ja se potpuno slazem, po mom misljenju, Manchester United je najbolja opcija za Edina, nemaju neke napadace, al bi sa Rooney-em bio najbolji tandem u engleskoj.. taj transfer onako na prvi pogled jest nemoguc, al ako united da dovoljno novca, ovi ce sigurno prihvatiti .. i sigurno da bi igrao i zabijao golove u Unitedu.. Real nije dobra opcija..sanji je napisao/la:Bitno je da ide iz city-a, u klub gjde ce imati sansu da se bori za pocetnih 11. U city-u nema sansu, jer ne bitno je koliko on dobro igrao odnosno golova dao, on ce uvjek biti iza Balotelija i Aguera i mogu reci Teveza, i ta cinjenica ga ubija. Sjetimo se kada je dosao tek u Wolfsburg on nije bio u prvih 11, a kasnije je cak prestighao i Grafitea.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
11.07.1995. Oprostiti necemo, zaboraviti ne mozemo !
Nema nista od prelaza u Manchester United.
Kao prvo, to bi bila velika fudbalska ''izdaja'', a Dzeko nebi to uradio navijacima City-a.
Kao drugo, Ferguson je navodno rekao da je Dzeko ''prespor'' i nije zainteresovan za njega.
Kao trece, Rooney, Hernandez, Wellbeck su vec tu, i imaju ogromnu prednost kod Fergusona.
Dzeko treba da predje u klub gdje ce biti glavni napadac ili barem drugi napadac, i gdje trener ima povjerenje u njega na duzi period, a ne kao Mancini koji je to imao, prve Dzekine 4 utakmice za City prje godinu dana, pa izgubio povjerenje skroz u njega.
Mada mnogi zaboravljaju da je City bio katastrofa u tom periodu, a Dzeko kao najnoviji igrac je najmanje bio kriv za to, al su ga mnogi drugi optuzili kao najveceg krivca.
Ako Mourinho vjeruje u Dzeku i moze ga vidjeti tu zajedno sa Karimom Benzema, onda je i to realna opcija.
Kao prvo, to bi bila velika fudbalska ''izdaja'', a Dzeko nebi to uradio navijacima City-a.
Kao drugo, Ferguson je navodno rekao da je Dzeko ''prespor'' i nije zainteresovan za njega.
Kao trece, Rooney, Hernandez, Wellbeck su vec tu, i imaju ogromnu prednost kod Fergusona.
Dzeko treba da predje u klub gdje ce biti glavni napadac ili barem drugi napadac, i gdje trener ima povjerenje u njega na duzi period, a ne kao Mancini koji je to imao, prve Dzekine 4 utakmice za City prje godinu dana, pa izgubio povjerenje skroz u njega.
Mada mnogi zaboravljaju da je City bio katastrofa u tom periodu, a Dzeko kao najnoviji igrac je najmanje bio kriv za to, al su ga mnogi drugi optuzili kao najveceg krivca.
Ako Mourinho vjeruje u Dzeku i moze ga vidjeti tu zajedno sa Karimom Benzema, onda je i to realna opcija.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ja cisto sumnjam da ce on preci u Real, i jos na to sve da ce Real dati Higuaina za Dzeku...... To mi smijesno zvuci 
Dzeko bi u Bayernu bio kandidat za zlatnu kopacku ! Evo sad Olic(mozda) i Petersen(sigurno) idu iz Bayerna tako da su u potrazi za napadacem. Kontali su ovog Cityevog iz Feynorda al eto hoce ga Gradjani nazad. Njega u Svabiji vec smatraju World Class golgeterom a i Bayern je prije bio zagrijan za njega. Da nije krenulo Gomeza oni bi Dzeku sigurno doveli.
Edin sad kad bi dosao a da ostanu Ribery i Roben to bi bilo strahota . Zamislite samo ono primanje lopte na 40m od gola ledjima i onda pass u prostor Riberyu ili Robenu
ja vec imam tu sliku u glavi.
Problem bi jedino moao biti Gomez koji je Njemacki napadac
Edin sad kad bi dosao a da ostanu Ribery i Roben to bi bilo strahota . Zamislite samo ono primanje lopte na 40m od gola ledjima i onda pass u prostor Riberyu ili Robenu
Problem bi jedino moao biti Gomez koji je Njemacki napadac
Thomas Müller - Fußballgott
Juve je najbolja opcija za njega. Dobar klub, a bio bi glavni napadac. Ovo za Real su price za djecu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Murinjo ce dovesti napadaca umjesto Higuaina,to je sigurno..sad da li ce to biti Dzeko? sve je moguce,a da ovaj ode u suprotnom smjeru u City.. kako god Dzeko sigurno napusta gradjane na ljeto,sad da li ce otici u Real,Bayern,Juve,Inter,Arsenal..vidjecemo! Dzeko je svjetska klasa,ima reference za bilo koji klub na svijetu,druga je stvar sto ima trenera Mancinija i samo njemu poznatu logiku,i sto forsira svog Italijana Balotelija kako bi spreman docekao EURO,jer u suprotnom ne bi mogao doci u Italiju gdje bi ga proglasili izdajnikom!Ako City sutra npr izgubi protiv Chelsea onda Mancini dobija otkaz i u tom slucaju bi mozda Dzeko i ostao u Cityu!? Mada moje misljenje je da je on najblizi Juventusu,koji se vraca na staze stare slave!
Zašto smiješno Higuain za Džeku, u cemu je to ovaj bolji i šta je više postigao od Džeke?FKKrajina je napisao/la:Ja cisto sumnjam da ce on preci u Real, i jos na to sve da ce Real dati Higuaina za Dzeku...... To mi smijesno zvuci
U Citiju grije klupu a u Realu bi raznosio vodu. Mada opet radije bih ga vidio pod Murinjinom palicom nego da trosi karijeru sa onim zabaromZOI84 je napisao/la:Zašto smiješno Higuain za Džeku, u cemu je to ovaj bolji i šta je više postigao od Džeke?FKKrajina je napisao/la:Ja cisto sumnjam da ce on preci u Real, i jos na to sve da ce Real dati Higuaina za Dzeku...... To mi smijesno zvuci
U Cityu neopravdano grije klupu od kad je Mancini umislio da je Balo Mesi. Higuain, Benzema, Džeko su pokvaliteti tu negdje, samo što ova dvojica dolaze iz vecih nacija, pa se samim tim moraju i manje dokazivatiDado je napisao/la:U Citiju grije klupu a u Realu bi raznosio vodu. Mada opet radije bih ga vidio pod Murinjinom palicom nego da trosi karijeru sa onim zabaromZOI84 je napisao/la:Zašto smiješno Higuain za Džeku, u cemu je to ovaj bolji i šta je više postigao od Džeke?FKKrajina je napisao/la:Ja cisto sumnjam da ce on preci u Real, i jos na to sve da ce Real dati Higuaina za Dzeku...... To mi smijesno zvuci
Big Ed je golgeter koji zaslužuje da bude u prvih XI igrača Cityja, al' nažalost nije miljenik menadžera Mancinija. Nadam se kako će se ova situacija veoma brzo promijeniti jer veoma teško mi pada to da Edin sjedi na klupi (13 utakmica, 14 pogodaka), a ispred njega dobija šansu Balotelli koji je 100% izvan klase našeg napadača.
RMA & Bayern. Big Ed što zapravo čekaš? Cijeni te pola Europe.
RMA & Bayern. Big Ed što zapravo čekaš? Cijeni te pola Europe.
He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!
- anonymousHD
- Kontakt:
U Realu raznosio vodu? U Realu bi igrao 99%, bio bi ubica čovek. Ronaldo, Di Maria, Ozil, Kaka, pa ljudi bi ga pitali lopta samo tako... Real Madrid nema nikako onog pravog špica, da je visok da je dobar u skoku da razgrće u odbrani, Džeko bi se fenomenalno uklopio.
Meni se sviđa transfer, volio bi da se ostvari.
Dzeko da igra pored Benzeme? Vrlo tesko. A on nema tehnike za Real.anonymousHD je napisao/la:U Realu raznosio vodu? U Realu bi igrao 99%, bio bi ubica čovek. Ronaldo, Di Maria, Ozil, Kaka, pa ljudi bi ga pitali lopta samo tako... Real Madrid nema nikako onog pravog špica, da je visok da je dobar u skoku da razgrće u odbrani, Džeko bi se fenomenalno uklopio.Meni se sviđa transfer, volio bi da se ostvari.
U cemu je to Benzema bolji od Džeke?Cartman je napisao/la:Dzeko da igra pored Benzeme? Vrlo tesko. A on nema tehnike za Real.anonymousHD je napisao/la:U Realu raznosio vodu? U Realu bi igrao 99%, bio bi ubica čovek. Ronaldo, Di Maria, Ozil, Kaka, pa ljudi bi ga pitali lopta samo tako... Real Madrid nema nikako onog pravog špica, da je visok da je dobar u skoku da razgrće u odbrani, Džeko bi se fenomenalno uklopio.Meni se sviđa transfer, volio bi da se ostvari.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Nema ni Higuain pa eno trpa pa trpa..Cartman je napisao/la:Dzeko da igra pored Benzeme? Vrlo tesko. A on nema tehnike za Real.anonymousHD je napisao/la:U Realu raznosio vodu? U Realu bi igrao 99%, bio bi ubica čovek. Ronaldo, Di Maria, Ozil, Kaka, pa ljudi bi ga pitali lopta samo tako... Real Madrid nema nikako onog pravog špica, da je visok da je dobar u skoku da razgrće u odbrani, Džeko bi se fenomenalno uklopio.Meni se sviđa transfer, volio bi da se ostvari.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Tehnika i brzina prvenstveno. A ako vam smeta sto Dzeko u Cityu ne dobiva dovoljno ubacaja, mozete mislit koliko ce ih dobit u Realu. Da ne pricam o navodnoj sebicnosti Silve i Aguera, a tamo ga ceka timski igrac Ronaldo.ZOI84 je napisao/la:U cemu je to Benzema bolji od Džeke?Cartman je napisao/la:Dzeko da igra pored Benzeme? Vrlo tesko. A on nema tehnike za Real.anonymousHD je napisao/la:U Realu raznosio vodu? U Realu bi igrao 99%, bio bi ubica čovek. Ronaldo, Di Maria, Ozil, Kaka, pa ljudi bi ga pitali lopta samo tako... Real Madrid nema nikako onog pravog špica, da je visok da je dobar u skoku da razgrće u odbrani, Džeko bi se fenomenalno uklopio.Meni se sviđa transfer, volio bi da se ostvari.
dzeko prelazi u dortmund 100%
provjereno!
provjereno!
Jesi to provjerio direktno kod Kloppa?hz1987 je napisao/la:dzeko prelazi u dortmund 100%
provjereno!
Šta ima još ?hz1987 je napisao/la:dzeko prelazi u dortmund 100%
provjereno!
He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.