AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Valjda ovi produzetci nece puno uticati na nas protiv Rome
Zasluzeno Juve prošao..
Zasluzeno Juve prošao..
-RIVALDO-
rastafarian je napisao/la:Mrzim ovo cigansko odugovlačenje vremena
i ja najvise. ebo sam boga tristo put radi ovoga. ccccc iJuve mi nesto pokazo, jes al u k...u milan nema pola ekipe i oni na guzove prodjose uz ovo odugovlacene.i ovaj klempo od sudije odmah kraj odsvira. a kad je bilo regularno 3 produzio 5 se igralu. mamicu mu..
Some of us only see in red and black Forza Milan
Kakve uslje fuj! Leze,kriju lopte i slave ko da je finale LP. Hajd neka sevap je da Bog da i osvojili pa ih ja slusao ovdje 13 godina. A Boriellu **** mater retardiranu raspalu. Da Bog da ga zena magnetom na veceru dovlacila. **** klasicna.
- senad_flamin
- Kontakt:
Emanuelson je bio veceras nevjerovatan,u prvom ga nije bilo, al je zato ostatak utakmice odigrao odlicno
zaboravio sam spomenuti Maxia kako se samo borio ,za sve pohvale!
zaboravio sam spomenuti Maxia kako se samo borio ,za sve pohvale!
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 20 mar 2012, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Večeras ste igrali bolje i zaslužili pobjedu nakon 90 minuta, ali ako uzmemo u obzir obje utakmice Juve zasluženo prolazi dalje.
Žao mi je vas je što ste se ponadali bezveze i umislili da ste bolji.

Žao mi je vas je što ste se ponadali bezveze i umislili da ste bolji.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
odlična utakmica, šteta zbog ispadanja. muntari, seedorf su bili preloši. ostali manje više veoma dobri, izdvojio bih lopeza kao drogba igra čovjek. dobro je što nije bilo povreda i što se sa ovakvim sastavom juventus držao u šahu veći dio utakmice. sad se okrenuti romi naredno kolo.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 20 mar 2012, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Bianconeri1988 je napisao/la:Večeras ste igrali bolje i zaslužili pobjedu nakon 90 minuta, ali ako uzmemo u obzir obje utakmice Juve zasluženo prolazi dalje.
Žao mi je vas je što ste se ponadali bezveze i umislili da ste bolji.![]()
Ok , prošli ste sve pet. A koji k moraš dolaziti u ovu temu i provocirati ? Kako mi se gadite
Sloboda Tuzla !!!
- senad_flamin
- Kontakt:
mršBianconeri1988 je napisao/la:Večeras ste igrali bolje i zaslužili pobjedu nakon 90 minuta, ali ako uzmemo u obzir obje utakmice Juve zasluženo prolazi dalje.
Žao mi je vas je što ste se ponadali bezveze i umislili da ste bolji.![]()
Sto jes' jest zaslužen prolaz,sad bi volio da Siena prodje, više će vas ona namučiti nego Napoli
-RIVALDO-
-
nanek
ma bolan opustite se i pustite male torince da slave
Raduju se ko da su osvojili LP a tek u finale usli
Svakako ce Milan ligu osvojiti jedu se oni radi toga!
De ba zezancije uvjek mogu, to cu i sutra dozivit licno
Ma dobro su igrali tako da mi uopste nije krivo sto smo ispali. Igrali su nesto jace zbog derbija al su uglavnom rezervni igraci osim Silve, Mexesa, Ibre i Noce uso poslje. Nisu izgubili tako da je ovo pozitivno iako igra je u produzetcima bila nesto slabija nego u drugom poluvremenu. Emanuelson o5 dobar, doduse u drugom poluvremenu.
Ma dobro su igrali tako da mi uopste nije krivo sto smo ispali. Igrali su nesto jace zbog derbija al su uglavnom rezervni igraci osim Silve, Mexesa, Ibre i Noce uso poslje. Nisu izgubili tako da je ovo pozitivno iako igra je u produzetcima bila nesto slabija nego u drugom poluvremenu. Emanuelson o5 dobar, doduse u drugom poluvremenu.
- SoloJuve26
- Kontakt:
aj ne zajebaji, ko da se vi ne bi radovali da ste prosli.Pa niste protiv Siene igrali iako su dresovi slicni.nanek je napisao/la:ma bolan opustite se i pustite male torince da slaveRaduju se ko da su osvojili LP a tek u finale usli
![]()
Ja mislim da je bilo kakva titula sa ovakvom ekipom uspjeh bilo kup ili liga tako da ne vidim razlog da nam bude krivo oko lige jos pogotovo sto nismo nista ocekivali ni od jednog ni od drugog. Cestitke tri dobra gola smo vidjeli, vama zelim sto bolji plasman u LPnanek je napisao/la:ma bolan opustite se i pustite male torince da slaveRaduju se ko da su osvojili LP a tek u finale usli
![]()
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
-
nanek
Navijac sam Reala da ne bude zabune kakve! Samo kazem citao sam na vasoj temi tamo do nedavno da ocekujete duplu krunu ,sve dok vam Milan nije pobjego na 4 boda e onda ste se kao usutili!
Jedino od ove 2 ekipe treba postovati ove velicine na terenu veceras pa to je strasno gledati Sedorfa,Inzagija,Velikog Del Piera,pa da je bio Gigi,Nesta ! To su igraci koje Juventus i Milan nikad nece imati svi ovi ostali su nake lazne kopije kakav Vucinic sharavi emanuelson ovo ono sta vam je sve ce to biti i proci ovo su velicine zbog kojih vrijedi gledati ove tekme!
Jedino od ove 2 ekipe treba postovati ove velicine na terenu veceras pa to je strasno gledati Sedorfa,Inzagija,Velikog Del Piera,pa da je bio Gigi,Nesta ! To su igraci koje Juventus i Milan nikad nece imati svi ovi ostali su nake lazne kopije kakav Vucinic sharavi emanuelson ovo ono sta vam je sve ce to biti i proci ovo su velicine zbog kojih vrijedi gledati ove tekme!
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 20 mar 2012, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
DObra tekma, dijelom nije mi ni žao ispadanja, ionako smo vodili izgubljenu bitku.
Nadam se bez većih posljedica. Silvu odmoriti protiv slabijih timova.
Binjo će biti nov, ibra će se odmoriti, boateng ko nov, aqua odmoren, bit će sve ok valjda.
Važnije od rezultata je uvid u juventusovu igru. Čini mi se dobri su dok samo napadaju, kada se treba braniti duže vrijeme, gube koncetraciju. Ne može se presing všiti čitavu tekmu, dijelom nije ni čudo što imaju 15 remija ili kolko već. Ide im prilog što je tu uglavnom 5 igrača na sredini, Konte je dobro uvidio potencijal i mogućnosti tima.
IDemo dalje, čestitke momcima.
Nadam se bez većih posljedica. Silvu odmoriti protiv slabijih timova.
Binjo će biti nov, ibra će se odmoriti, boateng ko nov, aqua odmoren, bit će sve ok valjda.
Važnije od rezultata je uvid u juventusovu igru. Čini mi se dobri su dok samo napadaju, kada se treba braniti duže vrijeme, gube koncetraciju. Ne može se presing všiti čitavu tekmu, dijelom nije ni čudo što imaju 15 remija ili kolko već. Ide im prilog što je tu uglavnom 5 igrača na sredini, Konte je dobro uvidio potencijal i mogućnosti tima.
IDemo dalje, čestitke momcima.
Izvini ali nemas vezare. Isto kako su neki postali legende tako ce doci i drugi te ih zamjeniti. Imas primjere u Chielliniu i Silvi. El Sharaawy ima 19 godina i tek se od njega ocekuju velike stvari. Ko kaze da nece biti dobar fudbaler u narednih 10 godina i koji su to razlozi da ne bude.
Treba postovati i igru Juventusa a i Milana koji se vratio u drugom poluvremenu i sto smo vidjeli 2 super gola.
Treba postovati i igru Juventusa a i Milana koji se vratio u drugom poluvremenu i sto smo vidjeli 2 super gola.
SoloJuve26 je napisao/la:Dobro st eigrali, al bolji su prosli
na laprdaj bolan bolan. ne pobijediti ovakvu ekipu milana je sramota. jos ste u regularnom vremenu izgubili. dok se zna da u Milana nije bilo , pazi sad ovo. Pato, Robinho. K.P.Boateng, Neste, Abate, M.V.Bomela, Cassana, Flaminija. Gatussa, jel treba jos nabrajat ko nije igrao? ako jeste.... cccccc mene bi bilo sramota nesto reci... vama cestitke na prolazu, a da ste zasluzili nikako.... LP
Some of us only see in red and black Forza Milan
To je ta tema o kojoj cemo se non stop ubjedjivati sa svojim unucima,djecom itd,itd,.. Nedaj boze da hocu rec da to nisu velicine i igracine,al iz dana u dan dolaze novi igraci,novi potezi,pa mozda uvedu i novu tehnologiju sudjenja.. jbga ko prezivi neka pricananek je napisao/la:Navijac sam Reala da ne bude zabune kakve! Samo kazem citamo sam na vasoj temi tamo do nedavno da ocekujete duplu krunu ,sve dok vam Milan nije pobjego na 4 boda e onda ste se kao usutili!
dobro nemojte se sad ovdje prepucavati, juve je prošo game over živio i doviđenja!
nego šta je sa silvom previjao se od bolova u samom finišu tekme, samo to treba da on ne igra protiv rome i barce
nego šta je sa silvom previjao se od bolova u samom finišu tekme, samo to treba da on ne igra protiv rome i barce
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.