PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
trazim forlana ili milita
i dobrog cmf-a
dajte ponude 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- peppo_owen
- Kontakt:
Ma nezz bgm,Thiago mi dodje ko dzoker sa klupe.Mozda kasnijeZeka je napisao/la:Dam ti Pastore-a za Alcantaru ?Na klupi imam:wiesse,Ruiz,Rafinha,Alcantara,Pazienza,Menez,Emanuelson,Milito,Remy
valjda ti sta odg
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- peppo_owen
- Kontakt:
Mogli smo se za Milita dogovorit
[/quote]
Pa zavisi sta ponudis
Pa zavisi sta ponudis
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa zavisi sta ponudispeppo_owen je napisao/la:Mogli smo se za Milita dogovorit
sta trazis za milita?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- peppo_owen
- Kontakt:
sta trazis za milita?[/quote]Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa zavisi sta ponudispeppo_owen je napisao/la:Mogli smo se za Milita dogovorit
jbg sad sam ti pogledo ekipu,sve napadaci,treba mi kakav dobar cmf
Pa zavisi sta ponudispeppo_owen je napisao/la:Mogli smo se za Milita dogovorit
Song,Falcao jesi njih tražio?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- peppo_owen
- Kontakt:
Song,Falcao jesi njih tražio?LBJ MVP je napisao/la:Pa zavisi sta ponudispeppo_owen je napisao/la:Mogli smo se za Milita dogovorit
Jbg predomislio sam se ,slabe ocjene Falcao ima:D Ako se Milito ne dokaze ,onda na polusezoni
Torres: Znao sam da nije teško !

Fernando Torres,novopečeni nogometaš londonskog Arsenala,danas je pogodio mrežu nakon dugog,dugog perioda."Znao sam da nije teško",izjavio je Torres."Zaista dugo vremena nisam osjetio šta znači termin gol,ali eto danas sam uspio,nakon dugog vremena.Zadnjih dana na treninzima suigrači su me izazivali,podsmjehivali mi se,ali eto,vratio sam im pogotkom".Na pitanje zbog čega ovoliko dugo nije zabijao,odgovorio je: "Ni sam ne znam.Suigrači u prethodnom klubu Chelseau su me omalovažavali.Igrao sam samo picigena.Govorili su da tako treniram postići pogodak,ali jednostavno nije išlo.Gol se činio premali da bi se mreža pogodila,ali eto,danas je ušla!" Pitali smo ga i kako mu se sviđa atmosfera u novom timu: "Arsenal je odličan.Uvijek mi je bio san zaigrati za Arsenal,igraju prelijep nogomet,igru od noge do noge,i to je ono što mi se najviše sviđa kod njih.Atmosfera je odlična,sjajno sam se i uklopio u novi tim,tako da jedva čekamo start sezone." I na kraju,pitali smo ga i kako se slaže sa našim Edinom: "Ma Edin je ekstra,pomaže mi puno da se uklopim i hvala mu na svemu.Baš smo jučer igrali viktorije zajedno,nažalost nisam pogodio..",uz veliki osmijeh na licu izjavio je Fernando.
Fernando Torres,novopečeni nogometaš londonskog Arsenala,danas je pogodio mrežu nakon dugog,dugog perioda."Znao sam da nije teško",izjavio je Torres."Zaista dugo vremena nisam osjetio šta znači termin gol,ali eto danas sam uspio,nakon dugog vremena.Zadnjih dana na treninzima suigrači su me izazivali,podsmjehivali mi se,ali eto,vratio sam im pogotkom".Na pitanje zbog čega ovoliko dugo nije zabijao,odgovorio je: "Ni sam ne znam.Suigrači u prethodnom klubu Chelseau su me omalovažavali.Igrao sam samo picigena.Govorili su da tako treniram postići pogodak,ali jednostavno nije išlo.Gol se činio premali da bi se mreža pogodila,ali eto,danas je ušla!" Pitali smo ga i kako mu se sviđa atmosfera u novom timu: "Arsenal je odličan.Uvijek mi je bio san zaigrati za Arsenal,igraju prelijep nogomet,igru od noge do noge,i to je ono što mi se najviše sviđa kod njih.Atmosfera je odlična,sjajno sam se i uklopio u novi tim,tako da jedva čekamo start sezone." I na kraju,pitali smo ga i kako se slaže sa našim Edinom: "Ma Edin je ekstra,pomaže mi puno da se uklopim i hvala mu na svemu.Baš smo jučer igrali viktorije zajedno,nažalost nisam pogodio..",uz veliki osmijeh na licu izjavio je Fernando.
momci mozel mi neko napisati sta treba da skinem i sta da uradim da igram pes 6 online ?
unaprijed hvala
unaprijed hvala
arelinho je napisao/la:momci mozel mi neko napisati sta treba da skinem i sta da uradim da igram pes 6 online ?
unaprijed hvala
PATCH INSTALIRANJE
Instalirati PES 6, skines Deemaz patch: https://rapidshare.com/#!download|3p6|1 ... F25CEF|0|0" onclick="window.open(this.href);return false;
raspakujes patch:
1. 0_text - ekstraktujes 0_text i stavis u "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat"
2- Kitserver - kitserver stavis u C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer6\
3. Logo - extraktujes fileove "unknow_535.flg - unknow_536.flg" i stavis ih u C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer6\kitserver\dat\O_text.
4. Facepack - ekstraktujes facepack i stavis ga u "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\face" (ili tako nesto)
5. Dresovi - ekstraktujes uniforms i stavis u "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\uni"
6. Boots - ekstraktujes boots i stavis u "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\boots"
ONLINE INSTALIRANJE
1.Korak - Download hosts filea
Ovdje možete skinuti vaš hosts file za fiveserver.
Link: http://www.wupload.com/file/2653826447/hosts" onclick="window.open(this.href);return false;
2.Korak - Instalacija hosts file
Kada ste skinuli vaš hosts file , odite u C:\Windows\System32\drivers\etc te samo kopirajte vaš hosts. Prije toga ako želite , save-ajte vaš prethodni hosts negdje na računaru.
3.Korak - Registiranje na server
Registraciju možete obaviti na ovom linku: http://pesgame.net:8190/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potrebno je unijeti registracijski kod (registration code). Prikazan je ja sledećoj slici:
KOD UNIJETI BEZ CRTICA IZMEDJU (SVE SPOJENO), I TREBATE UNIJETI SVOJ REGISTRATION CODE, NE OVAJ STO STOJI NA SLICI !

KOD UNIJETI BEZ CRTICA IZMEDJU (SVE SPOJENO), I TREBATE UNIJETI SVOJ REGISTRATION CODE, NE OVAJ STO STOJI NA SLICI !
Kada ste upisati kod , upišite vaše username i password. Klikneti na Register!
To je sve , dobro zapamtite username i password.
4.Korak - Logiranje na servere preko PESa
Ulazite isto kao i na pes6j. Samo , ovdje vam ne treba biti upaljena stranica od fiveservera. Idete network i kada dođete do kucanja šifre , uradite sledeće:
Šifra se kuca na sledeći način:
Username-Password
PRIMJER:
pesmaster-javolimbih
PAZITE NA VELIKA I MALA SLOVA.
Najčešći lobby koji koristimo je "Euroleague" , ali možete i na ostalim igrati.
To je sve , pratite detaljno korake i neće biti problema.[/i]
U igri je kamera prilicno blizu, ako nekome smeta, moze promjeniti u Game Settings !
Zeka javi se da odigramo ove 2 utakmice..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Majstore,imam nekih problema za kompjuterom. Pisi sebi 3:0 u obe tekme.Toxicity je napisao/la:Zeka javi se da odigramo ove 2 utakmice..
nezz sto nema muhovica citav dan nesh aman cu morat pisat 3:0 ,mrzim tako dobijat bodove al sta cu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
..sry brate,nisam bio tu cijeli dan jucer,nisam nikako kuci bio,napiso sam tamo na grupi na fbbarca_87 je napisao/la:nezz sto nema muhovica citav dan nesh aman cu morat pisat 3:0 ,mrzim tako dobijat bodove al sta cu
ma nema veze hajdmuhovic je napisao/la:..sry brate,nisam bio tu cijeli dan jucer,nisam nikako kuci bio,napiso sam tamo na grupi na fbbarca_87 je napisao/la:nezz sto nema muhovica citav dan nesh aman cu morat pisat 3:0 ,mrzim tako dobijat bodove al sta cu..nema veze,svakako je ovo pripremni turnir
..sretno dalje brate !!
hvala
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Dobio sam Navasa za Lahma+Sagnu+3miliona(imam ta 3 miliona i ne pitajte odakle mi,posudio mi goalgetter 2,5 i dobit cu jos nesto od cavanieve place i ove dvojice),te sam zavrsio transfer za zivojinem za adebayora-->huntellar,oko 75% je sigurno da ce se dogodite.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao najavljeno, slijede dva glasanja pred pocetak lige, a to su:
1. Glasanje o ukiadnju cutbacka
2. Glasanje o sistemu igranja
Kod 2/3 osvojenih glasova se usvaja prijedlog.
1. Glasanje o ukidanju cutback-a
Dakle, ovdje odlucujete da li ste za to da se ukine cutback, jednostavno ostavite post sa DA ili NE !
Ovdje cete glasati o sistemu igranja, dakle hoce li biti dvokruzni (18. kola) ili trokruzni (27. kola) sistem. Kod ovoga cemo napomenuti, da ce se samo na jednoj pauzi izvrsavati transferi, dakle u slucaju trokruznog sistema samo na jednoj idu transferi. Takodje moramo napomenuti, da novu sezonu tek pocinjemo pocetkom septembra.
Dakle svaki igrac koji nastupa u ligi mora ostaviti post sljedeceg sadrzaja:
Primjer:
1. DA
2. Dvokruzni sistem
Pravo glasa imaju:
Goalgetter
Toxicity
Juventus 0244
Barca_87
Pesmaster
Bosniacum Lilium
LBJ MVP
Bavarac_33
Samir_tm87
Muhovic
Peppo_Owen
Zivojinmiric
Black64
Zeka
Bavarian_bk
KK_Bosna
Desimal
KB-TM87
Senaid LFC
Jasmin10
1. Ukidanje cutbacka:
DA: 6
NE: 14
2. Sistem igranja:
Dvokruzni: 2
Trokruzni: 18
Nakon 20 izbrojanih glasova.
1. Glasanje o ukiadnju cutbacka
Kod 2/3 osvojenih glasova se usvaja prijedlog.
1. Glasanje o ukidanju cutback-a
Dakle, ovdje odlucujete da li ste za to da se ukine cutback, jednostavno ostavite post sa DA ili NE !
Ovdje cete glasati o sistemu igranja, dakle hoce li biti dvokruzni (18. kola) ili trokruzni (27. kola) sistem. Kod ovoga cemo napomenuti, da ce se samo na jednoj pauzi izvrsavati transferi, dakle u slucaju trokruznog sistema samo na jednoj idu transferi. Takodje moramo napomenuti, da novu sezonu tek pocinjemo pocetkom septembra.
Dakle svaki igrac koji nastupa u ligi mora ostaviti post sljedeceg sadrzaja:
Primjer:
1. DA
2. Dvokruzni sistem
Pravo glasa imaju:
Goalgetter
Toxicity
Juventus 0244
Barca_87
Pesmaster
Bosniacum Lilium
LBJ MVP
Bavarac_33
Samir_tm87
Muhovic
Peppo_Owen
Zivojinmiric
Black64
Zeka
Bavarian_bk
KK_Bosna
Desimal
KB-TM87
Senaid LFC
Jasmin10
1. Ukidanje cutbacka:
DA: 6
NE: 14
2. Sistem igranja:
Dvokruzni: 2
Trokruzni: 18
Nakon 20 izbrojanih glasova.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 21 mar 2012, 20:25, ukupno mijenjano 8 puta.
1.ne
2.trokruzni sistem
2.trokruzni sistem
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
1.Ne
2.Trokruzni sistem
2.Trokruzni sistem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.