I da kad bi se trebalo igrati finale Kupa ?
Edit:Jos da se zahvalim prostitutkama sto se se tu okupljale.Jer da nije njih bilo ko zna gdje bi sada iniesta bio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Zahvali njihovim makroima sto su ih tu slaliDesimaL je napisao/la:
Edit:Jos da se zahvalim prostitutkama sto se se tu okupljale.Jer da nije njih bilo ko zna gdje bi sada iniesta bio

Nije mi cilj da provociram, niti nesto slicno. Samo da kazem da malo pretjerujes. Vidjelo se sve u finalu, Spanci trebaju zahvalnicu poslati Robbenu i Casillasu. Holandija je u najmanju ruku bila ravnopravna, tako da to kako bi ta druga mogla uzeti je u najmanju ruku smijesno i glupo.Romariooo je napisao/la:koliko je spanski fudbal otisao u tacku s kvalitetom, kad vidimo baske i katalonce, samo ove dvije regije bi mogle napraviti reprezentaciju koja bi mogla biti svjetski prvak, mada i katalonija sama igraca za sami svjetski vrh
moze pricati ko sta hoce, al spanija da napravi dvije reprzentacije, obje bi mogle uzeti ovo evropsko prvenstvo koje dolazi, strasna je to ekipa i da nema recimo nijednog igraca iz barce, a ovako sam sest sedam igraca barce koji su savrseno uigrani, s ikerom, ramosom, silvom, apsolutni favorit, sto zbog kvaliteta igraca i ujednacenosti na svim pozicijama, sto zbog uigranosti i atmsfere, tesko da ce ih iko zaustaviti i na ovom euru
decko nemas dovoljno znanja da govoris o ovim stvarimaAllGunsBlazing je napisao/la:Nije mi cilj da provociram, niti nesto slicno. Samo da kazem da malo pretjerujes. Vidjelo se sve u finalu, Spanci trebaju zahvalnicu poslati Robbenu i Casillasu. Holandija je u najmanju ruku bila ravnopravna, tako da to kako bi ta druga mogla uzeti je u najmanju ruku smijesno i glupo.Romariooo je napisao/la:koliko je spanski fudbal otisao u tacku s kvalitetom, kad vidimo baske i katalonce, samo ove dvije regije bi mogle napraviti reprezentaciju koja bi mogla biti svjetski prvak, mada i katalonija sama igraca za sami svjetski vrh
moze pricati ko sta hoce, al spanija da napravi dvije reprzentacije, obje bi mogle uzeti ovo evropsko prvenstvo koje dolazi, strasna je to ekipa i da nema recimo nijednog igraca iz barce, a ovako sam sest sedam igraca barce koji su savrseno uigrani, s ikerom, ramosom, silvom, apsolutni favorit, sto zbog kvaliteta igraca i ujednacenosti na svim pozicijama, sto zbog uigranosti i atmsfere, tesko da ce ih iko zaustaviti i na ovom euru
Znaci bez Iniestaxaviesta je napisao/la:Valdés; Dani Alves, Puyol, Piqué, Adriano; Xavi, Keita, Thiago; Cuenca, Alexis y Messi
Apsolutni favorit??? Naravno da nije. A ti si to napisao. A sad procitaj sta sam ja napisao. I ja sam napisao mogla, nisam rekao da bi uzela. Ja pricam B/H/S jezikom, izaberi koji god hoce, a ti izgleda citas na Engleskom. Vec ti rekoh nije ni prva apsolutni favorit, tako da vjerujem da druga ne bi imala velike sanse osvojiti(osim ako ne racunamo faktor iznenadjenja, nesto poput Grcke, igracki ne)Romariooo je napisao/la:dvije regije bi mogle napraviti reprezentaciju koja bi mogla biti svjetski prvak, mada i katalonija sama igraca za sami svjetski vrh
AllGunsBlazing je napisao/la:Ja ti hocu reci kad je prva jedva osvojila kako ce druga biti i konkurent za isto???? A evo sta si ti napisao
Apsolutni favorit??? Naravno da nije. A ti si to napisao. A sad procitaj sta sam ja napisao. I ja sam napisao mogla, nisam rekao da bi uzela. Ja pricam B/H/S jezikom, izaberi koji god hoce, a ti izgleda citas na Engleskom. Vec ti rekoh nije ni prva apsolutni favorit, tako da vjerujem da druga ne bi imala velike sanse osvojiti(osim ako ne racunamo faktor iznenadjenja, nesto poput Grcke, igracki ne)Romariooo je napisao/la:dvije regije bi mogle napraviti reprezentaciju koja bi mogla biti svjetski prvak, mada i katalonija sama igraca za sami svjetski vrh
Ako Barca dozvoli to,onda oni imaju samo jedan dan odmora (ponedjeljak)pred Milan,a ovako Athletic ima petak.Inace, gospoda iz Barcelone, naravno nije htjela izaci u susret Athleticu da pomjere utakmicu sa subote u nedjelju na 12:00 ili 16:00h, jer im to ne odgovara zato sto imaju utakmicu LP s Milanom. Zbog toga Athletic nece imati ni dan odmora, jer igraju utakmicu Europa Lige protiv Schalkea cetvrtkom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.