http://www.olimpic.ba/cms/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
pa to je skandalozno ako je tačno. Kome onda OlimpiC pravi igrače? sebi ili drugma?bagrcavi je napisao/la:Dinamo iz Zagreba je do sada kaparisao oko desetak mladih momaka od 10 do 13 godina.Olimpic ima veoma talentovane mlade generacije fudbalera koji će za 4-5 godina biti strašni igrači ako nastave.
Što to ??BolanBolan je napisao/la:Nema ga, nogirali ga...
Stoke1863 je napisao/la:Sta je ovo, polugodisnje karte 5 KM, ne znam bil da kupim ili ne
otiso u manchester cityElegant je napisao/la:Komsije sta je sa onim Barceloninim igracem, nigdje ga nema - nista se ne pise ?
Elegant je napisao/la:Komsije sta je sa onim Barceloninim igracem, nigdje ga nema - nista se ne pise ?
Odo sutra kupiti ovu od 5 KM.Valja bar jednu -dvije pogledati ako se nadje vremena.arbitraža je napisao/la:Stoke1863 je napisao/la:Sta je ovo, polugodisnje karte 5 KM, ne znam bil da kupim ili ne
Imaju uslove da je iz Novog Grada i određena kategorija.
To više nije besplatan upad na Otoci?arbitraža je napisao/la:Stoke1863 je napisao/la:Sta je ovo, polugodisnje karte 5 KM, ne znam bil da kupim ili ne
BolanBolan je napisao/la:To više nije besplatan upad na Otoci?arbitraža je napisao/la:Stoke1863 je napisao/la:Sta je ovo, polugodisnje karte 5 KM, ne znam bil da kupim ili ne
Mancini je napisao/la:Zna li neko zašto Olimpic igra protiv Zrinjskog u subotu ako je do sada igrao svoje domaće utakmice nedjeljom?Dali zbog prenosa na mojoj TV?
Hmm, ja sam bio protiv Kozare, tada je bilo besplatno (ili sam ja nekako prošao?ekran je napisao/la:BolanBolan je napisao/la: To više nije besplatan upad na Otoci?
Protiv Želje je bilo 8 KM, a Širokog 5 KM, to znam. Tako da je ovo sada odličan potez Olimpica.
Ovo je odličan potez OlimpiCa. Svaka čat za ovo.arbitraža je napisao/la:Stoke1863 je napisao/la:Sta je ovo, polugodisnje karte 5 KM, ne znam bil da kupim ili ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.