pa Tulic nije mogao sa Ibiševićem,Džekom,Salihovićem,Ibričićem ništa napraviti a kamoli sad sa ovim retardiranim "nadama"...gdje iskopa ove krampe od igraca.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
harishp je napisao/la:Kao prvo osim sto se Tulic spominje,vala i igraci koje su par nekih smatrali kao nade i sto kazu rasturaju u pl.
Prvo njih na stub srama i da se vise ljudi ne blamiraju kad kazu treba pozvati nekog iz PL.taj ocito nije normalan.
Za Tulica se i prije izbora znalo,tako da ovo uopste nije iznenadzenje.
Nemoze brate biti nikako dobro, nisi me dobro razumio, dvojica su na licu mjesta podlegla a ovaj treci sto je vozio je u kriticnom stanju, a fudbal treba uvjek da bude samo sporedna stvar na svijetu, a pare pogotovo_dreamer_ je napisao/la:druze moj, aBd ce sve biti dobro sa tvojim prijateljem, ne znam sta da ti kazem... kad covjek pogleda te stvari onda shvati koliko je fudbal "sporedna" stvar na svijetu...Edo_Majka je napisao/la:ja brate kombinovo ove i sutra na BiH i ulozio 15€ i vidi sad_dreamer_ je napisao/la:daBogda...
joooj da ne psujem... joooj
igro keca... pa koji sam ja kreten, gdje cu na ove uhljupe igrat... jaaaaaajali nisu pare bitne danas su mi 2 prijatelja nastradala u saobracajnoj nesreci i jedan je u kriticnom stanju, tako da i ne mislim toliko na te pare sto sam ulozio
.
auuu drug, ja kontao od dvojice koji su nastradali samo jedan u kriticnom stanju...Edo_Majka je napisao/la:
Nemoze brate biti nikako dobro, nisi me dobro razumio, dvojica su na licu mjesta podlegla a ovaj treci sto je vozio je u kriticnom stanju, a fudbal treba uvjek da bude samo sporedna stvar na svijetu, a pare pogotovo
moj mali 8 mu godina gledo utakmicu samnom i kaze babo kako ovi glupo igraju kus dalje djete od 8 godina vidi da su tupani hehhehhhehehh ja ga jos tjeram nedam mu da gleda a djete u pravu stvarno invalidikimbo je napisao/la:Samo mali komentar za ove nase mlade nade hahahaha ....
Sta ocekujete kada 80% nasih omladinskih timova imaju odabir igraca po kljucu , po babi , naciji i tako dalje. Najveci talenti nam zavrsavaju radeci po fabrikama ili kaficima a babini sinovi postaju profesionlci.
Isti zive nocne zivote jer znaju da imaju zagrantovano mjesto u timu.
I treba sada iz takve sake jada izabrati 11 najboljih.
Jedina nada su nam dijasporska djeca ili djeca koja na vrijeme pobjegnu negdje vani i pokusavaju graditi karijeru na zajebanom zapadu gdje nema pardona.
@calcio pa ti si dosad bio normalan u izjavama o fudbalu i opcenito.Zato nemoj da mi se gubis u blatucalcio je napisao/la:harishp je napisao/la:Kao prvo osim sto se Tulic spominje,vala i igraci koje su par nekih smatrali kao nade i sto kazu rasturaju u pl.
Prvo njih na stub srama i da se vise ljudi ne blamiraju kad kazu treba pozvati nekog iz PL.taj ocito nije normalan.
mozes li ti napisati ijedan post a da ne pljunes koji put po premijer ligi? ima i u njoj pojedinaca koji su talentovani, vjerovao ili ne.
bravo majtore isti slucaj samnom, nisam bio neki extra talenat ali igrao sam protiv Ibricica solidno, i kad sam trebao da igram za kadete u bihackom jedinstvu trener mi kaze ti si decko super igrac ali ti si sa sela i nemogu te staviti da igras.......a taki xxxxxxxx boljih od mene mnogo...kimbo je napisao/la:Samo mali komentar za ove nase mlade nade hahahaha ....
Sta ocekujete kada 80% nasih omladinskih timova imaju odabir igraca po kljucu , po babi , naciji i tako dalje. Najveci talenti nam zavrsavaju radeci po fabrikama ili kaficima a babini sinovi postaju profesionlci.
Jedina nada su nam dijasporska djeca ili djeca koja na vrijeme pobjegnu negdje vani i pokusavaju graditi karijeru na zajebanom zapadu gdje nema pardona.
trebo si samo stilovku donijet i preko glave mu....vrebac86 je napisao/la:bravo majtore isti slucaj samnom, nisam bio neki extra talenat ali igrao sam protiv Ibricica solidno, i kad sam trebao da igram za kadete u bihackom jedinstvu trener mi kaze ti si decko super igrac ali ti si sa sela i nemogu te staviti da igras.......a taki xxxxxxxx boljih od mene mnogo...kimbo je napisao/la:Samo mali komentar za ove nase mlade nade hahahaha ....
nije bilo stilovki jedino sam mogao mu poslati postom zaostalu granatu iz rata......BIHfan je napisao/la:trebo si samo stilovku donijet i preko glave mu....vrebac86 je napisao/la:bravo majtore isti slucaj samnom, nisam bio neki extra talenat ali igrao sam protiv Ibricica solidno, i kad sam trebao da igram za kadete u bihackom jedinstvu trener mi kaze ti si decko super igrac ali ti si sa sela i nemogu te staviti da igras.......a taki xxxxxxxx boljih od mene mnogo...kimbo je napisao/la:Samo mali komentar za ove nase mlade nade hahahaha ....
Prva u gostima buraznisko je napisao/la:Golemo ovo je druga pobjeda Luksemburga u njihovoj istoriji
Ja te razumijem, i ja sam kao Srbin protiv istih, ali nisu svi bas takvi, recimo Neven Subotic, Zdravko Kuzmanovic i Lane Jovanovic ce igrati dogodine na SP u JAR. Neka igraju 11 najboljih za BiH bez obzira kakva imena nosili, a momci koji zele igrati za Srbiju, treba ih pustiti, jer tamo ce biti redovni ucesnici velikih takmicenja u buducnosti. I sto je vaznije igrace svim srcem za svoj srpski nacionalni tim, nece nikome uzimati mjesto u BH-reperezentaciji i nece mu niko psovati srpsku majku, kao recimo ovako kao sto ti radis.Bijeljinac je napisao/la:
Ovdje neko treba platiti GLAVOM jer ovoliko poniziti zemlju sa raznoraznim anonimusima koji igraju u vrlim klubovima sirom Srbije i Genocidne sumske tvorevine..pa pored tolikog broja PRAVIH igraca koji su PRISILJENI da igraju za neku Dansku,Svedsku,Norvesku..jer ne mogu igrati za svoju Domovinu koju VOLE z arazliku od onih majmuna koji vode U21 i koji igraju u njoj za koje se zna "koliko vole BiH"...Ta kabadahija Laktaski ih tome uci..a ZLATNI MOMCI koji haraju Europom i MOLE da igrajuz a BiH..ali oni NE MOGU igrati jer se zovu Aldin,Mehmed,Mustafa..nema onda mjesta za nekakve levate kao nekog Ognjena, Branimira i Milorada...ZATO NEMA HAIRA ,jer se sve igra po nekom nacionalnom kljucu..
TULICA TREBA STRELJATI KOPILE MU ****!
tema je mladje selekcije. ko ce pronalaziti mlade talente u premijer ligi ako nece mlade selekcije? ili po tvom, treba taj posao da obavljaju skauti stranih klubova, da nam oni pronalaze igrace? a tih skauta ionako nema puno po BiH, slucajno ako neki zaluta, dobro je..harishp je napisao/la:@calcio pa ti si dosad bio normalan u izjavama o fudbalu i opcenito.Zato nemoj da mi se gubis u blatucalcio je napisao/la:harishp je napisao/la:Kao prvo osim sto se Tulic spominje,vala i igraci koje su par nekih smatrali kao nade i sto kazu rasturaju u pl.
mozes li ti napisati ijedan post a da ne pljunes koji put po premijer ligi? ima i u njoj pojedinaca koji su talentovani, vjerovao ili ne.![]()
Pojedinci koji su talentovani,lako ih pronadju skauti.Otice u druge lige,mozda ne velike klubove i lige ali kvalitetnije.kad i tamo dokazu svoj kvalitet-selektor ce razmisljati o pozivu a veci i jaci klub isto tako o pozivu tog istog igraca.Dokle god budes razmisljao @calcio da je u redu pozvati direkt igraca iz PL bice jos dosta ovakvih Luxemburga Malti.
ILI DA TI NACRTAM U PREMIER LIGI I KERKEZ JE BIO MEDJU NAJBOLJIM IGRACIMA A JELIC NAJBOLJI STRELAC.
I BUDALI DOVOLJNO.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Rimes87, tuzlanskinacin i 52 gosta.