21 sto su odradili prosle kvalifikacije, barem nemamo jos te momke koji su spremni da preuzmu odgovornost u A reprezentaciji.

Nema tu lazni profila, nego jednostavno se slazem oko nekih stvari sa Haretom, a bgm oko nekih stvari i ne.

i ja sam iz Gorazda. Nemoj da se i mi dijelimo :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2012, 22:06

legenda reala je napisao/la:Nisi ni ti skonto, on je mislio da sad imamo jaku ekipu,a opet ne idemo na prvenstva ;)

@legenda bas si legenda ko sto rece baja mali knindja :roll:
Palis k'o i motokultivator na zejten.
Najbolje je ti se drzati Rokija i Moua nisu ovo teme za tebe.Kad uopste srz ne kontas,niti cete takvi kao ti ili nihcudin itd ikad i skontati.
Uostalom isti klinac kao i @nihcudin,teme i Visce ni za lijeka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 19 mar 2012, 22:11

Za_raju je napisao/la:
Toliko o trenerima...
:lol: :lol: Koga smo imali? o cemu to ti?

Prije Safet sljedeci nisu igrali: Mujdza, Lulic, Pjanic(jedva), Papac, Begovic

A ti mora da prolazis kroz teski pubertet ako si uspio ovakvu glupost napisat(gledaj drugo boldirano).

Mi smo prije imali reprezentaciju sastavljenu od sljedecih igraca: Hasagic, Papac, Hibic, Konjic, Spahic, Music, Baljic, Salihamidzic, Bolic, Barbarez, Beslija(prije povrede).
Znaci ili si veoma mlad ili si dobro tvdoglav pa ne mozes da shvatis sta ti se pise...Uvijek mi je na pameti ona od mog profesora "CITAJ SA RAZUMIJEVANJEM"...

BTW moram ti reci da sam sluzio vojsku u Sisetima , tada je aktuelna bila SUR "Piramida" ... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 mar 2012, 22:25

harishp je napisao/la: @legenda bas si legenda ko sto rece baja mali knindja :roll:
Najbolje je ti se drzati Rokija i Moua nisu ovo teme za tebe.Kad uopste srz ne kontas,niti cete takvi kao ti ili nihcudin itd ikad i skontati.
E moj hare, ti i tvoji motokultivatori, oni idu na naftu :P
Ja reko ti se u to razumiješ kad on ništa.
Šta se odma pališ jbt, kad braniš Safeta i kad treba i kad ne treba, ja ga nikad ne kritikujem, jer je do sad po meni radio dobro, ali ti nedaš na njega ;)

Nisam za da se odričemo Rahimića i Misketa, ali se može vala dati i malo šanse ovima što se provlače kroz medije, pa da znamo na čemu smo.
I sad ćeš ti opet početi sa motokulti, mikrovalni itd.

AĐOficial
Ma nema veze, skonto sam ja i tebe i njega i obje konstatacije mogu proći, samo sam htio da kažem da nije on mislio to, nego malo sarkazma upotrijebio.
Ma kakvi dupli, niko nije kao hare :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 19 mar 2012, 22:27

Za_raju je napisao/la: Prije Safeta smo imali Lulica,Mujdzu,Dzeku,Vedu,Salihovica,Begovica,Papca,Pjanica Ovakvog Spahu...
Toliko o trenerima...
I sta cemo sa tim?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2012, 22:38

legenda reala je napisao/la:
harishp je napisao/la: @legenda bas si legenda ko sto rece baja mali knindja :roll:
E moj hare, ti i tvoji motokultivatori, oni idu na naftu :P
Ja reko ti se u to razumiješ kad on ništa.
Šta se odma pališ jbt, kad braniš Safeta i kad treba i kad ne treba, ja ga nikad ne kritikujem, jer je do sad po meni radio dobro, ali ti nedaš na njega ;)

Nisam za da se odričemo Rahimića i Misketa, ali se može vala dati i malo šanse ovima što se provlače kroz medije, pa da znamo na čemu smo.
I sad ćeš ti opet početi sa motokulti, mikrovalni itd.

AĐOficial
Ma nema veze, skonto sam ja i tebe i njega i obje konstatacije mogu proći, samo sam htio da kažem da nije on mislio to, nego malo sarkazma upotrijebio.
Ma kakvi dupli, niko nije kao hare :mrgreen:
Ma boze sacuvaj da sam ja tvoj niti ti moj :roll:
Kontas da si skontao a u stvari blage veze nemas kao ni autor.
Ne radi se o Safetu niti o blesavoj logici koju iti kobajagi kontas objasniti a kako rekoh veze nema.
Ni bukvalno ni slikovito.Kad se nesto napise onda se valjda gleda na argument.
Jer uopste Mujdze nije bilo ni u planu a Lulic bi pozvan protiv Azerbejdjana i od tada nista nego ibricic i takvi morali krpati tu poziciju.I jos nelogicnosti i gluposti tone.
Mjesas se u nesto kako rekoh o cemu veze nemas,ako se vec blamiras ne guraj druge u to.
Isto tako vec je odavno receno da ce Visca kao i Stevanovic cim zavrse sa mladom repkom biti prebaceni u A selekciju.Ali djabe,nek je pametovati,zato realni legendarni,mani me se.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 19 mar 2012, 22:43

Za_raju je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: Prije Safeta smo imali Lulica,Mujdzu,Dzeku,Vedu,Salihovica,Begovica,Papca,Pjanica Ovakvog Spahu...
Toliko o trenerima...
I sta cemo sa tim?
A zato se vama svidja Safetova taktika DIZELASI u svim pogledima :mrgreen:
Ako vas priroda nije obdarila mozgom nadam se da vam je dala barem donju glavu normalnih proporcija inace od vas nista :lol:
Znaci branis svoju glupost ismijavanjem Safeta Susica? Jel' to Safet kriv sto ti nemas pojma koje bosansko-hercegovacke legende su branile boje BiH u zadnjih 16 godina? Tebe treba biti sram. Trebao stavit atleticare da igraju fudbala za nasu reprezentaciju posebno one sto trce na 100m. Ima da odmah budemo prvaci svijeta. A to sto oni nemaju pojma o fudbalu u poredku sa Misimovicem, Medunjaninom, Rahimicem to je sasvim ok.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 19 mar 2012, 22:47

Za_raju je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
Toliko o trenerima...
I sta cemo sa tim?
A zato se vama svidja Safetova taktika DIZELASI u svim pogledima :mrgreen:
Ako vas priroda nije obdarila mozgom nadam se da vam je dala barem donju glavu normalnih proporcija inace od vas nista :lol:
De procitaj lijepo sta si napisao ,ali lijepo polahko,da skontas koliku glupost si napisao. A ako ne skontas,javi se pa cu ti reci . :mrgreen:

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 19 mar 2012, 22:49

Kakve veze sve to ima sa Viscom ? :arrow:
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 19 mar 2012, 22:50

AÐ_Official je napisao/la:Znaci branis svoju glupost ismijavanjem Safeta Susica? Jel' to Safet kriv sto ti nemas pojma koje bosansko-hercegovacke legende su branile boje BiH u zadnjih 16 godina? Tebe treba biti sram. Trebao stavit atleticare da igraju fudbala za nasu reprezentaciju posebno one sto trce na 100m. Ima da odmah budemo prvaci svijeta. A to sto oni nemaju pojma o fudbalu u poredku sa Misimovicem, Medunjaninom, Rahimicem to je sasvim ok.
Molim te da mi ne ubacujes imena igraca koje sam izuzeo da bi time dokazao nesto tacnije da bi opravdao svoj smajli i nizak IQ.
Evo ti pa treniraj http://www.iq-testovi.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

Direkt je napisao/la:Kakve veze sve to ima sa Viscom ? :arrow:
Napisao sam ti nekoliko postova sjevernije kakve veze ima ;)
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 19 mar 2012, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 19 mar 2012, 22:51

Znaci branis svoju glupost ismijavanjem Safeta Susica? Jel' to Safet kriv sto ti nemas pojma koje bosansko-hercegovacke legende su branile boje BiH u zadnjih 16 godina? Tebe treba biti sram. Trebao stavit atleticare da igraju fudbala za nasu reprezentaciju posebno one sto trce na 100m. Ima da odmah budemo prvaci svijeta. A to sto oni nemaju pojma o fudbalu u poredku sa Misimovicem, Medunjaninom, Rahimicem to je sasvim ok.
Ma pusti ga,on odavno ne zna sta pise. Prije svega ne konta,da je poziv najboljih igraca upravo trenerska zasluga. Al hajdi objasni tipovima,kojima lakse metar u dupe,nego cent u glavu.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 19 mar 2012, 22:58

Pasodzigera je napisao/la:De procitaj lijepo sta si napisao ,ali lijepo polahko,da skontas koliku glupost si napisao. A ako ne skontas,javi se pa cu ti reci . :mrgreen:
Procitaj ti kompletnu raspravu pa da ja tebi kazem koliku ti glupost pises...
Braco moja pa ne mozes vjerovati da vec niste na spavanju , crtani u 19:15 je davno zavrsio...
"No God is Good God "

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 20 mar 2012, 00:05

Za_raju je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:De procitaj lijepo sta si napisao ,ali lijepo polahko,da skontas koliku glupost si napisao. A ako ne skontas,javi se pa cu ti reci . :mrgreen:
Braco moja pa ne mozes vjerovati da vec niste na spavanju , crtani u 19:15 je davno zavrsio...
A neki ne mogu vjerovati da si ti kao "stariji" po kolicini besmislenih stvari koje si napisao. Vi gospodine čiko vjerovatno imate dugogodisnje trenersko i igracko iskustvo pa pa nam sve ovo tako fino objasnjavate...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 mar 2012, 09:36

totasef1 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
A neki ne mogu vjerovati da si ti kao "stariji" po kolicini besmislenih stvari koje si napisao. Vi gospodine čiko vjerovatno imate dugogodisnje trenersko i igracko iskustvo pa pa nam sve ovo tako fino objasnjavate...
Budi konkretan , gdje sam ja to kad sta napisao a da nije bilo tako?
I bas me zanima koji li si dupli clan imas 5 postova a kao ti upratio neke kolicine mojih gluposti , molim Admina da uprati malo IP od gospodina duplikata...
"No God is Good God "

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 20 mar 2012, 11:54

To sto neki ovdje simpatisu svoje igrace pa im krivo sto se ne zovu to je drugo... A najgore sto nemaju elemenata za to. Cinjenica jeste da je ovu polusezonu pruzao dobre partije ali isto tako nije bilo utakmice repke do Brazila u kojoj bi se on mogao isprobati. Sam Pape je naglasio da protiv Brazila nece biti eksperimentisanja.. Posteno.. Znaci glupo je reci da Pape izbjegava Viscu, pogotovo znajuci njegova poznanstva u Turskoj, radi nepozivanja protiv Brazila.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 mar 2012, 12:07

Pa lijepo je čovjek rekao da je tada bio bolje rješenje za mladu repku a da će za ostale tekme vidjeti šta i kako...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.