Millwall FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
pare su sve unistile, pogledaj samo sta uradise od manchester city-a! to je sramota da klubovi poput city i chelsea se bore za velike titule a prije rusa i arapa nisu nigdje ni bili... vjeruj da mi je draze gledati championship nego premier league
- Stone Island
- Kontakt:
Vjerovatno si čuo za Nottingham Forrest ?! Jedne od najvećih žrtava tog modernog fudbala u Engleskoj.steve-o je napisao/la:pare su sve unistile, pogledaj samo sta uradise od manchester city-a! to je sramota da klubovi poput city i chelsea se bore za velike titule a prije rusa i arapa nisu nigdje ni bili... vjeruj da mi je draze gledati championship nego premier league
Dva puta prvaci Evrope a danas igraju u 3 ili 4 ligi.
I još bih dodao na sve ovo,da mi se ne sviđa politika kluba gdje stranci svi igraju.To treba zabraniti.
Maksimalno 1-3 stranca a ostalo sve domaći igrači ili još bolje djeca kluba.A ne ovo danas,u Arsenalu nema Engleza za lijeka.
- Stone Island
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
znam za forest, jedva se spasili u championshipu prosle sezone, pa ima derby county i to je slavni klub pa igra u drugoj ligi, jos da nepricam o leedsu. tuga je to. a arsenal je sramota za engleski nogomet, taj klub je prodao sav svoj identitet radi malo love, cak su i grb promjenuliStone Island je napisao/la:Vjerovatno si čuo za Nottingham Forrest ?! Jedne od najvećih žrtava tog modernog fudbala u Engleskoj.steve-o je napisao/la:pare su sve unistile, pogledaj samo sta uradise od manchester city-a! to je sramota da klubovi poput city i chelsea se bore za velike titule a prije rusa i arapa nisu nigdje ni bili... vjeruj da mi je draze gledati championship nego premier league
Dva puta prvaci Evrope a danas igraju u 3 ili 4 ligi.
I još bih dodao na sve ovo,da mi se ne sviđa politika kluba gdje stranci svi igraju.To treba zabraniti.
Maksimalno 1-3 stranca a ostalo sve domaći igrači ili još bolje djeca kluba.A ne ovo danas,u Arsenalu nema Engleza za lijeka.

-
- Kontakt:
Stone Island je napisao/la:Ne znam šta bih ti rekao,ovo postaje sve gore i gore.Umjesto da se fudbal igra kako treba,mi danas imamo robote na terenima posebno u ligama petice.Novac je danas glavni,a fudbal i njegove čari su potisnuti.Danas imaš da klub ne može igrati u Evropi ako ima loš stadion nevažno što je to igrom zaslužio.Bolan nisam došao gledati stadion,već gledati i uživati u fudbalu.Ovo je katastrofa postalo,meni sve više gadi fudbal ali eto imamo domaću ligu koja nije u rangu tih nekih velikih evropskih liga i može se nekako gledati.
AGAINST MODERN FOOTBALL !
citam na jednom forumu engleskom, govori lik ako se ustanes i pocnes pjevati dodje redar i izbaci te jednostavno! represija je uzasna, nogomet polako pocinje da gubi sav svoj draz...[/quote]
Mislim da nije još dotle došlo ali ubrzo će i to biti jedan od uslova ako želiš biti prisutan na stadionu.
Zato,lijepa naša liga.Uživam majke mi kad god odem,ne praktikujem da sem repke i ponekih jačih utakmica gledam tekmu na Tv-u.Lete po terenu,to mi se gadi.Nekad je bio fenomen kada igrač trči svih 90.minuta kao navijen,atrakcija.Hvaljen na sve strane,a danas je rutina da svaki od igrača preko 10 km pretrči.Ma fuj ![/quote]
Bojim se da jeste dotle doslo

od championshipa pa sve do league two zna biti ko' sto je nekada bilo u engleskoj(atmosfera al' i oni stari dobri fightsi), npr. neredi ispred elland road-a kad je igrao leeds protiv millwalla, debakl u centru coventrya kad je igrao coventry protiv leicestera i u swanseau protiv cardiffa itd itd
sutra je na programu vazan okrsaj s bristol roversima, po svemu sudeci ovo ce biti vrlo tezak ispit za momcad jackett-a. najvaznija karika ovog tima, neil harris, je out protiv roversa, al' zato u tim upada nova akvizicija iz yeovila, danny schofield! pobjeda ovdje bi dignula millwall u sami vrh tabele. nadajmo se pobjedi, come on you lions!
ne znam sta tema o ovom klubu koji je poznat samo po navijacima huliganima ovo je smjesno !!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
pa ako ti je bespotrebna tema koji je **** onda kvaris s takvim postovima?? ako te ne interesuje, onda caos...
ps: nismo svi gloryhuntersi koji navijaju za klubove poput barcelone, ima i nas koji srcem vole klubove poput millwall, al' to nece nikada gloryhunter shvatiti
ps: nismo svi gloryhuntersi koji navijaju za klubove poput barcelone, ima i nas koji srcem vole klubove poput millwall, al' to nece nikada gloryhunter shvatiti

za barcu navijam 10 godina i kada se borila za 4 mjesto a ti kakav millvalsteve-o je napisao/la:pa ako ti je bespotrebna tema koji je **** onda kvaris s takvim postovima?? ako te ne interesuje, onda caos...

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
rekao sam ti fino, **** s ove teme gloryhunter!CRNI_SA je napisao/la:za barcu navijam 10 godina i kada se borila za 4 mjesto a ti kakav millvalsteve-o je napisao/la:pa ako ti je bespotrebna tema koji je **** onda kvaris s takvim postovima?? ako te ne interesuje, onda caos...
ps: nismo svi gloryhuntersi koji navijaju za klubove poput barcelone, ima i nas koji srcem vole klubove poput millwall, al' to nece nikada gloryhunter shvatiti?? aj ne serendaj matere ti !

- Stone Island
- Kontakt:
Zar nije sljedeća protiv Gillinghama ?steve-o je napisao/la:sutra je na programu vazan okrsaj s bristol roversima, po svemu sudeci ovo ce biti vrlo tezak ispit za momcad jackett-a. najvaznija karika ovog tima, neil harris, je out protiv roversa, al' zato u tim upada nova akvizicija iz yeovila, danny schofield! pobjeda ovdje bi dignula millwall u sami vrh tabele. nadajmo se pobjedi, come on you lions!
P.S. Simpa mi je Millwall FC.Volim samo Velež i navijam samo za njega !
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 04 sep 2009, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Stone Island
- Kontakt:
Upravu si.
Evo onda da najavim.
Coca-Cola League 1
Bristol Rovers-Millwall FC
Subota,15.00h.
vs.
Evo onda da najavim.

Coca-Cola League 1
Bristol Rovers-Millwall FC
Subota,15.00h.

zaboravio sam pomenuti da je millwall izgubio u JPT cupu protiv barneta, al' nema veze to je svakako mickey mouse cup sto nitko neshvaca ozbiljno 
ps: velez i millwall su slicni pravo, no one likes us, we don't care

ps: velez i millwall su slicni pravo, no one likes us, we don't care
- Stone Island
- Kontakt:
Barnet-Millwall 2:0
Strijelci:
Hyde 2'
Yakubu 65'
Posjed lopte: 48%:52%
Šutevi na gol: 5:5
Korneri: 7:6
Prekršaji: 13:4
Žuti kartoni: 2:1
Crveni kartoni: 0:0
Gledalaca:1623
Strijelci:
Hyde 2'
Yakubu 65'
Posjed lopte: 48%:52%
Šutevi na gol: 5:5
Korneri: 7:6
Prekršaji: 13:4
Žuti kartoni: 2:1
Crveni kartoni: 0:0
Gledalaca:1623
biti ce zajebano bez neil harris-a ako ne sanira ozlijedu uskoro, sve akcije u napadu idu preko njega i dokazao je koliko je vrijedan ovoj ekipi s golcinom protiv west ham-a. jos da nepricam koja je on legenda, covjek jedva prezivio tesku bolest i opet se vratio da igra za svoj millwall!
Vidim da žestoki navijač pa da te pitam od kada navijaš za Millwall...jel od 2004 il ranije...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Stone Island
- Kontakt:
steve-o je napisao/la:biti ce zajebano bez neil harris-a ako ne sanira ozlijedu uskoro, sve akcije u napadu idu preko njega i dokazao je koliko je vrijedan ovoj ekipi s golcinom protiv west ham-a. jos da nepricam koja je on legenda, covjek jedva prezivio tesku bolest i opet se vratio da igra za svoj millwall!

Neil Harris
Povreda protiv West Hama ?
Bristol je inače sedmi na tabeli sa 2 boda više od Millwalla.Imaju jednu pobjedu i jedan poraz kući,tako da Millwall ako zagrize može sigurno do bodova a još ova bi im donijela pomak na tabeli i to u zonu ekipa koje se bore za viši rang.
1996Raul_64 je napisao/la:Vidim da žestoki navijač pa da te pitam od kada navijaš za Millwall...jel od 2004 il ranije...
da sta te je privuklo -slavna proslost kluba? ,stadion =) ili mozda huliganstvo njihovih navijaca koje sve treba na vjesala uzbodu neduzne navijace **** bi im mater odma !! dakle **** ja sa ove teme svratio sam cisto da se uvjerim kakvih budala ima 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.