AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Google » 12 mar 2012, 02:12

Jedna vijest iz primavera...Juce(nedelja) dobili smo Napoli sa 2:1..golove dali u 19 min.Frediani i 71 min.Politano..

Na tabeli posle odigranih 20 kola Roma se nalazi na BR.1 sa dva boda vise od Lazia...

u 24 kolu-04-04 u 14h sastaju se Roma -Lazio...treba se potruditi naci link za ovu tekmu-bice interesatna za pogledati...znaci 3 i 4 ne zaboravite da prozborite koju o primavera. :lol: :)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 mar 2012, 13:50

mi kad bi dobili sve do kraja osim juventusa i milana bi se mozda mogli nadati ligi prvaka, nije neshto tezak raspored, protiv ovih pretendenata na trece mjesto igramo sve kuci (udine, napoli), a ostale u gostima nisu nešto teske ovako gledano, al to je sve u domenu naucne fantastike sa ovim fantastikusom na klupi :D
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 mar 2012, 14:09

mi ako izborimo LP odoh pjeske u rim licno da izgrlim i izljubim mister enriquea (no homo) :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 mar 2012, 19:35

jel ovo mi opet ponedjeljkom igramo :roll: :evil:
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 mar 2012, 09:49

vikend je postao previse mainstream.

inace, stek se izgleda ozljedio pa ce rumunska macka opet na gol :D

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 18 mar 2012, 17:24

svi konkurenti za 3. mjesto kiksali, eto prilike da uz vecerasnji X napolija i udinesea, sutra pridjemo na 4 boda od lige sampiona :)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 mar 2012, 17:58

Nemojte o LP, molim vas. Kad god smo o tome sanjali i bili blizu 3. mjesta, odmah bi naši izgubili sljedeću tekmu, a još je Genoa uvijek bila nezgodan protivnik Romi (doduše, više nezgodni kod kuće nego u Rimu).
Ja bih volio da Napoli pobijedi večeras, jer su ozbiljnija ekipa od Udinese-a. Treba misliti i na koeficijent lige i na to da Lazio ne zaluta u LP :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 18 mar 2012, 18:38

to stoji, ali ovo nam je zadnji voz, valjalo bi da se i inter dokopa L.E. umjesto udina ili lazia (ma da je u to tesko vjerovati), valjda ce doci sebi do jeseni, pa da dignu koeficijent ligi, cak nam se i portugal priblizio sa koeficijentom :S

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 mar 2012, 13:18

slika

moguce izmjene: angel/taddei i greco/marquinho.

uvijek smo protiv genoe igrali dobro na olimpicu tako da vjerujem u pobjedu i veceras uz, naravno, pogodak borinija. cudnim spletom okolnosti smo se po ko zna koji put ni krivi ni duzni nasli u borbi za LP pa ne bi bilo lose da to jednom i iskoristimo :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 mar 2012, 18:07

U posljednjem mecu ovog kola na Olimpicu se sastaju Roma i Genova. Ove sezone obje ekipe igraju po sistemu toplo-hladno i nikako da pronadju pravi ritam kojim bi vezali par pobjeda. Genova je u ocajnoj seriji od 6 susreta bez pobjede. Utakmica moze mnogo da donese Romi jer je u poziciji da se bori za Evropu, a napadacki trio Borini, Lamela, Osvaldo ce ispred sebe imati najgoru odbranu u ligi sa 48 primljenih golova. Uz nadmoc na sredini terena i dobru distribuciju lopte Roma moze da dodje do zeljena 3 boda. Vjerujem da ce Genova svjesno prepustiti inicijativu i brzim kontrama preko Jankovica i Belusija uz centarsuteve ka Gilardinu i Palaciju stvarati dosta problema protivnickoj odbrani.
Luis Enrique zbog povreda na raspolaganju nece imati Juana, Burdissa, Pjanica i kapitena Tottija :( , dok u Genovi nema Skulija, Antonelija, Kucke, Konstanta i Grankvista. ;)
U prvom dijelu sezone Genova je slavila rezultatom 2-1, a na prethodnih 5 medjusobnih duela ova dva protivnika bilo je 3 ili vise golova. Sve osim pobjede Rimljana bi bilo veliko iznenadjenje ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 mar 2012, 22:40

moj bojane pa veze ti zive nemas :roll:

bodove pisi, igru brisi. umjesto da ovom glupom timu genove uvalimo tri najmanje mi jedva i ovaj jedan

ni krivi ni duzni samo 4 bobe do lige prvaka :roll:
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 mar 2012, 22:54

utakmica je zapravo bila minijaturni prikaz nase cijele dosadasnje sezone: par odlicnih situacija, bljeskova, onda par katastrofalnih odluka i situacija za cupanje kose s glave. naucio sam neke nove stvari a i utvrdio gradivo veceras vidjenim: greco je novi zidane i ko god kaze drugacije nema pojma o fudbalu, osvaldo bi lakse skaricama dao gol nego 1 na 1 s golmanom - cinjenica, bojanu je neko bacio sihre na kopacke, borini je na drogama jer niko 'cist' onako ne trci cijelu utakmicu, taddei nije bek ali je bolji bek od angela koji zapravo jeste bek, marquinho moze uzeti 100 suteva ali cinjenica je da niti jedan nece pretvoriti u gol (ako postoji nacin da se to odigra na kladionici slobodno odigrajte - zahvalite mi kasnije), stekelenburg je kupovina stoljeca (batistuta who!?), heinze je trenutno nas najbolji stoper sto je ili zabrinjavajuce ili vrijedno svakog respekta, kjaerovu slicnost sa mexesom od veceras svodim na cisto fizicku jer nas bivsi ljepotan bi onu loptu s kornera smjestio pod precku - cinjenica, ddr je uzeo rani godisnji odmor i za nadati je da ce se vratiti do milana a lamelina igra izgleda kao PES sa pokvarenim dzojstikom.

forza roma

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 mar 2012, 23:08

Sve u svemu,opet bi volio da Roma na kraju prvenstva zauzme to treće mjesto i da sljedece sezone predstavlja Italiju u LP. To bi moglo donijeti ekipi puno dobrih stvari, vjerovatno i neka kvalitetnija pojačanja a i bili bi koknkrentni za sami vrh tabele naredne sezone, tj. borbu za scudetto.. ;) ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 20 mar 2012, 00:20

Evil Genius II je napisao/la:utakmica je zapravo bila minijaturni prikaz nase cijele dosadasnje sezone: par odlicnih situacija, bljeskova, onda par katastrofalnih odluka i situacija za cupanje kose s glave. naucio sam neke nove stvari a i utvrdio gradivo veceras vidjenim: greco je novi zidane i ko god kaze drugacije nema pojma o fudbalu, osvaldo bi lakse skaricama dao gol nego 1 na 1 s golmanom - cinjenica, bojanu je neko bacio sihre na kopacke, borini je na drogama jer niko 'cist' onako ne trci cijelu utakmicu, taddei nije bek ali je bolji bek od angela koji zapravo jeste bek, marquinho moze uzeti 100 suteva ali cinjenica je da niti jedan nece pretvoriti u gol (ako postoji nacin da se to odigra na kladionici slobodno odigrajte - zahvalite mi kasnije), stekelenburg je kupovina stoljeca (batistuta who!?), heinze je trenutno nas najbolji stoper sto je ili zabrinjavajuce ili vrijedno svakog respekta, kjaerovu slicnost sa mexesom od veceras svodim na cisto fizicku jer nas bivsi ljepotan bi onu loptu s kornera smjestio pod precku - cinjenica, ddr je uzeo rani godisnji odmor i za nadati je da ce se vratiti do milana a lamelina igra izgleda kao PES sa pokvarenim dzojstikom.

forza roma
:lol:
Unica grande amore

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 20 mar 2012, 00:24

utorak i srijeda su nasi dani na jesen..pricajte sta hocete :D
Unica grande amore

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 mar 2012, 09:01

[youtube][/youtube]
Pablo Daniel Osvaldo (Roma) protiv Genoe u 3. minuti :D
Keep walking.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 mar 2012, 09:04

Opet nismo primili gol :D 4 boda jos.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 21 mar 2012, 18:24

Totti e Pjanic sono pronti per il Milan 8-)
Unica grande amore

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 mar 2012, 18:44

konacno neke fine vijesti. falio nam je pjanic sto jest jest jer je protok lopte znatno sporiji a i posjed je drasticno opao. totti isto tako, mislim da ce lamela na klupu sto je realno gledano i zasluzio. nadam se da nece biti nekih povreda i suspenzija tj tuca na treningu (osvaldo strpi se do vikenda) pa da napadnemo milan sa koliko/toliko punim sastavam i ko zna, mozda izvucemo bod ili tri sto i nije nemoguce. da se razumijemo, oni su veliki favoriti ali ne bi bilo prvi put da ih tucemo pred njihovim navijacima.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 21 mar 2012, 20:41

racunam na to da su se umorili kroz produzetke u kupu i da ce se stedit za barcu..3 boda me ne bi iznenadila..ali toplo/hladno ove sezone me tjera da se suzdrzim :D
Unica grande amore

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.