molotovljev je napisao/la:@Stole,"logika" su desetine navijaca Zeljeznicara koji se osjecaju ponizenim od strane vase uprave..
Nisu to "navijaci" kao sto ti kazes,vec pravi stariji navijaci kojima srce kuca za Želju..
Samo sto ljudi imaju svoje principe..x puta su prevareni na jedan ofiran nacin..s obzirom kako ta prevara
i dalje traje,ljudi su odlucili da je najpametnije da se povuku sa stadiona dok se situacija ne promjeni..
I sam kazes da je posjeta katasrofalna.Zasto je to tako,obzirom na dobre partije Želje u ligi i kupu???
Koliko ste puta samo na ulaznicama ponizeni ? Primjer:zadnje dvije utakmice na Grbavici !
Ima jos mali milion primjera u zadnjih nekoliko sezona,ali nije moje da o tome pricam..
Nemojte samo pricati kako je sve bajno,kad zapravo nije..
Znam mnogo vise likova koji pricaju suprotno od onoga sto vi pisete ovde na forumu.E to je zakljucak!!!
Ne sikiraj se, bajno nam je, baaaajnoooo..

Vi bi svi po bubreg dali da se odmah sada zamjenite sa nama sto se tice svega, titula, stadiona, igraca, forme, tabele, sporednih stvari, uprave, trenera, ma sve..

Cim je tako, onda je bajno...
Nemojte samo da pisete unaprijed bodove protiv Travnika, imali smo i u prvoj polusezoni dobro sudjenje, i dominaciju, pa nismo pobjedili (iako smo bili u maloj krizi rezultata, sto jest jest). Isto tako i sada najavljivati pobjede 3,4 razlike ne ide.. I pitari su bili ubjedjeni, procitajte malo komentare dan-dva prije tekme da se na Gosku nabija gol razlika, pa kako su prosli

Zato, lagano, dati podrsku, i aBd pobjeda je nasa, pa makar i bila u 90' iz penala...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM