U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drop
Kontakt:

Re: Mladje selekcije

Post Postao/la drop » 04 sep 2009, 18:49

Branimir Tulić,najveci parazit nas po ko zna koji put obruka...kakav selektor-takvi i igraci...sve sami panj do panja...pa nas **** Luxemburg,koji nije pobjedio nikog živog otkako postoje,ponizi na našem stadionu...aferim Branimire.
Prvo onaj kreten neki Nedeljko Malić za 10 minuta dobije dva žuta,a evo sad i Vranjaeš...ne znam samo gdje kupi ove majmune od igraca...crna nam je fudbalska buducnost sa ovim mladim "nadama" :oops: :oops:
cuj ovog kretena Kristica što amnestira selektora Tulica,a krivi NS i macehinski odnos prema U-21...koji licemjer,placeni novinar=medijska ****.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 04 sep 2009, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 04 sep 2009, 18:49

tulicu priznaj koju si cifru uzeo od tata i baba, ajmo mi s foruma organizovati prijateljsku s mladom selekcijom, hahaha da ih poderemo, hahaha 4-0

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 sep 2009, 18:51

NK_Nemila je napisao/la:Joj i ovog majmuna iz Veleza, Dzafica, kako bi mu sad volio samar opaliti da mu se glava okrene sa 360 stepeni....idi igraj dole seljacino pred drvenim tribinama
momak je pravi talenat, razvaljuje u Premijer ligi ali dzaba kad bi ovaj Tulic i Messiju unistio volju za fudbalom svojom pojavom i svojom negativnoscu. vidi mu face bolan :lol:

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 04 sep 2009, 18:51

Ma ovo je sramota. Sramota, sramota! Jeb.em mater Tuliću... A nisu ni igrači ništa bolji..Goran Galešić i Matijas Pejić - najgori. Josip Ćorić je odigrao solidno.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 04 sep 2009, 18:51

Tulić je spasioc BH fudbala. Zato neću da čujem ni jednu protiv njega.
Kahva, Kava, Kafa!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 sep 2009, 18:54

Bruka i sramota. Tulic :roll:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 04 sep 2009, 18:54

NK_Nemila je napisao/la:Joj i ovog majmuna iz Veleza, Dzafica, kako bi mu sad volio samar opaliti da mu se glava okrene sa 360 stepeni....idi igraj dole seljacino pred drvenim tribinama
Haj ohladi.

Sta je uradio? Meni je dojadilo gledati.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2009, 18:55

calcio je napisao/la:
momak je pravi talenat, razvaljuje u Premijer ligi ali dzaba kad bi ovaj Tulic i Messiju unistio volju za fudbalom svojom pojavom i svojom negativnoscu. vidi mu face bolan :lol:
Svi inace ,,razvaljuju,, u premier ligi al kad nas ,,znalci..iz Luxemburga safatase niko veze sa vezom.
U premier ligi i nena Hafiza ce biti najbolji igrac. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 04 sep 2009, 18:55

calcio je napisao/la:
Ma **** je obicna, seljacina..Nema od njeg igraca nikada....Odbija se lopta ko od plota...

Joj ja ovih entizujasta, cuj dobar igrac..Pa u sta vi gledate kad gledate utakmicu? Dobar je, pravi, za reprezentacije je odmah, za Milana ili Chelsea

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 04 sep 2009, 18:57

Žil Kretenie je napisao/la:Tulić je spasioc BH fudbala. Zato neću da čujem ni jednu protiv njega.
daj majke ti jarane promijeni avatar....eto majke ti,nadji nesto ljepse :D npr.pogledaj u wc solji,naci ces 8-)

a ja picki od igraca....mene bi bilo stid!

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 04 sep 2009, 18:58

Ja ne znam zasto pljujete toliko po Tulicu,kao prvo ni ja ga ne volim ali to je jedini covjek koji se usprostavio savezu jer je prije meca dobio spisak od menazdzera igraca koji moraju igrati.On je javno to rekao pa su mu minirali rad cjelo vrijeme, pripreme skracene "zbog nedostatka novca" pomocni trener se uopste nije pojavio, a ja vjerujem da neki igraci pod uticajem menazdera i mocnika iz saveza svojom igrom namjerno miniraju trenera jer samo neuspjeh ga moze skloniti .Zato mislim da je Tulic najmanje kriv za ovu situaciju,plus sto nam je ovo realnost neko je rekao vec da nema Dzeke Ibisevica i jos par igraca i A tim bi nam izgledo ovako a i uvjerili ste se u nekim prijateljskim utakmicam

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 04 sep 2009, 18:58

nema se ovdje sta raspravljati tulicu odmah dati otkaz pod hitno

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 04 sep 2009, 18:58

Gradjaninu...ti koji nastupas na Old Trafordu..smiri hormone hajvanu jedan!
Dzafic je bio jedan od BOLJIH medju ovim SRBIMA koji samo kod nakaze Tulica(Nece li Bog dati da pogine veceras,jer ga se drugacije neces rijesiti!")..

Moj jedini komentar na danasnju tekmu je: TAKO TO RADE SRBI!

Ne brisi post bezveze jer svi znamo da je to TAKO i nikak0o drugacije ne moze biti!Ovo danas nije bila reprezentacija BiH vec reprezentacija Republike Sumske..sa Tulicem na celu..**** im nacionalni kljuc kopile !
N A C I O N A L N A S R A M O T A !
Tulicu kopile ti **** tek okoceno!Sve vas treba STRELJATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 04 sep 2009, 19:00

edinko je napisao/la:
Gradjaninu...ti koji nastupas na Old Trafordu..smiri hormone hajvanu jedan!
Dzafic je bio jedan od BOLJIH medju ovim SRBIMA koji samo kod nakaze Tulica(Nece li Bog dati da pogine veceras,jer ga se drugacije neces rijesiti!")..

Moj jedini komentar na danasnju tekmu je: TAKO TO RADE SRBI!

Ne brisi post bezveze jer svi znamo da je to TAKO i nikak0o drugacije ne moze biti!Ovo danas nije bila reprezentacija BiH vec reprezentacija Republike Sumske..sa Tulicem na celu..**** im nacionalni kljuc kopile !
N A C I O N A L N A S R A M O T A !
Tulicu kopile ti **** tek okoceno!Sve vas treba STRELJATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daj ba idi se zatvori u pecinu jer u tom dobu zivis...Ako ne mozes cekati upucaj se dok je Ramazan, sevap je...

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 04 sep 2009, 19:02

Tulić je nacionalni idiot
SAFET SUŠIĆ

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 04 sep 2009, 19:03

Ovo je dno dna, nema dalje....Trener, ako ima imalo morala, osjecaja odgovornosti,...bilo sta ljudsko u sebi, podnijet ce ostavku ODMAH i pobjeci u kakvu pustaru na par godina.Ako kojim slucajem isti to ne ucini u narednih 5 minuta, celnici saveza mu moraju dati otkaz...HITNO U normalnoj zemlji ovakav bi scenario bio... :mrgreen:

Komentator, priuceni novinar, kakvih je kod nas vecina...SRAMOTA....

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 04 sep 2009, 19:03

joj koja sramota majko moja luxsemburg 21 godinu nije pobijedio nikog zadnji put belgiju pobjedili kuci 1988 a sad nas nadigrali ehheheehhehhe a nasi misle da im je ovo bosanski sudija pa se samo valjaju sramota obrukali su drzavu citavu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 04 sep 2009, 19:03

Kad sam se vracao s posla, posto mi je usput bilo, svratio sam malo da vidim kako igraju nase nade.
Izdrzao sam citavih 20-30 minuta na utakmici,nisam mogao vishe od tuge gledati, i evo sad vidim da smo izgubili.

Branimire Tulicu, ukoliko te nekad, kojim slucajem put donese na ovaj forum,bilo tebe ili tvoje dijete ako ga imas, samo da ti nesto porucim:
**** TI MILORAD DODIK MATER U ONAJ BUBREG STO JOJ JE OTKAZAO.
Grobaru jedan idi na Kozaru gdje si i sad bio, al ne da vodis onaj klub, nego u shumu majmune jedan, u shumu idi i ne izlazi iz nje. Grobaru grobarski, ko da te Menso Bajramovic napravio.
Dabogda ti ove pare sto zaradis od reprezentacij trebale za lijecenja od raka.
Usrani Luxemburg mora pisati povijest nad nama, shabane debilski.
Gavro naravno da ce se usprotiviti, kada radi ono sto mu Laktaski medjed kaze.
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 04 sep 2009, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 sep 2009, 19:04

Bruka, sramota, bijeda, jad i cemer!!!!! Allahu dragi, kakvi su ovo hibridi. Ne znaju lopte sutnuti. Prvo Malta, a sad i ovi klocevi. Posteno nas nabise, nismo loptu kako treba sutirali prema golu!!!!!! Nista od ove generacije, nema hajra.
Branimire bjezi iz repke, idi na tv komentarisi ligu prvaka!!!! Bez Ibre nema ni mlade selekcije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 04 sep 2009, 19:05

a komentator je dobar:
87. minuta, gubimo 0-1 kod kuce od mocnog Luxemburga i on se dere: " i evo sanse, jao sta ce biti .iiiiiiiiiiiii nista.......ipak nema gola za nas tim..........."
Kao da igramo u finalu EP-a

Kosevo.......Po ko zna koji put se pokazao kao prokleti stadion....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 30 gostiju.