NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la adriano_leite » 19 mar 2012, 23:25

don_burza je napisao/la:Mislim da je Hickson omiljeni igrac Adrianu :lol: :lol:
Kamene ruke, kako mi je isao na zivce taj lik. Gomila potencijala ali u glavi ebeni vakuum. Kada je bio trejdan, ja sam bio jedan od najsretnijih ljudi na svijetu. Sretniji bih bio samo da su trejdani ove sezone Jamison i Parker. Ali haman taj dvojac ce opet produziti ugovore.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 mar 2012, 23:35

BIHfan je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Meni jbte nije jasno kako u Oklahome se dosad niko nije povrijedio. Jbte kako neki imaju srece.
Ne volim ih,ali u njihovu odbranu moras znati da im Maynor,kao rezervni play,bitan igrac u njihovoj rotaciji i za kojeg imaju sad alternativu u rookiju Jacksonu, propusta citavu sezonu nakon povrede ligamenata koljena na pocetku sezone....Sefolosha je isto propustio nekih 20 utakmica zbog neke upale u desnoj nozi i tek nedavno se vratio,dok je Westbrook jedno vrijeme igrao sa blago povrijedjenim skocnim zglobom...
To je isto se vama povrijede lupam Bonner i Joseph, eto kolko su bitni. Ok su to igraci, ali nisu neki faktor. Niko od glavnih igraca im nije propustio ni tekme Durant, Westbrook, Harden, Ibaka, Perkins, Collison. :roll:
Možda su spremniji od drugih nisi mislio o tome :mrgreen: ?Radili su tokom lockouta od drugih više(pogledaj samo Perka na kraju prošle sezone i na početku ove),a i činjenica je da Oklahoma igra iskusnije od većine ekipa ne troše se toliko jer znaju da je opasna sezona što se tiče povreda.

Meni najveći favoriti baš zbog toga što su im glavni igrači fizički spremniji nego u drugih ekipa.Ovako imaju kontinuitet igranja gdje uvijek ima jedna utakmica sedmično gdje neće zapinjat toliko možda i pustit,a dolaze spremni u playoff i ne preumorni.Dok Spursi imaju Manua kojeg cijele sezone muče povrede,a jedan od 2 prva scorera,u Bullsa dva startna beka se oporavljaju stalno i dolazak u playoff gdje će se igrati jača košarka možebiti za njih iskasapljene povredama možda i previše.

Opet Mavsi su osvojili prošle godine iako je Dirk bio povrijeđen jedan dio sezone,ali on se ne bi vratio na jednu tekmu i onda ga sljedećih 5 nema.Sačekali su dok ne bude skroz spreman i spremali ga za PO.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 mar 2012, 23:45

oj lbj sto se ti napisa svasta nako od oka,Cuj radili vise,to ne mozes znat nikako,vise od ostalih ma daj.Sezona jos tece i povrede ce doc,ono sto im je prednost je mladost pa se to malo teze povrijedi.Nemaju iskustvo za titulu a ni odbranu primaju previse za jednu sampionsku ekipu.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2012, 00:02

dema je napisao/la:oj lbj sto se ti napisa svasta nako od oka,Cuj radili vise,to ne mozes znat nikako,vise od ostalih ma daj.Sezona jos tece i povrede ce doc,ono sto im je prednost je mladost pa se to malo teze povrijedi.Nemaju iskustvo za titulu a ni odbranu primaju previse za jednu sampionsku ekipu.
Kome ćemo onda dati titulu Lakersima il Mavsima.Nijedna druga ekipa nema onda iskustvo za titulu ;)

Šta od oka?Kakav hoćeš još dokaz da su radili više osim tog da nemaju povreda.Da ih ne ureknem za povrede,ali ne vjerujem pogledaj Westbrooka i njegov niz,a čovjek izvodi najopasnije poteze u ligi.

Ja mislim da su Lakersi primali više u regularnom dijelu sezone,a osvojili dvaput zaredom igrali 3 finala :roll:
Evo pogledao sam zapravo manje primaju u prosjeku nego Lakersi 09-10 :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 mar 2012, 00:24

Patterson kaznjen 25 hiljada radi onog posta na twitteru :lol:
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 mar 2012, 00:27

BIHfan je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Meni jbte nije jasno kako u Oklahome se dosad niko nije povrijedio. Jbte kako neki imaju srece.
Ne volim ih,ali u njihovu odbranu moras znati da im Maynor,kao rezervni play,bitan igrac u njihovoj rotaciji i za kojeg imaju sad alternativu u rookiju Jacksonu, propusta citavu sezonu nakon povrede ligamenata koljena na pocetku sezone....Sefolosha je isto propustio nekih 20 utakmica zbog neke upale u desnoj nozi i tek nedavno se vratio,dok je Westbrook jedno vrijeme igrao sa blago povrijedjenim skocnim zglobom...
To je isto se vama povrijede lupam Bonner i Joseph, eto kolko su bitni. Ok su to igraci, ali nisu neki faktor. Niko od glavnih igraca im nije propustio ni tekme Durant, Westbrook, Harden, Ibaka, Perkins, Collison. :roll:
Ni blizu,izgleda da ih bas slabo pratis... Znas li ti sta znaci izostanak rezervnog playa u PO?Mislis da bi vama Lucas mogao mijenjati Rosea tad,kao sto ce njima rookie morati Westbrooka?Itekako ce im se to osjetiti...Sto se tice Sefoloshe,clan startne petorke i najbolji odbrambeni igrac njihov kroz pozicije 1-3.Dovoljno receno.Mozda se mi ne razumijemo dobro ili ti u povrede ubrajas samo glavna imena,ali za pravi tim,ovi "kotacici" su itekako bitni...Lako ih je nadomjestiti tokom sezone,ali u PO bas i ne,ako ti je cilj titula..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2012, 00:40

Moze li Atlanta veceras do pobede protiv Bostona ? Ostali mi jos samo oni za pare. :? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 mar 2012, 00:41

Devil je napisao/la:Moze li Atlanta veceras do pobede protiv Bostona ? Ostali mi jos samo oni za pare. :? :roll:
mislim da moze mada me ni x ne bi zacudio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2012, 00:43

nick je napisao/la:
Devil je napisao/la:Moze li Atlanta veceras do pobede protiv Bostona ? Ostali mi jos samo oni za pare. :? :roll:
mislim da moze mada me ni x ne bi zacudio
I imam 1x.Ne igra cika Devil nikada samo 1 ili 2 na basket. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 20 mar 2012, 00:53

Malo previše vi podcjenjujete Oklahomu.
Ljudi igraju strašno dobro a na ovoj temi nemaju dvije pozitivne riječi za ovaj tim.
Nije baš da nemaju nikakve šanse. Zašto bi Lakersi npr. ima li veće šanse od njih??? Ljudi su najbolja ekipa Zapada, druga ekipa cijele lige i po svim logikama se svrstavaju u krug favorita,ne?

Da je iskustvo najvažnije ovaj Boston i Dallas bi igrali odma finale :lol:
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 mar 2012, 01:25

SheldonCooper je napisao/la:Malo previše vi podcjenjujete Oklahomu.
Ljudi igraju strašno dobro a na ovoj temi nemaju dvije pozitivne riječi za ovaj tim.
Nije baš da nemaju nikakve šanse. Zašto bi Lakersi npr. ima li veće šanse od njih??? Ljudi su najbolja ekipa Zapada, druga ekipa cijele lige i po svim logikama se svrstavaju u krug favorita,ne?

Da je iskustvo najvažnije ovaj Boston i Dallas bi igrali odma finale :lol:
Igraju dobru kosarku, jak su tim, pa prvi su na zapadu, samo sto igraju slabu odbranu, i dopustaju previse poena. Ali bez obzira mislim da mogu do finala Westa, no opet zavisi s kim ce se sastati u PO.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2012, 01:42

Kad se pricalo da Cavsi nude Hicksona i pik za Amarea prije dvije godine :lol: Jes da su ovi na kraju Amarea zijanili ni za sta, al svejedno :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 mar 2012, 01:46

Boston i Atlanta igraju pravu Evropsku utakmicu i rezultat je 33:31 u korist Atlante.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 mar 2012, 02:00

amerosm je napisao/la:Boston i Atlanta igraju pravu Evropsku utakmicu i rezultat je 33:31 u korist Atlante.
na poluvremenu bilo :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 mar 2012, 02:04

rio_Ferdy88 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Boston i Atlanta igraju pravu Evropsku utakmicu i rezultat je 33:31 u korist Atlante.
na poluvremenu bilo :mrgreen:
Pusti se Celticsa, ionako ste losi, tamo se sprdaju sa Patriotima. :) :) :) :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 mar 2012, 02:10

Kako je Doc Rivers na kulturan nacin rekao svoje misljenje o FO Celticsa.

"I thought we were going to get Gasol, Bynum & Kobe. But they turned down the second-round draft pick we offered. "
- Doc Rivers, after the trade deadline.

http://www.iamagm.com/quotes/quote.day. ... um=twitter

:lol: :lol:

Za mene jedan od boljih trenera, samo sto ima manu sto trenira Celticse. :D :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 mar 2012, 02:16

amerosm je napisao/la:Kako je Doc Rivers na kulturan nacin rekao svoje misljenje o FO Celticsa.

"I thought we were going to get Gasol, Bynum & Kobe. But they turned down the second-round draft pick we offered. "
- Doc Rivers, after the trade deadline.

http://www.iamagm.com/quotes/quote.day. ... um=twitter

:lol: :lol:

Za mene jedan od boljih trenera, samo sto ima manu sto trenira Celticse. :D :D
ma dobar je doc, jos ce mu sin biti igracina, mozda i za prvog picka na draftu :D , nego ainge je upropastio stvar prosle sezone sa tradeom perka u okc ;) i od tada nismo isti :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Amar14
Kontakt:

Post Postao/la Amar14 » 20 mar 2012, 02:47

jaoo 13-0 run celticsa to RayRay ljubavi moja

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 20 mar 2012, 02:48

13:0, hvala, doviđenja i prijatno!

RayRay Bože! 8-)
YNWA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2012, 02:51

josh smith 8 od 33 u zadnje dvije tekme, plus ova jos nije ni gotova :/// pojede me lik na fantaziju :lol: frajer da se sredi u glavi mogao bi biti medju najboljim krilima lige, al kad nije do sad vjerovatno nece nikad. krilni centar a procenti mu jedva 45%....-.-

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.