Ma to ja mislim da se Bill Russell vrati sa svojih skoro 80 godina bio bi bolji od ove dvojice sto imamoL-Train je napisao/la:Sirovina teska isto kao i Anthony,ali s obzirom da smo u deficitu na centarskim pozicijama ni on ne izgleda kao tako losa opcijabear grylls je napisao/la:Negdje sam cito da turiaf ima istu statistiku kao pittman i anthony zajedno uz daleko manje minuta vidjecemo sada je svaki igrac upgrade.
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bear grylls
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
bez sumnjebear grylls je napisao/la:Ma to ja mislim da se Bill Russell vrati sa svojih skoro 80 godina bio bi bolji od ove dvojice sto imamoL-Train je napisao/la:Sirovina teska isto kao i Anthony,ali s obzirom da smo u deficitu na centarskim pozicijama ni on ne izgleda kao tako losa opcijabear grylls je napisao/la:Negdje sam cito da turiaf ima istu statistiku kao pittman i anthony zajedno uz daleko manje minuta vidjecemo sada je svaki igrac upgrade.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Derek Fisher will discuss "ideas and concepts" with the Heat, Thunder and Spurs. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisu ništa slabiji nego tadašnji LALdema je napisao/la: znaci oni jaki ko LAL kad je bio sampion ok kraj rasprave,od oka ne mozes znat koliko je ko radio,to je samo tvoja pretpostavka jer se malo povredjuju
Ajmo Spursiiiii.Bilo bi mi drago da ga uzmemorio_Ferdy88 je napisao/la:Derek Fisher will discuss "ideas and concepts" with the Heat, Thunder and Spurs.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nisu slabiji od sampionskih LAL molim navijace Lakersa da objasne,meni mrskoLBJ MVP je napisao/la:Nisu ništa slabiji nego tadašnji LALdema je napisao/la: znaci oni jaki ko LAL kad je bio sampion ok kraj rasprave,od oka ne mozes znat koliko je ko radio,to je samo tvoja pretpostavka jer se malo povredjuju
Ajmo Spursiiiii.Bilo bi mi drago da ga uzmemorio_Ferdy88 je napisao/la:Derek Fisher will discuss "ideas and concepts" with the Heat, Thunder and Spurs.
Jbg moraju oni kad ti ne znaš 
Baš me zanima dal će ti bit slabiji kad osvoje
P.S.Znam ja u čemu je problem ti hoćeš da ja kažem da su Bullsi najveći favoriti
P.S.Znam ja u čemu je problem ti hoćeš da ja kažem da su Bullsi najveći favoriti
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ti znas sta ja znam,ma citas i misli ok.Ne ja nisam pisao da ce uzet Bullsi nemoj da izmisljas.A da onda ni ne igraju do kraja evo vec znamo ko ce osvojit.Ajde malo se uozbiljiLBJ MVP je napisao/la:Jbg moraju oni kad ti ne znaš
De mi objasni onda što današnji Thunder jest slabiji od Lakersa iz zadnje dvije šampionske sezone.dema je napisao/la:ti znas sta ja znam,ma citas i misli ok.Ne ja nisam pisao da ce uzet Bullsi nemoj da izmisljas.A da onda ni ne igraju do kraja evo vec znamo ko ce osvojit.Ajde malo se uozbiljiLBJ MVP je napisao/la:Jbg moraju oni kad ti ne znaš
Da se prestanete svadjat, Miami osvaja titulu na krilima Kinga.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Titulu osvajaju hornetsi sa nizom bez poraza pocevsi od 21. marta 2012 godine pa do finala gdje ce savladati bobcatse.
LBJ necu,smijesno mi o tome raspravljat ama bas nista necu da napisem,kazem objasnice ti navijaci Lakersa,ja nemam vremena a i cudno mi da ne znas
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Zato sto OKC ima Westbrooka, zato su slabiji.LBJ MVP je napisao/la: De mi objasni onda što današnji Thunder jest slabiji od Lakersa iz zadnje dvije šampionske sezone.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ne znam odakle uopste poredjenje al' eto...
Prije svega veoma vazna cinjenica je ta da su Lakersi u tom periodu radili sa P.Jacksonom koji je vjerovatno i najbolji trener svih vremena.
Druga stvar je Kobe...svaka cast Durantu ali jos on nije na nivou na kojem je Kobe igrao u play offu.Jednostavno nema ni dovoljno play off serija za tako nesto.
Gasol u tom periodu mozda i najbolja cetvorka lige...u tandemu sa Odomom koji je briljirao u tom periodu...najbolji sesti igrac kompletne lige...uz to jos i Bynum koji je davao dobar doprinos bez obzira na povrede.
Tu je i Artest koji je odlucio par serija i odigrao odbranu kakvu niko u Oklahomi ne moze ni sanjati.
Na sve to tu je bio i Fisher koji je bio veoma vazan faktor u tim titulama...
Lakersi su u tom periodu imali strasnu hemiju u ekipi...sve kockice su bile poslozene.
U oklahomi ni 2 najbolja igraca si ne odgovaraju medjusobno...to ce se s vremenom i pokazati.
Opet ponavljam...dosta glupo poredjenje ali eto dok cekam nastavak DFB-kupa da malo ubijem vrijeme
Prije svega veoma vazna cinjenica je ta da su Lakersi u tom periodu radili sa P.Jacksonom koji je vjerovatno i najbolji trener svih vremena.
Druga stvar je Kobe...svaka cast Durantu ali jos on nije na nivou na kojem je Kobe igrao u play offu.Jednostavno nema ni dovoljno play off serija za tako nesto.
Gasol u tom periodu mozda i najbolja cetvorka lige...u tandemu sa Odomom koji je briljirao u tom periodu...najbolji sesti igrac kompletne lige...uz to jos i Bynum koji je davao dobar doprinos bez obzira na povrede.
Tu je i Artest koji je odlucio par serija i odigrao odbranu kakvu niko u Oklahomi ne moze ni sanjati.
Na sve to tu je bio i Fisher koji je bio veoma vazan faktor u tim titulama...
Lakersi su u tom periodu imali strasnu hemiju u ekipi...sve kockice su bile poslozene.
U oklahomi ni 2 najbolja igraca si ne odgovaraju medjusobno...to ce se s vremenom i pokazati.
Opet ponavljam...dosta glupo poredjenje ali eto dok cekam nastavak DFB-kupa da malo ubijem vrijeme
jap.Zeljovac_1921 je napisao/la:Zato sto OKC ima Westbrooka, zato su slabiji.LBJ MVP je napisao/la: De mi objasni onda što današnji Thunder jest slabiji od Lakersa iz zadnje dvije šampionske sezone.
i dalje mislim da ce ih isti kostati jos jednog playoffa,koliki god on bio atletski frik u playoffu ne mozes bas lahko prekucati odbranu niti imati velike poene iz tranzicije ili pak biti cesto poslan na liniju slobodnih bacanja(osim ako nisi Dirk
jaki su,jaki..
al jos zeleni,kad budu imali nekog ko postize poena s posta,pricat cemo.
al Spursi,Lakersi pa i Mavsi po meni ih mogu izbaciti.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bas mi je krivo sto nije OKC na istoku da vidim kako bi se snasli protiv odbrana Bullsa i Miamija u Playoffu. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma ziva istina jarane, skoro sam ubjedjen da nikad nece uzeti titulu sve dok je Westbrook u istoj. Kao sto si rekao jaka su ekipa, mogu daleko u PO sigurno, ali titulu ne.Raul_64 je napisao/la:
jap.
i dalje mislim da ce ih isti kostati jos jednog playoffa,koliki god on bio atletski frik u playoffu ne mozes bas lahko prekucati odbranu niti imati velike poene iz tranzicije ili pak biti cesto poslan na liniju slobodnih bacanja(osim ako nisi Dirk) a manje vise na tome se zasniva igra Westrbruka.
jaki su,jaki..
al jos zeleni,kad budu imali nekog ko postize poena s posta,pricat cemo.
al Spursi,Lakersi pa i Mavsi po meni ih mogu izbaciti.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Veceras Indiana-Clippers na tv. 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
I meni je krivo što ove najbolje defanzivne ekipe nisu na zapadu da ih vidim protiv napada Denvera,Thundera i SpursaBIHfan je napisao/la:Bas mi je krivo sto nije OKC na istoku da vidim kako bi se snasli protiv odbrana Bullsa i Miamija u Playoffu.
Očigledno je taj Westbrook igrač koji nikad neće osvojit titule.Samo ne znam na čemu ste vi zasnovali to mišljenje.Slažem se da ih mogu izbaciti Lakersi,Spursi i Mavsi mogu i Grizliji zato i volim zapad,na istoku se već zna finale
@adnane Gasol tada nije bio bolji od Dirka da ne nabrajam dalje.Gasol nikad nije bio najbolja četvorka lige.Bynum je bio mnogo slabiji nego danas,gdje je najdominantniji centar i najbolji(da,bolji i od Howarda)Oklahoma danas ima najboljeg 6. igrača,najboljeg scorera lige,u Westbrooku imaju odličnu drugu opciju u napadu,jaču nego tadašnji Lakersi.Najjači par visokih u defanzivi i solidna 2-3 igrača s klupe dakle oni koji će dobijat priliku u playoffu.Tu je i Sefolosha možda i najbolji defanzivac lige na perimetru.
Ja ne vidim što Durant i Westbrook smetaju jedan drugom.Odlično se uklapaju,a zbog njih ne ispašta Harden.Dok u Miamiju ako dvojica igraju dobro treći neće tako da Bosh često izgleda bezvrijedno s Wadeom i Bronom.
Gdje?dr.van nostrand je napisao/la:Veceras Indiana-Clippers na tv.
Ne mogu da vjerujem sta ovaj LBJ pise, cisto navijacko misljenje. Ove sezone je istok mnogo jaci od zapada.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Via SAT
Canal+ Pol
Tako je u mene, gledam sta mi se nudi preko tv-a
Canal+ Pol
Tako je u mene, gledam sta mi se nudi preko tv-a
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.