NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2012, 22:03

BIHfan je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta ovaj LBJ pise, cisto navijacko misljenje. Ove sezone je istok mnogo jaci od zapada.
Valjda si bio sarkastičan ili nešto.Orlando bi se borio za 8. mjesto na zapadu,a Minnesota bi bila sigurna za playoff da je na istoku.Prvak će biti sa zapada kao i obično.Nakon Jordana i Bullsa triput osvojio istok,zadivljujući broj.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 mar 2012, 22:05

LBJ MVP je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta ovaj LBJ pise, cisto navijacko misljenje. Ove sezone je istok mnogo jaci od zapada.
Valjda si bio sarkastičan ili nešto.Orlando bi se borio za 8. mjesto na zapadu,a Minnesota bi bila sigurna za playoff da je na istoku.Prvak će biti sa zapada kao i obično.Nakon Jordana i Bullsa triput osvojio istok,zadivljujući broj.
Evo ti iznosis brojke ko je osvajao istok ili zapad od Jordana, a ja o tome uopste ne pricam. Govorim danas u NBA. Minesota jaca od Orlanda, Indiane ili Philadelfije ??
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 mar 2012, 22:06

dr.van nostrand je napisao/la:Via SAT
Canal+ Pol
Tako je u mene, gledam sta mi se nudi preko tv-a
Da ima i na **** hu, a denver-dallas na nba tv i na ma chaine sport na 19e :D
I ti imas CS isto :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2012, 22:08

BIHfan je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Evo ti iznosis brojke ko je osvajao istok ili zapad od Jordana, a ja o tome uopste ne pricam. Govorim danas u NBA. Minesota jaca od Orlanda, Indiane ili Philadelfije ??
Jeste Minnesota je jača od tih ekipa.I ja govorim danas u NBA,nedavno sam i čitao nešto o tome kako se jaz između istoka i zapada uopšte nije smanjio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 mar 2012, 22:09

Jah, CS :mrgreen:
Sinoc bio Boston, veceras Indiana, sutra Dallas-Lakers...
Stigne se, tu i tamoslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 mar 2012, 22:16

Zapad je vazda bio jaci od istoka, i ove je, na istoku se dvije ekipe bore za 8-o mijesto a na zapadu 5. Od 3-eg mijesta pa dole, skoro sve ekipe sa zapada imaju bolji rekord od ekipa sa istoka.

@LBJ
Westbrook je sebican igrac, koji hoce da budu glavni u ekipi, i zeli sebi da nabija statistike, da bude sto vise na tv-u sto moze, ima rijec za njeg, ali nebi da napisem :mrgreen:
Ziv bio pa vidio. Da su pametni da dovedu Deron Williamsa, e onda bi imali dosta vece sanse.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2012, 22:25

meni je zapad jos uvjek bolji od istoka, ali nisu bili ovako blizu ne pamtim. uostalom dovoljan pokazatelj mi je to da je portland kao 11. ekipa zapada isao u playoff na istoku, tacnije imaju isti omjer kao knicksi.

Ko bi reko kad je Amare otisao u New York da ce Sunsi za nesto manje od dvije godine, bez nekih zvucnih pojacanja imati bolji omjer, da ne govorim kad je ove Melo pojacao :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2012, 22:29

@Zeljovac Deron je rođen da bude prva violina ekipa,a Westbrook će se zadovoljit da bude ispomoć Durantu.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 mar 2012, 22:36

LBJ MVP je napisao/la:@Zeljovac Deron je rođen da bude prva violina ekipa,a Westbrook će se zadovoljit da bude ispomoć Durantu.
hahahaha kako to brate, kad otkako igraju, Westbrooku da je da bude glavni u ekipi, zato se vazda i svadzaju, ne moze da prihvati da je to Durantov tim, i da ce on imati zadnji sut. Sam sebe jede, sto nije on prva superzvijezda OKC, zato i igra kako igra.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 mar 2012, 22:36

adnan24 je napisao/la:Ne znam odakle uopste poredjenje al' eto...

Prije svega veoma vazna cinjenica je ta da su Lakersi u tom periodu radili sa P.Jacksonom koji je vjerovatno i najbolji trener svih vremena.
Druga stvar je Kobe...svaka cast Durantu ali jos on nije na nivou na kojem je Kobe igrao u play offu.Jednostavno nema ni dovoljno play off serija za tako nesto.
Gasol u tom periodu mozda i najbolja cetvorka lige...u tandemu sa Odomom koji je briljirao u tom periodu...najbolji sesti igrac kompletne lige...uz to jos i Bynum koji je davao dobar doprinos bez obzira na povrede.
Tu je i Artest koji je odlucio par serija i odigrao odbranu kakvu niko u Oklahomi ne moze ni sanjati.
Na sve to tu je bio i Fisher koji je bio veoma vazan faktor u tim titulama...

Lakersi su u tom periodu imali strasnu hemiju u ekipi...sve kockice su bile poslozene.

U oklahomi ni 2 najbolja igraca si ne odgovaraju medjusobno...to ce se s vremenom i pokazati.

Opet ponavljam...dosta glupo poredjenje ali eto dok cekam nastavak DFB-kupa da malo ubijem vrijeme :D
eto to je meni bilo mrsko da mu pisem e sam trener,pa Kobe ma koliko mi nije drag,pa Gasol i to je dosta.Ma ne moze se poredit uopste ama nikako

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2012, 22:38

Zeljovac_1921 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:@Zeljovac Deron je rođen da bude prva violina ekipa,a Westbrook će se zadovoljit da bude ispomoć Durantu.
hahahaha kako to brate, kad otkako igraju, Westbrooku da je da bude glavni u ekipi, zato se vazda i svadzaju, ne moze da prihvati da je to Durantov tim, i da ce on imati zadnji sut. Sam sebe jede, sto nije on prva superzvijezda OKC, zato i igra kako igra.
Ja i ti ne gledamo istu Oklahomu.Kad su se to Russel i Kevin posvađali.Većina akcija za zadnji šut ide na Duranta,ali on ponekad ne može primiti loptu ili ne može izgraditi sebi poziciju za šut pa je doda nekom.

@dema i ti kažeš da je Gasol bio najbolja četvorka lige?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 mar 2012, 22:41

LBJ MVP je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:
Ja i ti ne gledamo istu Oklahomu.Kad su se to Russel i Kevin posvađali.Većina akcija za zadnji šut ide na Duranta,ali on ponekad ne može primiti loptu ili ne može izgraditi sebi poziciju za šut pa je doda nekom.

zar je bitno jeli bio najbolji jest medju 2-3 igraca na svojoj poziciji.Nebitno trener bolji.Kobe bolji od Duranta.Gasol bolji od Rusela.Bynum bolji od Hardena.Artest bolji od Sefoloshe itd.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 mar 2012, 22:43

LBJ MVP je napisao/la: Ja i ti ne gledamo istu Oklahomu.Kad su se to Russel i Kevin posvađali.Većina akcija za zadnji šut ide na Duranta,ali on ponekad ne može primiti loptu ili ne može izgraditi sebi poziciju za šut pa je doda nekom.

Onda ti gledas OKC od ove godine, ja se Duranta sjecam kad je za Texas igro, pa kad su ga draftovali Sonics, pa kad je doso Westbrook u ekipu slijedece godine. I od tad ti je glavna prica, "kako Westbrooku dokazati da je OKC Durantov tim"?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 mar 2012, 22:50

Evo kad smo kod Westbrooka, pogledajte i procitajte ovo ;) :mrgreen:
http://www.bballbreakdown.com/spurs-at- ... am-malone/

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 mar 2012, 23:07

LBJ MVP je napisao/la:i,Spursi i Mavsi mogu i Grizliji zato i volim zapad,na istoku se već zna finale :)

@adnane Gasol tada nije bio bolji od Dirka da ne nabrajam dalje.Gasol nikad nije bio najbolja četvorka lige.
Nebitno ko je od njih bolji...cinjenica je da je Gasol bio najbolja opcija za one Lakerse.Tesko da bi tu Dirk odigrao nesto bolje.
LBJ MVP je napisao/la:u Westbrooku imaju odličnu drugu opciju u napadu,jaču nego tadašnji Lakersi.

Ne bi' se ovdje slozio...Westbrook mozda moze dati koji poen vise ali Gasol je 100x vrijedniji igrac od njega...kako u napadu tako i u odbrani.
LBJ MVP je napisao/la:Najjači par visokih u defanzivi

Hajmo reci da je ovo tacno...ali opet ni blizu dominantna ta visoka linija kao ona Lakersa koja je pravila probleme svim timovima lige...Lakersi i sada imaju prednost na tim pozicijima.
LBJ MVP je napisao/la:Ja ne vidim što Durant i Westbrook smetaju jedan drugom.Odlično se uklapaju,a zbog njih ne ispašta Harden.Dok u Miamiju ako dvojica igraju dobro treći neće tako da Bosh često izgleda bezvrijedno s Wadeom i Bronom.

Smetaju zato sto su oba pravi scoreri i treba im dosta lopti...naravno nije to toliko izrazeno da oni ne mogu igrati zajedno ali moglo bi ih kostati kada im bude najbitnije.

Sve u svemu,oni su odlicna ekipa,u to nema sumnje ali poredjenja sa onim Lakersima ne stoji...je l' stvarno mislis da je ova ekipa u stanju igrati 3 finala u nizu i uz to uzeti 2 prstena.Ja mislim da mogu biti presretni ako uopste olove finale ove godine.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 mar 2012, 23:56

slika :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 mar 2012, 00:01

Bila je i za Kawhia slična slika :lol: Mislim da je neko postavio na temu Spursa :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 mar 2012, 00:08

slika

:mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 mar 2012, 01:10

Sta ti je pure clutch, sastavi ga frajer sa zvukom sirene slika

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 mar 2012, 02:58

15-0 u zadnjoj cetvrtini. neprocjenjivo jbt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.